bn de öğretmenim:)Bu arada hangi sehirlerdensiniz? Madem burada derdimizi paylasiyoruz birbirimizi taniyalim derimilk ben baslayayim istanbulda yasiyorum, 27 yasindayim, ingilizce ogretmeniyim ve ekimde iki yillik evli olacagim kismetse
Dongu araligina gore degisiyor saraçoğlunun internet sitesinde ayrintili yaziyor ona bir bak istersenben de soğan kürünü denemek istiyorum en uygun zaman ne zaman ?
Ne güzel söyledin canım :) Ankara’dan katılıyorumBu arada hangi sehirlerdensiniz? Madem burada derdimizi paylasiyoruz birbirimizi taniyalim derimilk ben baslayayim istanbulda yasiyorum, 27 yasindayim, ingilizce ogretmeniyim ve ekimde iki yillik evli olacagim kismetse
Bu portaldaki cogu kisi ogretmen sanirim ya da hep ben oyle denk geliyorum :) branşin nedir? Ve hangi sehirdesin?bn de öğretmenim:)
Bir ogretmen daha :) memnun oldum canim, insaallah guzel duygulari da paylasiriz burada beraber :)Ne güzel söyledin canım :) Ankara’dan katılıyorum26 yaşında bir sosyal bileğiler öğretmeniyim mayısta 1 yıl oldu evleneli :)
sınıf öğretmeniyim. KonyaBu portaldaki cogu kisi ogretmen sanirim ya da hep ben oyle denk geliyorum :) branşin nedir? Ve hangi sehirdesin?
Ben de çok memnun oldum canım paylaşmaya birlik olmaya ihtiyacımız var hanımlar dünyayı biz güzelleştireceğiz:)Bir ogretmen daha :) memnun oldum canim, insaallah guzel duygulari da paylasiriz burada beraber :)
bn de çok memnun oldum kızlarBen de çok memnun oldum canım paylaşmaya birlik olmaya ihtiyacımız var hanımlar dünyayı biz güzelleştireceğiz:)
AA öyle mi canım hangi ilçede ? Ben Ankara da doğdum büyüdüm kısmet buraya atanmakmış :)Ankara'da bir yıl görev yaptım ben deYazankalem
Bebek konusunda birşey diyemiyorum ama bende de insülin direnci var şekerim çok oynar benim aslan pençesi çok iyi geldi başladığımdan beri çok düzenli seyrediyor denemediysen öneririmOyle tabi ama bütün moralim düştü benim açıkçası olmayacak herhalde diyorum artık
Balgattaydım canımAA öyle mi canım hangi ilçede ? Ben Ankara da doğdum büyüdüm kısmet buraya atanmakmış :)
2 yıldır çubuktayım ben de :)Balgattaydım canım
Umutsuz olmayın kızlar imş burada gğzel haberleri de paylaşırızBebek konusunda birşey diyemiyorum ama bende de insülin direnci var şekerim çok oynar benim aslan pençesi çok iyi geldi başladığımdan beri çok düzenli seyrediyor denemediysen öneririm
Insulin direncinin düşmesi icin zayiflamam gerekiyormuş su an ben hem ilac kullanıyorum hem akupunktura gidiyorum bi 8 9 kilo verdim ins devami da gelirse düşecek die umut ediyorum ... Nasıl içiyorsun o aslanpencesi dediginiBebek konusunda birşey diyemiyorum ama bende de insülin direnci var şekerim çok oynar benim aslan pençesi çok iyi geldi başladığımdan beri çok düzenli seyrediyor denemediysen öneririm
Merhaba, ben de öğretmenim:) branşım matematik. Biz daha denemelere başlamadığımız için konuşmalara dahil olamıyorum mesajlarınızı okuyorum sadece. Biz de Eylül’de başlıycaz denemelere:)Bu portaldaki cogu kisi ogretmen sanirim ya da hep ben oyle denk geliyorum :) branşin nedir? Ve hangi sehirdesin?
Soğan kuru rahmi temizliyor kist vs varsa cok iyi geliyor hicbir sorun yoksa bile her kadinin 6 ayda bir yapmasi tavsiye ediliyor ben daha once hic yapmadim minik kistler varmis onlar icin yapicam
Delirella beni de listeye ekledin mi :)