Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1,5 senedir evliyim 10 aydır bebek istiyoruz. Cuma günü beta yaptırdım 0.100 çıktı negatif yani . Dün yaptırdım 5.90 çıktı, yarın tekrar yaptırıcam başına böyle bişey gelen var mı inşallah kimyasal gebelik değildir
İçimdeki edebiyatçıyı çıkardı bu süreç canım ahahha
Merskla bekliyor olucamCuma'dan sonra yarın sinemalarda
Ya bir sürü isim denedim olmadı daha fazla uğraşmak istemedim yaratıcılığımı konuşturdumBu kullanıcı adın çok iyiymiş burada cnm :)
Kan verdim geldiim ve regl oldum artık sonucunu bile merak etmiyorum..Haydi inşallah cnm:)
Olsun canim nasibin simdi degilmis. Her nasip vaktine esirdir. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallahKan verdim geldiim ve regl oldum artık sonucunu bile merak etmiyorum..
Kan verdim geldiim ve regl oldum artık sonucunu bile merak etmiyorum..
Bir sonraki ay vitamin iğnelerine başlayacağım ve o sıra olamayacak ya bebek ya ilaç demişti doktorCuma günü muhtemel sana katılacağım cnm ağrım var artık
Bir sonraki aya napalım
Ne vitamini cnm? Be kadar sürecek t daviBir sonraki ay vitamin iğnelerine başlayacağım ve o sıra olamayacak ya bebek ya ilaç demişti doktor
D vitaminim ve b12 eksikliğim var canım. Aslında 6 aylık bi süreç ama ben 2 ay kullanacağım. Belkide bundan dolayı olmuyorNe vitamini cnm? Be kadar sürecek t davi
D vitamini çok büyük etken cnm benim de çok düşüktü 8 felandı. Well care in zeytinyağı içeren dilaltı spreyi ile 40 lara çıkardım ve kalıcı oldu. İğneler anlık yükseltiyor sonra düşürüyor iğne faydalı değil geçici çözüm 5-6 ay denedim bıraktığım an düştü.D vitaminim ve b12 eksikliğim var canım. Aslında 6 aylık bi süreç ama ben 2 ay kullanacağım. Belkide bundan dolayı olmuyor
Su gibi beyaz akıntı başladı bu ne adet belirtisi mi
18 ekim kuzumBat neydi cnm senin
B vitaminim düştü sanırım hatırlamakta zorlanıyorum :)
Kuzu daha var ya stres yapma akıntı akmış mı akmamış mı:)18 ekim kuzum
pazar gunu benmde geldi hatta işedim sandımSu gibi beyaz akıntı başladı bu ne adet belirtisi mi
mevzu akıp akmaması değil kuzum sanki altıma işemişim gibiKuzu daha var ya stres yapma akıntı akmış mı akmamış mı:)
hahahahaja bbende şmdi altıma işemişm gibi yazdım :dpazar gunu benmde geldi hatta işedim sandım
Bat 6 gundu ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?