- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Benimkiler de evde ama aramizda 1000km varAhahaha
Ovulasyon testini koli ile sipariş etmiştim hediye 3-4 gebelik testi de vardı içinde. Koli içinde öyle kuzu kuzu yatıyorlar şu an e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler de evde ama aramizda 1000km varAhahaha
Ovulasyon testini koli ile sipariş etmiştim hediye 3-4 gebelik testi de vardı içinde. Koli içinde öyle kuzu kuzu yatıyorlar şu an e
Benimkiler de evde ama aramizda 1000km var
Bilmiyorum kuzum resmen burda mahsur kalmis gibiyim eve gidelim artik diyorum ama surekli bi is cikiyor. Esimin koyundeyiz kayinvalideler falan da var 40gun oldu artik orta yerimden catlamak uzereyim yaniiDaha iyi gecikmeden bakmazsın, bakınca üzülüyor insan
Yani ovulasyon testinde bile yumurtlamayı bulana kadar üzüldüm gerisini sen düşün
Eve dönüş Ne zaman ?
Bilmiyorum kuzum resmen burda mahsur kalmis gibiyim eve gidelim artik diyorum ama surekli bi is cikiyor. Esimin koyundeyiz kayinvalideler falan da var 40gun oldu artik orta yerimden catlamak uzereyim yanii
AminnAllah kurtarsın
Ben adetten 1 hafta önce idrarla öğrenmiştim.Buarada normal idrardan yapılan testler regl kaç gün gecikince doğru sonuç veriyor bilen var mı?
Ben ilkinde8. Günde felan baya sonra yapmıştım.
Degerin 1000 in altinda gosteriyor sanirim oyle anladim 700 e kadar olan degerler 5-6 haftalik yaziyor referansta yani seninki 1000in altinda ama kac??? Doktora gostermedin mi sonucunu
Canım herhalde ilk hamileik teşhisinin üstinde demek oluyor oDegerin 1000 in altinda gosteriyor sanirim oyle anladim 700 e kadar olan degerler 5-6 haftalik yaziyor referansta yani seninki 1000in altinda ama kac??? Doktora gostermedin mi sonucunu
4-5 haftalık
İnşaallah sizlerde böyle kaçgünlük haftalık muhabbetine girersinuz hep beraber sizlerinkini de yorumlarız4-5 haftalık
canım
Ben adetten 1 hafta önce idrarla öğrenmiştim.
Bence git bi yaptır test
Haydi gözün aydın cnm
Hangi değer bu cnmDelirella aldım sonucu <2.0 çıktı ilişkiden 7 gün sonraki sonuç. çok aceleci davrandım sanırım
betaHangi değer bu cnm
Amin insallah7 hamileyi bulduk :) darısı başımıza kızlar
Aytanesii değer 1000 in üzerinde demek oluyor bence büyüktür işareti var 1000 in önünde. Hayırlısıyla sağlıcakla tamamla canımDegerin 1000 in altinda gosteriyor sanirim oyle anladim 700 e kadar olan degerler 5-6 haftalik yaziyor referansta yani seninki 1000in altinda ama kac??? Doktora gostermedin mi sonucunu