- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Akintin var mi hic canim?Valla adet sancıları çekiyorum 2 gündür sonu hayır ola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akintin var mi hic canim?Valla adet sancıları çekiyorum 2 gündür sonu hayır ola
Herşey hemen olsun istiyor insan işte cnm ya :)Uzulme canim o da sana ve esine sefaatci olacak insaallah, meleklerimizle ahirette bukusacagiz boyle dusununce rahatliyor insan :)
Valla benim bat da degisebilir cnku bir kac gun degisiyor bazen yine de heyecan yapmiycam gecikme olsa bile test yapamayabilirim esimin memleketindeyizz eczane bulmam cok zor bakalim kismet yine de :) senin regl duzenin degismis olabilir benm ilk ay normal zamanda ikinci ve ucuncu cok baska olmustu snra yine duzene girdi relax ol yeter rahmin de toparlanmaya ihtiyaci var :)
Insan olmak zorHerşey hemen olsun istiyor insan işte cnm ya :)
Hay bin yaşaInsan olmak zor
Hay bin yaşa
sarı akıntım var canımAkintin var mi hic canim?
cevap yazarken uyumuşum şimdi uyandım :) aynen canım açıklığa kavuşunca geri dönüş yaparımValla bir umutlandım bu akşam senin için Haydi bakalım
cevap yazarken uyumuşum şimdi uyandım :) aynen canım açıklığa kavuşunca geri dönüş yaparım
tamam kuzumBeklemedeyiz
Benim ilk gebelikte olmuştu, yerleşme kanaması deniyor ona eğer oysa. Kırmızı Yen'i kanama gelmemeli. Kahverengi Yen'i kanama değil.Kızlar dün kahverengi geldi adet oluyorum sanırım bugünde açık kahve az az gelmeye devam ediyor. Doktorumu aradım beta bakalim diyor anlamadim sizce neyden şüpheleniyor gebelik olabilirmi yaa boşuna umitleniyorum şimdide progestan kullanmıyor olsaydın adet derdim ama gel bakalım testle kesinlestirelim dedi böyle kahverengi akıntı olup hamile olan varmı aranızda???
Canım sanırım yerleşme kanaması az miktarda olup hemen bitiyor benim kahverengi katı kıvamlı geliyor anlamadım neden böyle ilk defa oldu yarin baktiricam kanda gebelik ama kırmızı gelmiyorBenim ilk gebelikte olmuştu, yerleşme kanaması deniyor ona eğer oysa. Kırmızı Yen'i kanama gelmemeli. Kahverengi Yen'i kanama değil.
Kanda hamilelik baktırmadın mı cnm?
Cnm benim ilk zaman sürdü kahverengi merak etme sen ama kan tahlili sen yaptır hayta genel kan değerlerine de baktır birCanım sanırım yerleşme kanaması az miktarda olup hemen bitiyor benim kahverengi katı kıvamlı geliyor anlamadım neden böyle ilk defa oldu yarin baktiricam kanda gebelik ama kırmızı gelmiyor
Yarın kan tahlili yaptiricam neyi nesi merak ettim valla ya hep umut valla üzülüyorum yaniCnm benim ilk zaman sürdü kahverengi merak etme sen ama kan tahlili sen yaptır hayta genel kan değerlerine de baktır bir
Dur bakalım stres yapma cnm haberdar etYarın kan tahlili yaptiricam neyi nesi merak ettim valla ya hep umut valla üzülüyorum yani
Kisiye gore degisiyor. Bazilarinin adet gunu gelmeden cikiyor bazilari bir haftayi gecince anca cikiyor. Ben de 3 haftalikken ogrenmistim yani adete daha vardi testte cikmisti belirgin sekildeBuarada normal idrardan yapılan testler regl kaç gün gecikince doğru sonuç veriyor bilen var mı?
Ben ilkinde8. Günde felan baya sonra yapmıştım.
Kisiye gore degisiyor. Bazilarinin adet gunu gelmeden cikiyor bazilari bir haftayi gecince anca cikiyor. Ben de 3 haftalikken ogrenmistim yani adete daha vardi testte cikmisti belirgin sekilde
Kisiye gore degisiyor. Bazilarinin adet gunu gelmeden cikiyor bazilari bir haftayi gecince anca cikiyor. Ben de 3 haftalikken ogrenmistim yani adete daha vardi testte cikmisti belirgin sekilde
Bence de biraz daha bekle bir kac gun gecerse test yaparsin yine de dayanamazsan regl gunu yap. Benim test almam cok zor oldugum yerde o yuzden kendimi yiyip durmuyorum nasil olsa ulasamiyorum suan diye icim rahatBakalım beklemeye devam o zaman cnm
AhahahaBence de biraz daha bekle bir kac gun gecerse test yaparsin yine de dayanamazsan regl gunu yap. Benim test almam cok zor oldugum yerde o yuzden kendimi yiyip durmuyorum nasil olsa ulasamiyorum suan diye icim rahat