Amin canım benim inşHayır olsun inşallah canım. Amin hayırlısı ile burada birbirine dua eden tüm iyi yürekli kadınların gönlünden geçen tüm arzu ve istekler gerçekleşsin.
evet cnm hsg de tupler acikmk kapalimi belli oluyor. sende bendensin bizde esimle cok tartisioduk. bebek isleri olmyknca yakinlasmaya destek olmaya basladiyok canım kimsem. bütün aile türkiyede ben de 2 senedir burdayım 1 yıldır evliyim. çocuğum olsa burda gene bi ailem olmuş olacak. şimdi bir tek eşim var. onunla da çok kavga ediyoduk bu yüzden ama doktora beraber gittik doktor onunla da konuştu. şimdi daha fazla destek oluyor sağolsun. bu arada doktor hsg de yapalım dedi. bilgisi olan var mi? nasıl yapiliyor ve tüplerin durumu belli olur mu hsgde?
Varsa bile cikmaz degil mi ? Ben 2.5 aylık düşük yaptim. Onda adetten 11 gün önce kanda cikmamisti. Simdide 6 gün varken idrar da çikmaz heraldeİyi yapmışsın dayanabildiğin kadar dayan bence hem daha çok erken negatif görme ihtimalin yüksek. İnşallah hamilesindir canım hayırlı haberlerini duyarız :)
Insallah hayırlı guzel sonuclar nasıp olur. Dusugunuz neden oldu acaba. Sordugum ıcın ozur dılerım benı ılk 3 ay cok onemlı dıye o kadr korkuttular kı düşük olur, kalp atısı olmaz dıye resmen depresyona gırdım. Bu yuzden sıze sormak ıstedım kusıruma bakmayın. Sorucak kımsem yok ne yapmalıyım ne yapmamalıyımVarsa bile cikmaz degil mi ? Ben 2.5 aylık düşük yaptim. Onda adetten 11 gün önce kanda cikmamisti. Simdide 6 gün varken idrar da çikmaz heralde
Önemli değil :)Insallah hayırlı guzel sonuclar nasıp olur. Dusugunuz neden oldu acaba. Sordugum ıcın ozur dılerım benı ılk 3 ay cok onemlı dıye o kadr korkuttular kı düşük olur, kalp atısı olmaz dıye resmen depresyona gırdım. Bu yuzden sıze sormak ıstedım kusıruma bakmayın. Sorucak kımsem yok ne yapmalıyım ne yapmamalıyım
Hakkınızı helal edın ne olur. Uzduysem ozur dılerım. Inanın bılmedıgım ıcın sordum. Allahım o kadar tez zamanda sıze evlat versın kı hayırlısıyla tekrarını hıc yasamayın uzulmeyınÖnemli değil :)
Sadece kan pihtilasma bozukluğu varmis bende. Baska olumsuz birsey söylenmedi. Kalp atisi durmustu.
bende yaptığımda eşim getir bakim demişti evirdi çevirdi bu mu dedi iyi tamam dedim uyduruk çizgi görmek için görmüyormuşum sonra gittikçe koyulaştı darısı sana inşallahKızlar Ben dayanamayip bir tane normal ucuzlardan gebelik testi yaptim. Aşırı hafif ama belli belirsiz bi iz vardı ama ben dedim kendi kafamdan uyduruyorum çünkü yok denecek kadar az . Sonra esim bakti teste cok silik var sanki dedi. Foto da belli de olmuyo. Ya ikimizde uyduruyoruz kafamizdaya da var birsey bilemedim.
Birazdan erken gebelik testi yapicam. Gerci intrrnetten aldım daha önce de kullanmadım markayı ama deneyeceğim.:) inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder kavuşturur :) dua et bana canımbende yaptığımda eşim getir bakim demişti evirdi çevirdi bu mu dedi iyi tamam dedim uyduruk çizgi görmek için görmüyormuşum sonra gittikçe koyulaştı darısı sana inşallah
Bir de bat 24 kasım canım. Senin de fotoda belli olmuyor muydu ?bende yaptığımda eşim getir bakim demişti evirdi çevirdi bu mu dedi iyi tamam dedim uyduruk çizgi görmek için görmüyormuşum sonra gittikçe koyulaştı darısı sana inşallah
Yerlesme isaretidir insallah canım :)Kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun ovü. Testlerimi atmıştım bi kaç kez buraya hatırlayanınız olursa bu ay ilk defa takip etmeye başladım pkoluyum.12 ve 14 günler en koyu günlerdi değerlendirdik ve bugün 20. Günüm sabah kalktığımda nohut büyüklüğünde açık kahverengi leke gördüm ve daha gelmedi ama akıntımın rengi bi anda sarıya döndü ve çoğaldı başka hiç bi belirtim yok idrar testi yaptım negatif ne diyosunuz
İnşallah merak ettim hani bunlar adet belirtisi de olabilir çünkü yaşayan var mı acaba diye :)Yerlesme isaretidir insallah canım :)
valla çoğu kişi göremiyorum demişti canım inşallah vardır bebişin sağlıkla sıhhatleBir de bat 24 kasım canım. Senin de fotoda belli olmuyor muydu ?
Toplamda 3 test yaptim hepsindr var hatta biri diğerlerinden belirgin :)valla çoğu kişi göremiyorum demişti canım inşallah vardır bebişin sağlıkla sıhhatle
o zaman kan vermeyeToplamda 3 test yaptim hepsindr var hatta biri diğerlerinden belirgin :)
haber verAdetime 5 gun var ama kan vermeye gidiyorum kızlar silik cizgi gorunce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?