- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman çıkacak. benim silikken 34 çıkmıştıHemsireler de cok erken dedi. Ben dusuk yaptigimda doktor pihtilasma bozuklugun var dedi diye erkenden ogrenmek istiyorjm.e 3 idrar testinde de silik cizgi cikinca var dedim heralde . Beta hcg olmasa test silik cikar miydi ? Acayip telasliyim
18.00 dediler ama bakalim mail atacaklarne zaman çıkacak. benim silikken 34 çıkmıştı
Senon 34 ciktiginda adetine kac gun vardi canimne zaman çıkacak. benim silikken 34 çıkmıştı
Canım bu mübarek günde inşllh rabbim herkesin dualarını kabul eder benimde bat 26 kasım şimdi senden heveslendim test yapsammı diye düşünüyorum negatif görmekten de çok korkuyorum hiç birşeyde hissetmiyorum off çok zor beklemekKızlar yumurtalama sonrasi 11. Gün bugun ve adetime 5 gün var değerim 7 cikti . 1 haftalik görünüyor. Araliklarla kan verecegim inşallah saglikla devam eder dua edin bana isteyen bekleyen gün sayan herkese
valla canım tahminimce ilişkiden 12-13 gün geçmişti yani 4-5 gün kala çıktı o değer adet gecikmesinden 2-3 gün sonra da 1025 çıkmıştıSenon 34 ciktiginda adetine kac gun vardi canim
Bir de supheli iliski uzerinden kac gun geçmişti
Anladim bende 1 gun arayla tekrarlayacagim guzel bi sekildr artar insallahvalla canım tahminimce ilişkiden 12-13 gün geçmişti yani 4-5 gün kala çıktı o değer adet gecikmesinden 2-3 gün sonra da 1025 çıkmıştı
üst üste verme canım 2 günde 1 ver artış varsa dahada yapmaKızlar dün kan gebelik degerim 7 çıkmıştı adete 5 gün vardı. Bugün tekrar kan verdim :) persembe de vereceğim . Dua edin lütfen
Dun ozelde verdim.canim uzakti biraz. Bugun ve persembe saglik ocagina vereyim dedim hem yakin hemde artis gorunsun diyeüst üste verme canım 2 günde 1 ver artış varsa dahada yapma