Hayırlısı olsun canım ya inş bu hsg uğurlu gelir bizede biran önce güzel haberler alırızOzelde rahat olur cnm iyi sevındım senın adına ben Ankara zekaı tahır burak hadtanesıne gidicem
Cnm Kıbrısa ta cok pahalı ama gerçekten cok ıyı ılgolenıyor benım yakınım tuplerını baglatmıstı ılk denemede sonuc aldı su an 4 aylık kızı var[/QUOT
Benim kibrista yakin arkadasim var bilmiorum olmazsa gidicem sonuc alamazsam hatta bizim arkadas dioki oglun var tup bebek yaptiriiz kiz oolsun deriz dio orda cinsiyet secimide varmis ya
İnşallah cogu herkez cektirdiği ay hamıle kalmış 3 senedir cocugı olmayan arkadadasım cektırdı o ay hamıle kaldı su an 3 aylık gebeHayırlısı olsun canım ya inş bu hsg uğurlu gelir bizede biran önce güzel haberler alırız
Ay o gercekten doğrumu rahim filmi dimi o banada cok kisi dedi cektir diye ama kafaya gore olmaz heraldeİnşallah cogu herkez cektirdiği ay hamıle kalmış 3 senedir cocugı olmayan arkadadasım cektırdı o ay hamıle kaldı su an 3 aylık gebe
Ayy yaa böyle şeyler duyunca hep yeniden umutlanıyorum ay sonu gelipte adet olunca bütün umudum başıma yıkılıyo resmen inş bu ay gelir bebişim banaİnşallah cogu herkez cektirdiği ay hamıle kalmış 3 senedir cocugı olmayan arkadadasım cektırdı o ay hamıle kaldı su an 3 aylık gebe
Devlet doktorları en son care olarak onu goruyorlar ama tupler de sorun varsa tabı bu yontem gerçekten faydalı. Ben dıs gebelik gecırdıgom halde doktor bana cektır demedı arastıra arastıra buldumAy o gercekten doğrumu rahim filmi dimi o banada cok kisi dedi cektir diye ama kafaya gore olmaz heralde
Devlet doktorları en son care olarak onu goruyorlar ama tupler de sorun varsa tabı bu yontem gerçekten faydalı. Ben dıs gebelik gecırdıgom halde doktor bana cektır demedı arastıra arastıra buldum
Uzulme cnm ıcımde sana karsı öyle bı hıs var kı senı umıtlendırmek değilde hıssımı soluyorum ve hıslerıme de cok guvenırım. Sen hamıle kalacaksın sabır et sadece bana ole geldıAyy yaa böyle şeyler duyunca hep yeniden umutlanıyorum ay sonu gelipte adet olunca bütün umudum başıma yıkılıyo resmen inş bu ay gelir bebişim banave tabi hepimize
Ewet bende agrıdıgını duydum cnm ama zaman kaybetmektense o acıyı cekmeye razıyım kı soylede bır durum var eger bı tup tıkalıusa dıger tupunde tıkanma ıhtımslı var bu yuzden benım tek carem bu en azından acık yada kapalı sonuc alırım ona gore hareket ederımAma zaten canim o bayağı yorucu bir islemmis ağrı aci cok oluo diye duydum ve korktumm vallahi bilmioeum arrik oda son cagremiz olsun yaptiririzz gerekirse
Canım bazı hastaneler bayıltmadan bazıları bayıltarak yapıyo eğer bayıltarak olursa çok birşey hissetmiyormuşsun 2 arkadaşım var çektiren onlar cesaret verdi bana daAma zaten canim o bayağı yorucu bir islemmis ağrı aci cok oluo diye duydum ve korktumm vallahi bilmioeum arrik oda son cagremiz olsun yaptiririzz gerekirse
Ewet cogu bayıltıyor ama devlet hadtaneleri bayıltmıyor cnmCanım bazı hastaneler bayıltmadan bazıları bayıltarak yapıyo eğer bayıltarak olursa çok birşey hissetmiyormuşsun 2 arkadaşım var çektiren onlar cesaret verdi bana da
Ahh canım ahh nasıl güzel konuşuyorsun inanır mısın bu ara çevremde o kadar çok kişi rüyamda hamile gördüm hissediyorum kalacaksın faln diyorlar ki ne hissedeyim ne düşüneyim şaşırıyorum her ay hüsrana uğramak o kadar yordu ki beni çok istiyorum çünkü olmaması çok üzüyo beniUzulme cnm ıcımde sana karsı öyle bı hıs var kı senı umıtlendırmek değilde hıssımı soluyorum ve hıslerıme de cok guvenırım. Sen hamıle kalacaksın sabır et sadece bana ole geldı
Çok pahalı bi işlem değil sanırım özelde yaptırsan canım en azından ağrı sızı fazla hissetmezsinEwet cogu bayıltıyor ama devlet hadtaneleri bayıltmıyor cnm
Cnm sen illa bu ay dıye dusunme kalacaksın ama bı zamanı var o zaman gel ınce olacak keske elımızde olsada su an yapabilsek ama takdırı ılahoAhh canım ahh nasıl güzel konuşuyorsun inanır mısın bu ara çevremde o kadar çok kişi rüyamda hamile gördüm hissediyorum kalacaksın faln diyorlar ki ne hissedeyim ne düşüneyim şaşırıyorum her ay hüsrana uğramak o kadar yordu ki beni çok istiyorum çünkü olmaması çok üzüyo beni
Burada konustım 500 tl cıvarında cnmÇok pahalı bi işlem değil sanırım özelde yaptırsan canım en azından ağrı sızı fazla hissetmezsin
Haklısın canım zaten hep hayırlısı dedim hala daha öyle diyorum hayırlı zamanda doğru zamanda sağlıkla olsun inş rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum hep ama işte yine de o 1 ay umudun ardından adeti karşılamak hiç kolay olmuyo :)Cnm sen illa bu ay dıye dusunme kalacaksın ama bı zamanı var o zaman gel ınce olacak keske elımızde olsada su an yapabilsek ama takdırı ılaho
Anladım canım gideceğin hastane ve doktorla konuşsan belki o da bayıltarak yaparBurada konustım 500 tl cıvarında cnm
Tahmin edebiliyorum cnm cok ıyı anlıyorum senı. Imtıhanın bu senın bol bol dua et o ol derse olacak tek care ondaHaklısın canım zaten hep hayırlısı dedim hala daha öyle diyorum hayırlı zamanda doğru zamanda sağlıkla olsun inş rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum hep ama işte yine de o 1 ay umudun ardından adeti karşılamak hiç kolay olmuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?