Kesinlikle öyle:) ona da diyorum iki çocukla nasıl uğraşacağım diye :))Bir şeylerle karıştır anlamasın :) aslında biz çocuk beklerken büyük çocuklarla ya uğraşıyoruz :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyle:) ona da diyorum iki çocukla nasıl uğraşacağım diye :))Bir şeylerle karıştır anlamasın :) aslında biz çocuk beklerken büyük çocuklarla ya uğraşıyoruz :)))
Sistit iltihap değil mi sanmıyorum tatlım hic duymadimKızlar bişey sorucam sistit hamilelik belirtisi olurmu gündüzleri oluyor akşamları geçiyor fikri olan varmı?
Cnm bende sistit olmuştum ama hamilelik dısında. Hamıleyken bende sadece kasıntı oluyordu o bolgemde krem falan kullanmıştım Tek badına hamılelık belırtısı ıcın yeterli değil yanıKızlar bişey sorucam sistit hamilelik belirtisi olurmu gündüzleri oluyor akşamları geçiyor fikri olan varmı?
Cnm bende sistit olmuştum ama hamilelik dısında. Hamıleyken bende sadece kasıntı oluyordu o bolgemde krem falan kullanmıştım Tek badına hamılelık belırtısı ıcın yeterli değil yanı
Sistit iltihap değil mi sanmıyorum tatlım hic duymadim
Inşallah tutar canım hayırlısı olsunUzun süre devam etmemesi tuhaf geldi sorayim dedim gerçi sabah doktora gidicem genede ihmal etmeyim tedavi görüyorum çünkü ganolf iğne kullanıyordum
Mide bulantısı agızda tat değişikliği falan vat mı? İdrsr yolu iitıhabı da olabılır.Ya öyle bisey ki gündüzleri oluyor bi kaç saat sonra geçiyor anlamadım uzun süre olmuyor yani adete 1 hafta var gerçi ama belirtimi acaba dedim
Mide bulantısı agızda tat değişikliği falan vat mı? İdrsr yolu iitıhabı da olabılır.
Olur mu canım burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz ne güzel bir ortam :)Bulantı falan yok tabi sabah doktordan öğrenirim artik :)teşekkür ederim kızlar yazdınız genede
Öyle evet yeni üye oldum ama sevdim:)Olur mu canım burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz ne güzel bir ortam :)
Daha da seversin tatlım hoşgeldin bu arada :)Öyle evet yeni üye oldum ama sevdim:)
Hamıle olarak görüşme umuduyla. Pozitif cıkarsa habet ver mutlakaÖyle evet yeni üye oldum ama sevdim:)
Rica ederim cnmBulantı falan yok tabi sabah doktordan öğrenirim artik :)teşekkür ederim kızlar yazdınız genede
Hamıle olarak görüşme umuduyla. Pozitif cıkarsa habet ver mutlaka
Inşallah hamileliktir :)Inşallah sabah gidicem bakalim ne diyecek normal değil 1 2 saat olup sonra geçmesi devam etse onu da anlarım illa hamilelik demiyorum ama şüpheli:)
Sen yine de ümitlenme sonra hayal kırıklığı falan olır varsa da supriz olsun sanaInşallah sabah gidicem bakalim ne diyecek normal değil 1 2 saat olup sonra geçmesi devam etse onu da anlarım illa hamilelik demiyorum ama şüpheli:)
Inşallah hamileliktir :)
Sen yine de ümitlenme sonra hayal kırıklığı falan olır varsa da supriz olsun sana
Canim sen ne zamandır evlisin ve ne kadar süredir bebiş istiyorsunHamıle olarak görüşme umuduyla. Pozitif cıkarsa habet ver mutlaka