Bal kürü nedir nasıl oluyor anlatabilir misin canımBal kürü deneseydin keşke bana doktor adet söktürücü verdi ama ölüyordum acilim oldum daha ilk günden oyüzden birine faydalı olmak elimden geliyorsa sonuna kadar yardım ederim en hayırlısı aldım ama artık iki defa anca içebilirim içemedim iki ay adet olmayı bekledim ve birşeyler yapmam lazımdı tahlil sonuçları da okadar kötüydü Kü anlatamam doktorda.çocuğun olmaz derdim dedi o sonuca göre ama şimdi hamileyim birazda inanmak inanarak yapmak lazım sonuçlara göre yapmak lazım arkadaşlarda onu önerdim tahlil yapması gerektiğini söyledi. Yedim gerisi Allah kerim
Araştırma hastanesinde yapaydın keşkeEşimle gidicem cnm ama devlet uyuşturmuyor malesef dırek yapılıyormuş inşallah acımaz
Oranlarını yazar mısın canım. Allah sağ salim kucağına almayı ve hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah:) senin adına çok sevindimBal tarçın çörek otu kürü denemenizi öneririm adetin gecikme hemde yumurtaların çabuk gelişir ben kullandığım ay hamile kaldım :)
Bir önceki sayfada var ama yine anlatayım bir kaşık saf balın içine bir çay kaşığı tarçın bir çay kaşığı günlük baharat değirmeninde öğütülmüş çörek otunu karıştırın macun gibi olacak sabah ve akşam aç karnına yiyin eşinizden yapsınBal kürü nedir nasıl oluyor anlatabilir misin canım
Sen danış ben korkuyorum anestezi istiyorum deAnkarada yaptırıcam cnm zekai tahır burak doğum ve araştırma hastanesi
Hep korktuğum başıma geliyor zaten artık gene yalvarırım anestezi yapın uyusturun dıye . Kurtaj olurken de devlette yalvardım benı uyutun dıye ama nafile bagıra bagıra kurtaj oldumSen danış ben korkuyorum anestezi istiyorum de
Eşimde de işe yararsa çok iyi tadı kötü değildir diye düşünüyorumBir önceki sayfada var ama yine anlatayım bir kaşık saf balın içine bir çay kaşığı tarçın bir çay kaşığı günlük baharat değirmeninde öğütülmüş çörek otunu karıştırın macun gibi olacak sabah ve akşam aç karnına yiyin eşinizden yapsın
Ozaman devlete gitmemelisin yazık değilmiş üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah bidaha öyle birşeyler yaşamazsınHep korktuğum başıma geliyor zaten artık gene yalvarırım anestezi yapın uyusturun dıye . Kurtaj olurken de devlette yalvardım benı uyutun dıye ama nafile bagıra bagıra kurtaj oldum
Canım İbrahim saraçoğlunun tavsiyesi bal ürünleri tüketmeleri yönünde tadı kötü degil polen olabilir bunlar kaliteyi artırıyorEşimde de işe yararsa çok iyi tadı kötü değildir diye düşünüyorum
Pekmez tüketebilir sabahları kahvaltıda yiyin :)Eşimde de işe yararsa çok iyi tadı kötü değildir diye düşünüyorum
Ama okadar acıyı yaşamana deyimi ben çok üzüldüm açıkçası yaşamak görmek dahi istemezdimİnşallah cnm inşallah rabbım o kürtajı kımseye yasatmasın resmen travma olarak kaldı beynımde. Ozelde fıyat bıraz ucuk 500 falan ıstıyorlar ama yıne arastırıcam cnm
Onu da sevmiyor yahu değişik adam:) çocuk gibi zorla yediriyorumPekmez tüketebilir sabahları kahvaltıda yiyin :)
Rabbım yasatmasın da cnm sen uzulme daha yenı hamıssın kıyamam o melegr benAma okadar acıyı yaşamana deyimi ben çok üzüldüm açıkçası yaşamak görmek dahi istemezdim
İnşallah rabbim nasip eder sorusu bile nasıl gülümsetti :) değilim canım rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallahAynen her bunyeye ıyı gelemeyebiliyor ınsallsh bana fayda eder. Sız hamıle mısınız?
Cnm kaymakta ıyı geliyor ceviz falan ama ev yapımı kaymak olması lazımOnu da sevmiyor yahu değişik adam:) çocuk gibi zorla yediriyorum
Cnmm uzulme ınsallal olur İlk hamılelıho mı dusunuyosunİnşallah rabbim nasip eder sorusu bile nasıl gülümsetti :) değilim canım rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah
Evet kuzum allah nasip ederse inşallah..sen?Cnmm uzulme ınsallal olur İlk hamılelıho mı dusunuyosun
Çalışıyorum anca haftasonu kahvaltı yapıyoruz:) kim bulacak ev yapımı kaymağı annem yoğurt yapıyor onu kaymağı geçerli midirCnm kaymakta ıyı geliyor ceviz falan ama ev yapımı kaymak olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?