bi ayda iki kere adet olunca benim bat değişti canım 11 kasım oldu onu düzeltebilir misinDelirella
Kızlar selam geçen ay klomen+çatlatma olmuştum tutmadı buayda deniyoruz bakalım bugün catlatmami oldum ama ağrı falan hic bişey yokyumosum 21mm acaba neden agrimiyo geçen ay yaptırdığım gün ağrıdan duramamıştım.
Benim isim hala yok ama :))Sorun yok cnm cnm listeye hamile olmak isteyen ve hamile kalınca olanları ekliyorum sadece zaten :)
bakalım bu ayda böyle olsun :)Tecrübem Yok o konuşa ama her regl bile bir değil cnm aynı belirtileri bekleme bence
Ekledim cnm kafa kalmadı iş güç :)Benim isim hala yok ama :))
Ben hazirandan beri folik asit kullanıyorum bir zararı var mıdır acaba hamile olana kadar kullanmayi düşünüyorum?
Bekle canını sıkmaselam kızlar keyifler iyidir inşallah. ben az önce 21.gün progesreron testi için kan verdim inşallah sonuç iyi çıkar. gebelik içinde test istedim doktordan ama daha çok erken diye vermedihalbuki bat 26-27 ekim.
Bende o yüzden başladım ama doktora danışmadan tabi sonuçta vitamin yani :)Kullanman gerekiyor hamileliğe karar vermeden 3 ay önce başlatıyorlar hatta
Arada bir folik değerini ölçtür cnm aşırı yükselirse 1 ay keser öyle devam edersin. Erken Doğum sonrası 1 ay kesti doktor bana sonra yeniden başlattı hamilelik için
Tez vakitte olur inşallah cnmBende o yüzden başladım ama doktora danışmadan tabi sonuçta vitamin yani :)
Bekle canını sıkma
Amin canim inşaallah isteyen herkesin saglikli bebisleri olsunTez vakitte olur inşallah cnm
Kızlar selamun Aleyküm nasılsınız görüşmeyeli ben pek iyi olduğumu söyleyemiycem cumadan beri öldüm dirildim sanki cuma doktorum düsik tehliken var dedi cer ilaç verdi daha yolda eve git.eden karnımdaki ağrıların şekli değişti ilacı bile daha kullanmadan aksamında kanamam nasıl şiddetle başladı anlamadm nasıl korktum anlatamam hemen acile gittim birşey yapmadılar ama ultrasonda kanama alanını girdüm cok fazlaydı kesenin altı tamamen hilal şeklinde kanama vardı sakin ol sağlıklı ise tutunur doktorun verdiği ilaç düşük önlemeye yetmez o zaten düşüğü önleyebilen birşe yok diye diye cok dil döktü doktor çok ağladm off cok zordu istirahat et ağar kaldorma ani hareket etme dedi bende cumadan beri elimi hoçbirseye sürmüyorum yemekleri kaynanam getiriyor eşimde sağolsun ne istersem yapıyor birde eşimden grip bulaştı öksiremiyorum kanımın acısondan inanırmısınız sanki o kanama alanı boylu boyunca hossediyorum öksürürken hapşoramıyorum nekadar zor bir zaman rabbim kimseye vermesin ilacı ağızdan alamıyorum alerji yaptı bir defa kullandm sonra acildeki vajinadan alorsan daha iyi olur yan etkisi az olur demisti bende öyel yapıyorum dünden beri kanamam yok çok sükür ama çok feci gribim bogazım öksürük beni öldürdü sizleride merak ediyorum neler yapıyorsunuz bana hiç bildirimde gelmemiş kim ne yazmışsa aradım buldum zorla
Geçmiş olsun canım. Rabbim sağ salim kavuştursun yavrunla.Ben bu topikte değilim bir arkadaşa bakarken gördüm mesajını.Geçmiş olsun demek, dua etmek istedim.Benim bir arkadaşım da yoğun kanamayla ambulansla gitti hastaneye.Bir şey olmadı bebeğine.Doktorun dediği gibi tutunur inşallah.Allah kolaylık versin.Korktuğundan emin, umduğuna nail eylesin.Kızlar selamun Aleyküm nasılsınız görüşmeyeli ben pek iyi olduğumu söyleyemiycem cumadan beri öldüm dirildim sanki cuma doktorum düsik tehliken var dedi cer ilaç verdi daha yolda eve git.eden karnımdaki ağrıların şekli değişti ilacı bile daha kullanmadan aksamında kanamam nasıl şiddetle başladı anlamadm nasıl korktum anlatamam hemen acile gittim birşey yapmadılar ama ultrasonda kanama alanını girdüm cok fazlaydı kesenin altı tamamen hilal şeklinde kanama vardı sakin ol sağlıklı ise tutunur doktorun verdiği ilaç düşük önlemeye yetmez o zaten düşüğü önleyebilen birşe yok diye diye cok dil döktü doktor çok ağladm off cok zordu istirahat et ağar kaldorma ani hareket etme dedi bende cumadan beri elimi hoçbirseye sürmüyorum yemekleri kaynanam getiriyor eşimde sağolsun ne istersem yapıyor birde eşimden grip bulaştı öksiremiyorum kanımın acısondan inanırmısınız sanki o kanama alanı boylu boyunca hossediyorum öksürürken hapşoramıyorum nekadar zor bir zaman rabbim kimseye vermesin ilacı ağızdan alamıyorum alerji yaptı bir defa kullandm sonra acildeki vajinadan alorsan daha iyi olur yan etkisi az olur demisti bende öyel yapıyorum dünden beri kanamam yok çok sükür ama çok feci gribim bogazım öksürük beni öldürdü sizleride merak ediyorum neler yapıyorsunuz bana hiç bildirimde gelmemiş kim ne yazmışsa aradım buldum zorla
Öylede canım beklemediğin birşey insanı daha çok etkiliyor nekadar tehlikende var deseler gördümü işler değişiyorCanım dur her kanama düşükle sonuçlanacak değil. Başta senim stres yapmaman lazım
Allah razı olsun canım sağolasın kadın dayanışması bu demek işte insan dayanamıyir biri üzülürken rabbim kimseye bu korkuları yaşatmasın eşimde bende cok korktuk çok zorduGeçmiş olsun canım. Rabbim sağ salim kavuştursun yavrunla.Ben bu topikte değilim bir arkadaşa bakarken gördüm mesajını.Geçmiş olsun demek, dua etmek istedim.Benim bir arkadaşım da yoğun kanamayla ambulansla gitti hastaneye.Bir şey olmadı bebeğine.Doktorun dediği gibi tutunur inşallah.Allah kolaylık versin.Korktuğundan emin, umduğuna nail eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?