- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
Çalışıyorum inşallah pazartesi günü vereceğim :) sonucu haber ederim inş hayırlısıyla güzel haberi alırım
pazartesine kadar sabredebilecekmisin maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıyorum inşallah pazartesi günü vereceğim :) sonucu haber ederim inş hayırlısıyla güzel haberi alırım
Bilmiyorummm :) niyetim öyleydi ama her an değişebilir :)pazartesine kadar sabredebilecekmisin maşallah
Aynen dedigin gibi arkadasim hayat onlarA guzel bizim kafalar hep bi milyononlar vücutlarını dinlemedikleri için belki daha sabirlilar.
biz o belirti mi bu işaret mi, bat, yumurtlama derken kafayı oynatiyoruz. hamilelik olunca da vücudu değişen biz oluyoruz, bizim hormonlarimiz horon tepiyor, onların tuzu kuru
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hep boyle guzel haberler alalim ins.Kuzum benim ben hamileyinnn allahın izni ile e Bnide ekle
Sıkma canını yavrum daha cok erken insallah hersey gonlünce olur rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin ins.Kızlar moralim çok bozuk. Ilk değer 41 çıkmıştı .Sonra 113 olmuştu.
2 gün sonra yine batırdım 191 olmuş. Neden az artmış. Sıkıntı mi Var ki
Ooo masallah barekallah hadi hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bugun cifter gidiyo hamilelik haberleri rabbim listeyi bastan sona hamislerle doldursun isteyen herkesede hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallahHemen attım canım :)
Olumsuz düşünme canım dur dönsünler birProf. U aradım. Sekreteri not aldı değerleri . Görüşüp bana dönecekler.
Ay çok sağol aminnn ne güzel dualar bunlar rabbim herkesi sevinirsinHayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hep boyle guzel haberler alalim ins.
Maşaallah Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı hepimizin başına. Bana da dua edin inşaallah güzel haberler verelim sevdiklerimize böyle.Kuzum benim ben hamileyinnn allahın izni ile e Bnide ekle
İnşallah cnm stres yapmaKızlar prof aradı. O telaş edilecek bir şey yok.bi daha test yaptırma 1 hafta sonra gel yanıma dedi ama içim rahatlamadı.
Neden böyle oldu anlam veremedim . Mat. Öğrt. Olduğum için gün için de hep ayaktayım. Yorgunluk buna etki eder mi bilemedim de...
Dua edin de bu sefer sağlıkla evladimi kucağıma alayım .
Hemen attım canım :)
Canim benim insallah göz acip kapayincaya kadar saglikla sihhatle hamileligini gecirip melegine kavusursun. Sakin sıkıntı stres yapma hersey olacagina varir. Olumsuzluk dusunme rabbim seni ve melegini herturlu kotuluklerden korusun insallahKızlar prof aradı. O telaş edilecek bir şey yok.bi daha test yaptırma 1 hafta sonra gel yanıma dedi ama içim rahatlamadı.
Neden böyle oldu anlam veremedim . Mat. Öğrt. Olduğum için gün için de hep ayaktayım. Yorgunluk buna etki eder mi bilemedim de...
Dua edin de bu sefer sağlıkla evladimi kucağıma alayım .
Teşekkür ederim canım Aminnn inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarımızı alalım bebişlerimizi..Rabbim herkese nasip eylesin inşallah..Hayırlısıyla kan tahlilini verip sonucu da güzel haberle alırım.Ooo masallah barekallah hadi hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bugun cifter gidiyo hamilelik haberleri rabbim listeyi bastan sona hamislerle doldursun isteyen herkesede hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canım inşallah :) Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah.ikinci çizgi yuppiii, hamilesin :) hayırlı olsun❤
Amin insallah hep güzel haberlerini aliriz. RABBIM bizleri korktuklarımiza ugratmasin insallah.Teşekkür ederim canım Aminnn inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarımızı alalım bebişlerimizi..Rabbim herkese nasip eylesin inşallah..Hayırlısıyla kan tahlilini verip sonucu da güzel haberle alırım.
Aminnn canım inşallah cümlemize.Amin insallah hep güzel haberlerini aliriz. RABBIM bizleri korktuklarımiza ugratmasin insallah.