- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
8-9 gün var benim de :) belirtisiz devam :)Aynen bende girip bakiyom arada kimsede ses seda yok bide benim bilrimlerim kapali acamiyomda onceden biri bisey yazdimi email geliyodu bakiyodum simdi oda yok benimde bata 7 gun var ama buaydan hic umudum yok yumurtlama gunlerimde esim yoktu yumurta catladiktan sonra bir gun degerlendirebildik gerci bellide olmaz ama diyom ya hic umut baglamadim senin kac gun var bata
Kuzum benim ben hamileyinnn allahın izni ile e Bnide ekle
Canım yumurtlamadan ne kadar sonra bu 41 değeri çıkmştı ve hep aynı hastanedeki yaptrdn testi hastane de fark edebiliyormşKızlar moralim çok bozuk. Ilk değer 41 çıkmıştı .Sonra 113 olmuştu.
2 gün sonra yine batırdım 191 olmuş. Neden az artmış. Sıkıntı mi Var ki
Canım yumurtlamadan ne kadar sonra bu 41 değeri çıkmştı ve hep aynı hastanedeki yaptrdn testi hastane de fark edebiliyormş
Dur hemen sıkma canını doktor ne dediAdetim geçmemişti daha. Adetime 4 gün vardı.
Normalde adet tarihim dün.
Hep devlet hastanesinde yaptırdım. Ilk değer iyi arttı ama bu sefer düzgün artmadı. Dokunsanız ağlarım. 2 kere evladimi kaybettim. Ilk değer çıktığından beri sulandırıcı iğneye de başladım .
Moralim çok kötü.
Prof. U aradım. Sekreteri not aldı değerleri . Görüşüp bana dönecekler.Dur hemen sıkma canını doktor ne dedi
Dur bakalım inşallah güzel şeyler olur dua etmekten başka çaremiz yokProf. U aradım. Sekreteri not aldı değerleri . Görüşüp bana dönecekler.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar benim bat a 4 gün var ama dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı sol kasık bölgesinde hafif ağrım var hamile olabilir miyim sonucu görünce heyecanladım ama çokta kendimi kaptırmak istemiyorum bat a beklesem mi yoksa kan tahlili yaptırsam mı bilemedim
Kızlar moralim çok bozuk. Ilk değer 41 çıkmıştı .Sonra 113 olmuştu.
2 gün sonra yine batırdım 191 olmuş. Neden az artmış. Sıkıntı mi Var ki
Hemen attım canım :)testin resmini atsan keske çizgi belli ise gebelik var demektir. tabi en iyi sonucu kan testi verir.
Bence kan ver derim bi testini görblrmiyinGünaydın kızlar hayırlı cumalar benim bat a 4 gün var ama dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı sol kasık bölgesinde hafif ağrım var hamile olabilir miyim sonucu görünce heyecanladım ama çokta kendimi kaptırmak istemiyorum bat a beklesem mi yoksa kan tahlili yaptırsam mı bilemedim
inşallah sağlıcakla gelir bebeğin. kaç gün kala 41 çıktı
Bence kan ver derim bi testini görblrmiyin[/
Kesin sonuç için kan tahlili yaptırcam zaten canım
Ayyy inşallah canım hayırlısıyla güzel haber alırım Rabbim inşallah herkese nasip ederVar canm Allahın izniyle bi bak baklm yarna kadr bekleyblrsen bekle bekleyemzsen bnce kan ver
Aminnnnnnnnn kuzmmAyyy inşallah canım hayırlısıyla güzel haber alırım Rabbim inşallah herkese nasip eder
Hemen attım canım :)
Çalışıyorum inşallah pazartesi günü vereceğim :) sonucu haber ederim inş hayırlısıyla güzel haberi alırımbence baya belli :) ben olsam solugu kan vermede bulmuştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?