- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
Çoğul gebelk olablr mi :)Kozlar kese normalde kaçoncı hafta görünür dojor 4 haftalok dedi hesapladoda ama kan degerin fazlaymış ozaman bile bin istindeymis dedi kan verdim pazartesi ve cuma tekrar gidocem keseyr bidaha bakacak herhalde
Olabilirde canım keseyi bile karnımdan gördun anlamadığım o normal grbrlikmi ona bakocaz dedi normal bi degerdeğil kesenin gironmeside normal değil daha var aslında dedi anlamadm boraz moralim bozulduÇoğul gebelk olablr mi :)
Başka doktora git bu doktorlar çok saçmlyolar senin belki erken döllenmiş ne alakaOlabilirde canım keseyi bile karnımdan gördun anlamadığım o normal grbrlikmi ona bakocaz dedi normal bi degerdeğil kesenin gironmeside normal değil daha var aslında dedi anlamadm boraz moralim bozuldu
İhtimalleri söyledi canım oyüzden cuma tekrar görecek belki kalp atışı varmı diye bakar bilmiyorum tahlil sonucunuda takib ediyor doçent olmuş kadın normal kadın doğum hastanesinde tek doc alerjimde var en iyisi daha tecrubeli olana takibi yaptırmak dedim her uerim benek benek oldu yaBaşka doktora git bu doktorlar çok saçmlyolar senin belki erken döllenmiş ne alaka
Güveniyorsan sıkıntı yok nedn benek benek olduİhtimalleri söyledi canım oyüzden cuma tekrar görecek belki kalp atışı varmı diye bakar bilmiyorum tahlil sonucunuda takib ediyor doçent olmuş kadın normal kadın doğum hastanesinde tek doc alerjimde var en iyisi daha tecrubeli olana takibi yaptırmak dedim her uerim benek benek oldu ya
Bilmiyorum alerji oldum galiba benim herseye alerji olabilecsk bünyem var hamilelik bile yapmış olabilir doktorla bi istoşare etmem lazım bakalımGüveniyorsan sıkıntı yok nedn benek benek oldu
Söyle bunları canm mutlakaBilmiyorum alerji oldum galiba benim herseye alerji olabilecsk bünyem var hamilelik bile yapmış olabilir doktorla bi istoşare etmem lazım bakalım
Aynen canım inşaallah pazartesi olsun da biSöyle bunları canm mutlaka
Herşey yolında inşallah cnmK
Kız dotor keseyi gördüm dedi 4 haftalık bukadar çabuk gelişen kese girmedim birde karnomdan baktı kan verdim pazartesi gidocem bakalım
Doktorum yok ama başka doyora yönlendirdi yone cumada gidicem artık bilmiyorum bir yada iki haftaya ikizmi tekmi normal geelikmi belli olur haber ederim inşaallah canımHerşey yolında inşallah cnm
Git bize de haber ver
Hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun :)Doktorum yok ama başka doyora yönlendirdi yone cumada gidicem artık bilmiyorum bir yada iki haftaya ikizmi tekmi normal geelikmi belli olur haber ederim inşaallah canım
Insallah canim hamilesindir rabbim gönlune gore versin. Gonlundeki olani hakkinda hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olani gönlüne razi eylesinSelam kızlar.
benim ovulasyin testi kullanmam yasak. gün saymam yasak.sonrasinda çok üzüldüğüm için eşim istemiyor. ben de bu ay hiçbirini yapmadım. ama yumurtlama zamanımı tahmin edebiliyorum gene de, galiba bir gün öncesiydi ilişki olmustu. şimdi bata bir hafta kadar var, karnım inceden ağrıyor. benim adetlerim felaket sancılı geçer şu anki ağrı çerez gibi geliyor hatta bazen ağrı uydurdugumu bile düşünüyorum ama var, hayalet ağrı:)
bir hafta öncesinden başladığı için şüphe oldu içimde, eşimle paylasamam malesef öyle sizinle paylasayim dedim uzun da oldu biraz kusura bakmayın.
Insallah canim hamilesindir rabbim gönlune gore versin. Gonlundeki olani hakkinda hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olani gönlüne razi eylesin
Amin canim insallah. Ben kendim icinde sevdiklwrim icinde surekli bu sekilde dua ediyorum. Her namazimda rabbimden boyle isterim.ben hayatımda bu kadar güzel dua görmedim. çok sağol canım ❤
hepimize nasip etsin allahım
Inşallah hamilesindir :)Selam kızlar.
benim ovulasyin testi kullanmam yasak. gün saymam yasak.sonrasinda çok üzüldüğüm için eşim istemiyor. ben de bu ay hiçbirini yapmadım. ama yumurtlama zamanımı tahmin edebiliyorum gene de, galiba bir gün öncesiydi ilişki olmustu. şimdi bata bir hafta kadar var, karnım inceden ağrıyor. benim adetlerim felaket sancılı geçer şu anki ağrı çerez gibi geliyor hatta bazen ağrı uydurdugumu bile düşünüyorum ama var, hayalet ağrı:)
bir hafta öncesinden başladığı için şüphe oldu içimde, eşimle paylasamam malesef öyle sizinle paylasayim dedim uzun da oldu biraz kusura bakmayın.
Delirella listeye ekleyebilirsin şimdi canım, 34 çıktı :)
Hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah.Delirella listeye ekleyebilirsin şimdi canım, 34 çıktı :)
MaşallahAllah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin cnm...
İnşallah sırayla bize de
Aminnn canlarımmm allahım sizede nnasip etsinHayirlisiyla saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?