- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
Hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah.
Cnm o wiha nın yorumu benim değil, regliyim ben yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisiyla saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah.
Biliyorum canim senin regl oldugunu wiha02 benide ekleyebilirsin kan sonucu kesinlwstigi icin yazdim ama insallah senin icinde en kisa zamanda ayni seylwri yazarimCnm o wiha nın yorumu benim değil, regliyim ben yahu
Ayy tekrar hamilesin :) hayırlı olsunnn . Herhangi bir ilaç kür kullanmis miydin canimMaşallah Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin cnm...
İnşallah sırayla bize de
Ayy tekrar hamilesin :) hayırlı olsunnn . Herhangi bir ilaç kür kullanmis miydin canim
Beni de yazar mısınızArkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Hamilelikle alakalı sorularımız, bildiklerimizi paylaşmaya devam edelim burada.
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Hamile olunca haber vermemek, konuya uğramamak, vay efendim ben unuttum yok !
Müsade ediniz beraber sevinelim delirelim yani
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
wiha02
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
M Muhendisella
Cascade_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
@Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
@Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
M Mavi Boncuklar
@sedaarda
@Hanifedundarr
@TomakinT
@everytime_night
@attartt
@EslemKenan
@Rebelbgm1991
@Merlin_Merlin
@Loresiima
@gizemya
@Gozde335
@Yazanhanim
@takucum
@kanaryamm
@Edakiz
@Makarnasever
@Alya_sura88
@crnksgl
ALTINIM
@rainbow4607
@bi prenses annesi
@Umay0569
@suenmuver
@elossko
@dvtb
@78duygu
@Ebsamkai
@papatyakokankadin
@Tem13
@Aytenazmi
@almasy
@bi prenses annesi
@emineee_e
@Tugba12345678
@karanmasal
@sukal
@Madammor
Beni de yazar mısınız
28 ekim
Olacak Allahın izniyle :) ben wiha02 ye yazacağıma sana yazmisim :)Yok canım nerede regliyim su an :) erken Doğum sonrası ilk ay başarısız... bakalım kaçıncıda tutacak
Bende 28 ekimi bekliyorum 4 değil 44 göz ileBeni de yazar mısınız
28 ekim
Amin sağolunHoşgeldin cnm ekliyorum
Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Bende 28 ekimi bekliyorum 4 değil 44 göz ile
Nasip be canımOlacak Allahın izniyle :) ben wiha02 ye yazacağıma sana yazmisim :)
günaydın kızlar ovülasyonum koyulaştı dün akşam şuan yaptım yine koyu. silikleştiği an yumurta çatlamışmı oluyordu ? bugun tam döngününde ortası. dün geceyi değerlendirdik bugun yarın peşpeşe hergün yine değerlendirmelimiyim.
Ikıncı çizgi hafif çıktığı akşamı, ertesi gün koyulaştırıyor akşamı ve bir sonraki gün silikleştiği o 3 akşamı kaçırma canım
O zaman peş peşe ara vermeden 3 gün. dün akşam gördüm koyulaşmayı dünü değerlendirdim bugun ve yrınıda degerlendirmem lazım o zaman öylemi canım
Hafif iki çizgi
Tam koyu iki çizgi
Silik iki çizgi
3 akşam
Sağol canım evet tekrar :) bu sefer sağlıklı ilerler de kucağıma alırım ovulasyon haricinde bişey kullanmadımAyy tekrar hamilesin :) hayırlı olsunnn . Herhangi bir ilaç kür kullanmis miydin canim
Siz yine tartışın da denemeyi niye kestiniz ?Kızlar canım o kadar sıkkın ki bu ay klomen+çatlatma denedik doktor perşmbe ve ctesi çok önemli demişti perşmbeyi değerlendirdik ama dün gece tartıştık ve yapmadık o kadar üzgünüm ki bu ay çok umutluydum ve herşey mahvoldu o kadar yoruldum ki artık ne sinirim ne öfkem geçmiyor