- 10 Mayıs 2019
- 111
- 74
- 48
- 30
- Konu Sahibi evanescence10
-
Çocuklar saf ve masumlar ona dua etmesini allahtan kardeş istemesini söyle o bize verecek de inslh tez vakitte rabbim kucağını doldursunmaddi olarak bizde yıprandık derdimize var bulamadık her ana ister 3 4 evladı olsin ağaç yapragiyla gürler defalarca neler yaşadım şimdi sen ikizlerinde yaşıyorsun ben yedi kez yaşadım bunları zorlamıyorum ama neden dir ne sıkıntı vardır diyor insan oğlu hakkin istediği olur kötü bildiğim iyi iyi bildiğim serdir bilinmez yaralı 6 aylık bebek sonlandirdim oğlum. yillarca bu sekilde kalcak başkalarının bebeklerini eve getirmek istiyor evlat isteyince ne yapcam diyon ben yoksa çoktan vaz gectim neden herkesin varken bu bu durumda mutlu olmuyor diyorum sevinci umuduydu onun balon şişirip kardeşime doğum günü yapcam diyor hergun
Çocuklar saf ve masumlar ona dua etmesini allahtan kardeş istemesini söyle o bize verecek de inslh tez vakitte rabbim kucağını doldursun
Aminamin seninkilerede esirgesin allahim
yaa ben sizi hatırlıyorum :)) siz de şişli kolanda tedavi olmuştunuz :) nasıl gidiyor peki bebişler karnındaki gibi olmuyormuş diyolar :)Benimde ikizlerim var 7 aylık olduk şükür sizin işiniz bizden biraz daha zor hepinize sağlıklı doğumlar diliyorummm
yaa maşallah sizin az kalmış maşallah biz daha size ulaşamadık.Bende üçüzlere hamileyim ama benim 29+4 oldu :)
evetÜçüz muu hahhaha maşallah ya ne hoş Allah kolaylık da versin tabki ve sağlıkla kucağınıza alın ayy ne güzel ne ilginç üçüz bebek arabasi var mı yaaa
yaa sizin de mi üçüz :)) teki tek kesede mi o halde ?Kizlar bende yeni ogrendim 2 kese vardi son muanemde suan 5+1 im ama hic mide bulantisi falan yasamiyorum bi sorun mu var acaba diye korkuyorum acikcasi kalp atisi icin gitcez ama ona da 1 bucuk hafta falan var zaman nasil geccek bilmiyorum
Evet canım şişli kolancıyım bende kadir hocanın hastasıydım :) hamileyken yatmaktan sıkıldım diye ağlıyordum şimdide yatamıyorum diye:) büyüdükçe herşey daha zorlaşıyor ama bir gülüşleri bütün zorlukları yorgunlukları alıp götürüyor. Sen nasılsın canım :)yaa ben sizi hatırlıyorum :)) siz de şişli kolanda tedavi olmuştunuz :) nasıl gidiyor peki bebişler karnındaki gibi olmuyormuş diyolar :)
yaa üçüz olup kusmadan atlatan var mı acabaAllah yardımcın olsun önünde uzun meşakatli ama bi okadarda güzel bi yol var
6 veya 7.haftadan sonra yavaştan başlar sonra şiddetlenir 15 veya 20. Haftaya kadar devam eder kusma bulantı halsizlik ama bunları yaşamayan arkadaşlarda var herkes yaşayacak diye bisey yok senin daha çok küçük ondan bisey hissetmiyosun zamanla hissedersin merak etmehayırlı olsun bu arada
evet sorma ben de ağlıyorum valla bi yere gidemiyorum falan diye napıcaz artık iyi olsunlar. ben de 18+4 oldum cok şükür. bebişler iyi durumda. öle bekliyoruz işte evde. siz ne güzel sıranızı savdınız ya hayırlısıyla bizde inşallah. kaç haftalık doğdular ? kadir hocada mı yaptınız doğumu ?Evet canım şişli kolancıyım bende kadir hocanın hastasıydım :) hamileyken yatmaktan sıkıldım diye ağlıyordum şimdide yatamıyorum diye:) büyüdükçe herşey daha zorlaşıyor ama bir gülüşleri bütün zorlukları yorgunlukları alıp götürüyor. Sen nasılsın canım :)
canım benim hayırlı olsun aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende dün öğrendim üç minik kesemin olduğunu rabbime sonsuz şükürler olsun inşallahh sorunsuz bir şekilde devam eder hepimizin hamileliği
Allah bağışlasın bebeklerinizi inşallah. anne olmak başlı başına zor şimdiden böyleysek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahKolay gesin kızlar size..Allah sağlıkla sıhhatle bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... Ama emin ol kusmaya başlayınca böyle düşündüğün için pişman olacaksınbenim ikizlerim var Allah bağışlasın ben doğumdan önceki gece bile kustum kokulara hassasiyeti hiiiiç saymıyorum. Kirlileri makineye atınca kusardım, yatak toplayınca kusardım, pazara gidince bile kusardım Allahııım ne günlerdi şimdi gulerek hatırlıyorum.
hahaha eşin de mi kokuyodu ilahiAh o koku hassasiyetini hiç sorma uzun bi zaman kocamdan bile midem bulaniyodu yaklaşma kokuyosun diye ayrı odalarda uyuduk çok uzun bi zaman
amin canım benim teşekkürler. biz 5 yıllık evliydik ve 4 yıldır deniyorduk olmuyordu. bir aşılama yaptırdım. ben muayene oldum çikolata kistim vardı eşim sperm testi yaptırdı ortanın üstüydü durum. bi kaç tüp bebek merkezi gezdik birine karar verdik, doktor elimize tutuşturuyor zaten şu test vs diye. sen işin başındaysan bi kadın doğum uzmanına giderek başla derim.Kizlar Masallah sizlere, Allahim hepimizin kucagini cifter cifter doldursun, hatta ücer ücer :) :) Acaba Tedavi süresince ne gibi testler ve ne tür zorluklarla karsilastiniz ?? Tüp Bebek yaptirma gerekceniz neydi ? Ve ne tür ilaclar kullandiniz ve kullaniyorsunuz ? Allahim bana ve isteyen tüm herkeze en kisa zamanda cifter cifter nasip etsin insallah
tatlım çok geçmiş olsun .. Doktorlar ne diyor bu konuda peki ?7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada allah banada verse acilarim hatrına ne kadar imrendim size tup bebek mi
Sağol canım darısı başına inşallah. 36+0 da doğum oldu kadir hoca yaptırdı doğumuevet sorma ben de ağlıyorum valla bi yere gidemiyorum falan diye napıcaz artık iyi olsunlar. ben de 18+4 oldum cok şükür. bebişler iyi durumda. öle bekliyoruz işte evde. siz ne güzel sıranızı savdınız ya hayırlısıyla bizde inşallah. kaç haftalık doğdular ? kadir hocada mı yaptınız doğumu ?
Hiç sanmıyorumyaa üçüz olup kusmadan atlatan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?