2019 ÜÇÜZ ANNELERİ :)

Çocuklar saf ve masumlar ona dua etmesini allahtan kardeş istemesini söyle o bize verecek de inslh tez vakitte rabbim kucağını doldursun

Benimde ikizlerim var 7 aylık olduk şükür sizin işiniz bizden biraz daha zor hepinize sağlıklı doğumlar diliyorummm
yaa ben sizi hatırlıyorum :)) siz de şişli kolanda tedavi olmuştunuz :) nasıl gidiyor peki bebişler karnındaki gibi olmuyormuş diyolar :)

Üçüz muu hahhaha maşallah ya ne hoş Allah kolaylık da versin tabki ve sağlıkla kucağınıza alın ayy ne güzel ne ilginç üçüz bebek arabasi var mı yaaa
evet Allah razı olsun birazcık yoğun oluyomuşsun teklere göre şaka bi yana her aşaması zor ama Allah yardımcısı olsun herkesin

Kizlar bende yeni ogrendim 2 kese vardi son muanemde suan 5+1 im ama hic mide bulantisi falan yasamiyorum bi sorun mu var acaba diye korkuyorum acikcasi kalp atisi icin gitcez ama ona da 1 bucuk hafta falan var zaman nasil geccek bilmiyorum
yaa sizin de mi üçüz :)) teki tek kesede mi o halde ?
ayrıca deli misin afedersin inşallah olmaz mide bulantın falan. berbat bi dönem (((

yaa ben sizi hatırlıyorum :)) siz de şişli kolanda tedavi olmuştunuz :) nasıl gidiyor peki bebişler karnındaki gibi olmuyormuş diyolar :)
Evet canım şişli kolancıyım bende kadir hocanın hastasıydım :) hamileyken yatmaktan sıkıldım diye ağlıyordum şimdide yatamıyorum diye:) büyüdükçe herşey daha zorlaşıyor ama bir gülüşleri bütün zorlukları yorgunlukları alıp götürüyor. Sen nasılsın canım :)

yaa üçüz olup kusmadan atlatan var mı acaba

evet sorma ben de ağlıyorum valla bi yere gidemiyorum falan diye napıcaz artık iyi olsunlar. ben de 18+4 oldum cok şükür. bebişler iyi durumda. öle bekliyoruz işte evde. siz ne güzel sıranızı savdınız ya hayırlısıyla bizde inşallah. kaç haftalık doğdular ? kadir hocada mı yaptınız doğumu ?

Allah bağışlasın bebeklerinizi inşallah. anne olmak başlı başına zor şimdiden böyleysek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

amin canım benim teşekkürler. biz 5 yıllık evliydik ve 4 yıldır deniyorduk olmuyordu. bir aşılama yaptırdım. ben muayene oldum çikolata kistim vardı eşim sperm testi yaptırdı ortanın üstüydü durum. bi kaç tüp bebek merkezi gezdik birine karar verdik, doktor elimize tutuşturuyor zaten şu test vs diye. sen işin başındaysan bi kadın doğum uzmanına giderek başla derim.
ne gibi ilaçlar kullanmadık ki.. tüp bebek sürecinde yumurtalarını yeterli büyüklüğe ulaştırmak için her gün kendin göbekten iğne yapıyorsun,haplar da dahası hepsini geçtim psikolojisi yetiyor,gerektiği zaman gün aşırı doktora gidiyorsun. kimse seni anlamıyor gibi geliyor,EŞİN DAHİL :) çok zor bi dönem yaşayan arkadaşlar bilir. ama sonucu önemli tabi,herşeyi unutuyorsun sonra binlerce kez şükürler olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin,bize de hayırlı doğumlar minnoş ve sağlıklı bebekler nasip etsin

tatlım çok geçmiş olsun .. Doktorlar ne diyor bu konuda peki ?

Rabbim banada ikiz üçüz bebiş nasip etsin:)
genlerde var.
halamin kızı ikizlere hamile.
teyzemin kızındada ikizleri var.
teyzemdede olmuş ikiz..
:) tutar mi bilemiyorum.

Sağol canım darısı başına inşallah. 36+0 da doğum oldu kadir hoca yaptırdı doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…