- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
- Konu Sahibi evanescence10
-
selam. Ay aynı ben de aynı şeyleri yaşıyorumMerhaba bayagıdır gruba girmiyordum yeni katılam arkadaslarımız da olmus hem hosgeldiniz diyorum hem de hayırlı olsun diyorum.inş hepimiz saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip eder. Bu arada benm bulantılarım 4. Ay içinde gecti sadece sabahları kahvaltıda geciktiğim zaman bulantım oluyor..
amiinn canım teşekkür ederizÜçüzlerin kıyısından dönmüş bir ikiz annesiyim. Aşırı sevindiğimi ve sizleri tebrik ettiğimi söylemeye geldim
Benim ikizlerdi ilk muayenede sonra bir anda keselerden biri bölünüp üçüz oldular ancak üçüncü kesemiz boştu. Şu an ikizlere hamileyim. Çoğul annesi olmak çok çok özel bir duyguymuş yeni hamile olan arkadaşlara sabır doğumu yaklaşanlara kolaylıklar diliyorum.
Kötü şeyleri hiç düşünmeyin keyfini çıkarın. Karnınızda birden fazla bebekle dolaşmak MUHTEŞEEMMMM bir duygu
teşekkür ederiz kuzum. valla bizim ailede ikiz bile yok ama benim tüp bebek ilkim bu konudaAy ne kadar güzel üçüz annesi olmak..
Allah kolaylıklar versin size hanımlar sağlıkla 3nü de kucaklarınıza alırsınız.
Ben tekiz annesiyimikiz isterdim ama kısmet genlerde olmayınca ihtimal bile yok
Allah kolaylık verir canım benimteşekkür ederiz kuzum. valla bizim ailede ikiz bile yok ama benim tüp bebek ilkim bu konudabakalım yaşayıp görücezneler yaşıyacağımızı zor bir hayat bizi bekliyor.
Maşallah yaaaaüçü de kız16+4'üm bugün. transfer tarihini beklerken birden geçiveriyor zaman
Hey mşlhhhh diyelim sana canım normal yollami oldu tedaviynen miSelam kızlar :))) Allah izin verirse 8 haftalık üçüzlerime hamileyim...
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Konuşalım,bu tatlı süreci beraber sürdürelim
tüp bebek kuzumHey mşlhhhh diyelim sana canım normal yollami oldu tedaviynen mi
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bende üçüzlere hamileyim ama benim 29+4 oldu :)Selam kızlar :))) Allah izin verirse 8 haftalık üçüzlerime hamileyim...
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Konuşalım,bu tatlı süreci beraber sürdürelim
Üçüz muu hahhaha maşallah ya ne hoş Allah kolaylık da versin tabki ve sağlıkla kucağınıza alın ayy ne güzel ne ilginç üçüz bebek arabasi var mı yaaaSelam kızlar :))) Allah izin verirse 8 haftalık üçüzlerime hamileyim...
Hayırlı olsun canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık bebislerMerhaba arkadaşlar bende dün öğrendim üç minik kesemin olduğunu rabbime sonsuz şükürler olsun inşallahh sorunsuz bir şekilde devam eder hepimizin hamileliği
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 5+4 günlüğüz henüzHayırlı olsun canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık bebisler
Allah yardımcın olsun önünde uzun meşakatli ama bi okadarda güzel bi yol varÇok teşekkür ederim Allah razı olsun 5+4 günlüğüz henüz
6 veya 7.haftadan sonra yavaştan başlar sonra şiddetlenir 15 veya 20. Haftaya kadar devam eder kusma bulantı halsizlik ama bunları yaşamayan arkadaşlarda var herkes yaşayacak diye bisey yok senin daha çok küçük ondan bisey hissetmiyosun zamanla hissedersin merak etmeKizlar bende yeni ogrendim 2 kese vardi son muanemde suan 5+1 im ama hic mide bulantisi falan yasamiyorum bi sorun mu var acaba diye korkuyorum acikcasi kalp atisi icin gitcez ama ona da 1 bucuk hafta falan var zaman nasil geccek bilmiyorum
Deli gibiyim midem bulansın kusuyum falan istiyorum :) sanki midem bulanmayinca bi seyler ters gidiyo gibime geliyo ama cok tesekkurler icimi rahatlattiniz bakalim haftam ilerleyince neler olcak sizinki de mi o haftalarda basladiAllah yardımcın olsun önünde uzun meşakatli ama bi okadarda güzel bi yol var
6 veya 7.haftadan sonra yavaştan başlar sonra şiddetlenir 15 veya 20. Haftaya kadar devam eder kusma bulantı halsizlik ama bunları yaşamayan arkadaşlarda var herkes yaşayacak diye bisey yok senin daha çok küçük ondan bisey hissetmiyosun zamanla hissedersin merak etmehayırlı olsun bu arada
Evet benimde o haftada başladı inan böyle istediğin için pişman olursunDeli gibiyim midem bulansın kusuyum falan istiyorum :) sanki midem bulanmayinca bi seyler ters gidiyo gibime geliyo ama cok tesekkurler icimi rahatlattiniz bakalim haftam ilerleyince neler olcak sizinki de mi o haftalarda basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?