- 10 Mayıs 2019
- 111
- 74
- 48
- 30
- Konu Sahibi evanescence10
Hemde nasılhahaha eşin de mi kokuyodu ilahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde nasılhahaha eşin de mi kokuyodu ilahi
Benim ikiz canım yani en son biraktigimda oyleydi c.tesi haberini alcam :) ya tabii ki midem bulansin diye degil de bende bi gariplik mi var acaba diye endiseleniyorum sadeceyaa sizin de mi üçüz :)) teki tek kesede mi o halde ?
ayrıca deli misin afedersin inşallah olmaz mide bulantın falan. berbat bi dönem (((
Amin inslh canim senin kaç hafta oldu ❤yaa maşallah sizin az kalmış maşallah biz daha size ulaşamadık.
hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurun inşallah
Çok teşekkür ederim Hoşbuldum sağlıklı olsunlar başka hiç bir şey umrumda değilcanım benim hayırlı olsun aramıza hoşgeldin zor dönemler bizi bekliyor
Merhaba bende 3uz gebeydim cok sukur 14 ocakta saglikla kucagima aldim darisi sizere insallahSelam kızlar :))) Allah izin verirse 8 haftalık üçüzlerime hamileyim...
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ? Konuşalım,bu tatlı süreci beraber sürdürelim
Bende 3 uz annesiyim cok sukur 14 ocakta dogum yaptim darisi bekleyenlere insallah.benimde bulantim kasik agrim vsvsv hic olmadi cok kolay gecti taa ki son 2 haftaya kadar.kendinize kilo almamaya bakin bebeklere yaricak seyler yiyin yoksa son haftalarda cok zorlanirsiniz.Ya ben kusmak istedigimden degil kime baksam kusuyo ama bende tık yok sorun mu var diye endiseleniyorum yani ama 6 7 haftalarda baslamis bi arkadasin belki erkendir daha kalp atislarini duyayim da yoksa icim rahat etmicek
Tebrik ederim canimkac haftalik dogdu bebisler?Bende 3 uz annesiyim cok sukur 14 ocakta dogum yaptim darisi bekleyenlere insallah.benimde bulantim kasik agrim vsvsv hic olmadi cok kolay gecti taa ki son 2 haftaya kadar.kendinize kilo almamaya bakin bebeklere yaricak seyler yiyin yoksa son haftalarda cok zorlanirsiniz.
Cok tsk ederim bana kalsa 40 a kadar giderdimde doktor 35 son patlarsin dedi 35 de alindi .Tebrik ederim canimkac haftalik dogdu bebisler?
Masallah siz baya dayanikli cikmişsinizCok tsk ederim bana kalsa 40 a kadar giderdimde doktor 35 son patlarsin dedi 35 de alindi .
Evet Ama cok cok iyi besendim kendime kilo almadim hic bebeklere aldim dogumdan sonrada azcik gobek disinda birseyim kalmadi .sizinkiler ne kac kg dogdular kuvezde kaldilar mi?Masallah siz baya dayanikli cikmişsiniz
Ben 32 hafta olmama bir gun kala dogurdum
Ben de kilo almadim aslindaEvet Ama cok cok iyi besendim kendime kilo almadim hic bebeklere aldim dogumdan sonrada azcik gobek disinda birseyim kalmadi .sizinkiler ne kac kg dogdular kuvezde kaldilar mi?
Bende minyonum 1.63 boy 57 kilo ilede hamile kaldim.bayada kalmis sizin bebeisler .kac aylik oldular acaba ?Ben de kilo almadim aslinda
54 kiloyla doguma girdim onun zaten 4700 gr mi bebeklerdi:))
Bebekler de haftalariyla uyumluydular 1600 gr ikisi 1500 gr da digeri dogdu.21 gun kuvozde kaldik.benim ucuncu dogumumdu ayrica minyon da oldugumdan fazla tasiyamadim
54 kiloyla mi doguma girdiniz??kac kiloydunuz kiBen de kilo almadim aslinda
54 kiloyla doguma girdim onun zaten 4700 gr mi bebeklerdi:))
Bebekler de haftalariyla uyumluydular 1600 gr ikisi 1500 gr da digeri dogdu.21 gun kuvozde kaldik.benim ucuncu dogumumdu ayrica minyon da oldugumdan fazla tasiyamadim
Biz buyuduk 3 yasimizi tamamladik subatta darisi basiniza insallah:)Bende minyonum 1.63 boy 57 kilo ilede hamile kaldim.bayada kalmis sizin bebeisler .kac aylik oldular acaba ?
49:)boy 16054 kiloyla mi doguma girdiniz??kac kiloydunuz ki
Oyy massallah amin insallah 5 kilo mu aldiniz yani ben en 1 2 hafta kala 30 almistim sonra tartilmadim 32 33 kilo almisimdir .Biz buyuduk 3 yasimizi tamamladik subatta darisi basiniza insallah:)
49:)boy 160
Evet aynen oyle benim genetik baba tarafina cekmisim kendimi bildim bileli zayifim:))Oyy massallah amin insallah 5 kilo mu aldiniz yani ben en 1 2 hafta kala 30 almistim sonra tartilmadim 32 33 kilo almisimdir .
Cok sasirdim supermis.rabbim sagliklar versin insallah.hayirli evlatlar olurlar insalah❤Evet aynen oyle benim genetik baba tarafina cekmisim kendimi bildim bileli zayifim:))
Amin cok tesekkur ederimhepimizin yavrulari insallah hayirli evlatlar olurlar anneleri onlar icin cok ugras verdi cunkuCok sasirdim supermis.rabbim sagliklar versin insallah.hayirli evlatlar olurlar insalah❤