• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Tüp Bebek Yaptıranlar

Gunes2019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
2
3
1
41
Merhaba arkadaşlar, Aret KAMAR'mı yoksa Nurettin TÜRKTEKİN'mi diye diye Nurettin beyle tedaviye başlamaya karar verdim, bu ikinci denemem olacak, ilkini başka bi merkezde başka bi doktorla yapmıştım ama doktora hiç içim ısınmadı, dondurulmuş embriyomda olmadığı için tekrar ona gitmeme gerek kalmadı

merhaba bende 2ci denemem içşn bugun kontrole gittim. kasım ayında transfer olcak hersey yolunda giderse

Merhaba arkadaşlar, Aret KAMAR'mı yoksa Nurettin TÜRKTEKİN'mi diye diye Nurettin beyle tedaviye başlamaya karar verdim, bu ikinci denemem olacak, ilkini başka bi merkezde başka bi doktorla yapmıştım ama doktora hiç içim ısınmadı, dondurulmuş embriyomda olmadığı için tekrar ona gitmeme gerek kalmadı
Merhaba öncelikle geçmiş olsun diliyorum aret bey ile nurettin bey ile yazdığınızı görünce konuya dahil olmak istedim kararnızı etkilemek istemem ama nurettin bey üç yıl önce kayseride görev yapıyordum ben ona gittim çok pozitif şeyler söyledi hemen tedaviye karar verdik ona gelmeden önce başka merkezlerde 4 kere denedim hepsi negatif ile sonuçlandı nurettin beye 5. Ci tedavimiz için karar verdik ama keşke vermez olaydık resmen ölümden döndüm ben polikistik overliyim bana yüksek dozda ilaç verdi ilaçların dozunu ayarlayamadı yanlış tedavi uyguladı çok fazla yumurtam oldu ilaçlarla kontrol altına alamadı sonuç olmak çok kötü çıktı yumurtalar bana kusura bakmayın bi hata yaptık o yüzden size ücretsiz tekrar tedavi uygulayacağız dedi ücretsiz olunca çaresizce kabul ettik ama etmez olaydım aynı hatayı yine yaptı ilaç dozunu ayarlayamadı eli ayağına dolaştı bizi resmen başından atmaya çalıştı sinirlerim ve psikolojim bozuk bi şekilde hastaneden ayrıldım günlerce sancılarım oldu 1 yıl kendimi toparlayamadım hüngür hüngür ağladım sonra bi kadın doğumcunun tavsiyesi ile Aret hocaya gittim oraya gittiğimde Nurettin beyi karşımda gördüm sinirlerim bozuldu oda beni gördü fakat tanıyamadı orda işe başlamıştı Aret beyle görüştükten sonra yeni bi tedaviye başladık Aret beyde bana yüksek dozda ilaç verdi çok korktum doktora söyledim hocam önceki doktorum nurettin beydi yüksek ilaç dozundan dolayı resmen komalık oldum lütfen siz bari yapmayın bidaha o acıları çekmek istemiyorum dedim Aret bey sakin bi tavırla merak etme güven bana herşey kontrol altında dedi bana yüksek dozda ilaçlar verdi fakat yanında başka ilaçlarda verdi Nurettin beyin verdği ilaç dozunun iki katını verdi fakat hiç ağrım sancım yoktu inanılır gibi değildi Aret beye hocam çok iyiyim normalde bukadar ilaç ile şimdiye çoktan acilde yatıyor olamalıydım dedim güldü merak etme herşey kontrol altında dedi yine tedavimin sonunda 52 yumurta toplandı daha önceki tedavilerimde hiç beşinci günlerce embriyomuz yoktu bizim için bi mucizeydi ama o mucize gerçekleşti hemde fazlasıyla tam 16 adet birinci kalite blastokistimiz olmuştu çok şaşırdık kalakaldım nasıl olabilirdi beyle birşey ama önce Allahın izniyle sonra Aret beyin yardımıyla olmuştu sonra rahmi hazırlamaya geçtik fakat rahim kalınlaşmadı Aret bey olabilir bidaha deneyelim dedi yine olmadı şaşırmıştık Aret bey demekki senin rahmin hiç kalınlaşmamış ince bir rahme transfer yapmışlar bunca zaman dedi şok oldum daha önce rahim kalınlaşmış olsaydı şimdide rahatlıkla kalınlaşırdı dedi bende uzunca bi süre ara verdm aradan 1 yıl geçti şimdi adetimi bekliyorum adet olur olmaz aret beyin kapısını çalıcam çünkü 16 tane blastokistimiz donduruldu beni bekliyor yani demem oki eğer doktorunu değiştirme imkanın varsa hemen Aret beye geç dedim cnm rabbim yardımcımız olsun

Back