Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 transfer sonrası beklemede olanlar burayaaaaa
merhaba arkadaslar ben bugun trans. oldum ama zaman nasıl gececek bilmiyorum. belki birlikte geçirirsek daha hızlı gecer diye düşündüm.Benim 6. ve son denemem bu yüzden değişik duygular içerisindeyim Kaderdaşlarımı bekliyorummmmmm
Evet olursa ilk olacak.yasim 37. 5.gun embriosu.benimkiler hep 5.gun konuldu amasimdiye kadar sdc 1tanesi tuttu o da kalbini duymadan gitti zaten. Bir kez veren Rabbim bu sefer sonuna kadar da verir ins diyorum.22sinde testim var.siz ne asamadasiniz?
Ben de 3. Denemem . İlk denemede benim de tuttu ama 3.5 aylıkken düşük yaptım . 2. De hiç tutmadı . Bu da 3. Deneme olacak . Şuan uzun protokol uygulanıyor .lucrin iğne kullanıyorum adet olmayı bekliyorum
Ben de 3. Denemem . İlk denemede benim de tuttu ama 3.5 aylıkken düşük yaptım . 2. De hiç tutmadı . Bu da 3. Deneme olacak . Şuan uzun protokol uygulanıyor .lucrin iğne kullanıyorum adet olmayı bekliyorum