Hehehe tabiki testle de ben 3 gün geçince anca yaptım 5 haftalıktı demek sizin geçmeden önce yapmış olmanız lazımTestle tabiki:) kan ve idrar testi ikisinde de cıkıyor:)
Bata 2 gun kala sılık cıkmıstı bat gunu net cıktı :) Planlı gebelık o yuzden erken yaptım testleri:)Hehehe tabiki testle de ben 3 gün geçince anca yaptım 5 haftalıktı demek sizin geçmeden önce yapmış olmanız lazım
Merhaba inşallah bebegın sımsıkı tutunur canım. 270 battan kac gun sonra cıktıMerhaba kizlar bende zor bi surecten sonra hamile kaldim 1 dusuk vw 1 kimyasal gebelikten sonra fsh yukseldi onuda bitkisel kurlerle dusurdum ve cok sukur dun guzel haberi aldim 270 bhcg ile yarin gene kan vercwm insallah yukselme olur
Benim bat 16 ekimdi dun kan verdım 267 cıkmıs. Sen doktora gittin mı canım ne dedı doktorun deger hakkında4 gun sonra canim insallahh galiba senle ayniyiz
Bugün dr gittik 5+5 iz keseyi gördü içinde minnoş da göründü dedi kalp atışı için haftaya çağırdı. Bakalım hayırlısı artık[/QUOTE
Benimde 5 +5
Vajinal ultrasonun hıc bır zararı yok tabi dusuk tehlıkenız yoksaArkadaşlar 6+1 bugün gittim kontrole diyabet hastası olduğum için hergün şekerimi ölçücem tansiyonumu ölcücem .haftayada büyük ihtimal ünsüline baslıycam birde hormon hapı eklendi büyün troid hormonu..valla işim zor ..doktor ultrason görüntüsü çok net dedi kesede büyümüş minnağımda kalbinin attığını gördük ama duyamadık:) alttan ultrason dedi kabul etmedim 1 hafta daha beklicem attığını gördüm o da yeter ama foto almayı unuttum ya
Sadece zararı değil korkutan acı duyarım diye korkuyorumVajinal ultrasonun hıc bır zararı yok tabi dusuk tehlıkenız yoksa
Hiç acılı bir işlem değil ilk hamileliğimde kac kez baktılar o sekilde. Su an sıkıntı yok bekleyebilirsiniz karından görmek için ama gerekli durumlarda cekinmeyin lütfen hiç acı duymuyorsunuz emin olunSadece zararı değil korkutan acı duyarım diye korkuyorum
Pazartesi günü kontrolum var. 6+4 olacak inşallah bende görürüm yada duyarım. Karından bakıyoruz bizSelam kızlar bende pazartesi kalp atışlarını duymak için heyecanla gittim doktora. Kalp atışını karından bakılınca duyamadık. Vajinal ult ile bakıldı kalp atışının olduğunu gördük. Fakat atışları bi tık yavaş olduğunu söyledi doktor.
Haftaya tekra kontrole gidicem cok korkuyorum(bu arada6+4 haftalık )
ben 8 . haftadayımKizlar Sizler kacinci haftanizdasiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?