2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

Hehehe tabiki testle de ben 3 gün geçince anca yaptım 5 haftalıktı demek sizin geçmeden önce yapmış olmanız lazım
Bata 2 gun kala sılık cıkmıstı bat gunu net cıktı :) Planlı gebelık o yuzden erken yaptım testleri:)

Kızlar dun kan vermıstım bat 3 gun gecmıstı sonuc 267 cıkmıs cok mu dusuk moralim bozuldu

Merhaba kizlar bende zor bi surecten sonra hamile kaldim 1 dusuk vw 1 kimyasal gebelikten sonra fsh yukseldi onuda bitkisel kurlerle dusurdum ve cok sukur dun guzel haberi aldim 270 bhcg ile yarin gene kan vercwm insallah yukselme olur

Merhaba kizlar bende zor bi surecten sonra hamile kaldim 1 dusuk vw 1 kimyasal gebelikten sonra fsh yukseldi onuda bitkisel kurlerle dusurdum ve cok sukur dun guzel haberi aldim 270 bhcg ile yarin gene kan vercwm insallah yukselme olur
Merhaba inşallah bebegın sımsıkı tutunur canım. 270 battan kac gun sonra cıktı

Benimde 15 ekim bat doktor bisey demedi carsambada kan ver yukselirse normal dedi ben bir dusuk bide kimyasal gebelik yasadim o yizden biraz sitresliyim cok istedigim bi gebelik bu baya ugrastim

Bugün dr gittik 5+5 iz keseyi gördü içinde minnoş da göründü dedi kalp atışı için haftaya çağırdı. Bakalım hayırlısı artık

Arkadaşlar 6+1 bugün gittim kontrole diyabet hastası olduğum için hergün şekerimi ölçücem tansiyonumu ölcücem .haftayada büyük ihtimal ünsüline baslıycam birde hormon hapı eklendi büyün troid hormonu..valla işim zor ..doktor ultrason görüntüsü çok net dedi kesede büyümüş minnağımda kalbinin attığını gördük ama duyamadık:) alttan ultrason dedi kabul etmedim 1 hafta daha beklicem attığını gördüm o da yeter ama foto almayı unuttum ya

Olsun canim sikma canini rabbim kolayligini verir umutlu ol poItif dusun hep cok sukur bebegin saglikli

Vajinal ultrasonun hıc bır zararı yok tabi dusuk tehlıkenız yoksa

Sadece zararı değil korkutan acı duyarım diye korkuyorum
Hiç acılı bir işlem değil ilk hamileliğimde kac kez baktılar o sekilde. Su an sıkıntı yok bekleyebilirsiniz karından görmek için ama gerekli durumlarda cekinmeyin lütfen hiç acı duymuyorsunuz emin olun

Selam kızlar bende pazartesi kalp atışlarını duymak için heyecanla gittim doktora. Kalp atışını karından bakılınca duyamadık. Vajinal ult ile bakıldı kalp atışının olduğunu gördük. Fakat atışları bi tık yavaş olduğunu söyledi doktor.
Haftaya tekra kontrole gidicem cok korkuyorum (bu arada6+4 haftalık )

Benimde bugün,42.gün oldu doktora gidicem kalp,atışı ve keseye bakmak için

Pazartesi günü kontrolum var. 6+4 olacak inşallah bende görürüm yada duyarım. Karından bakıyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…