Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aminnn insallah, rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. güzel bir hamilelik gecirelim insallahBismillahirrahmanirrahim
Ben burda olsam da olmasam da
2019 temmuz anneleri şimdiden mübârek olsun huzurla sağlıkla mutlulukla minik ellere kavuşsunlar amin amin amin
Rabbimden cümlemiz için gözaydınlığı olacak hayırla büyüteceğimiz evlatlar diliyorum sevgilerrrr
Amin canim insallah rabbim herkese hayirli hamilelikler hayirli evlatlar nasip etsinBismillahirrahmanirrahim
Ben burda olsam da olmasam da
2019 temmuz anneleri şimdiden mübârek olsun huzurla sağlıkla mutlulukla minik ellere kavuşsunlar amin amin amin
Rabbimden cümlemiz için gözaydınlığı olacak hayırla büyüteceğimiz evlatlar diliyorum sevgilerrrr
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Hayirli olsun canim. Bende daha cok cok Yeni canim, en son kan degerim 100 cikmisti,yarin yine kan verecegim. Hayirlisi insallah degerlerim hayirla yükselirBen 5. Haftamdayim canim sen
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Ben daha kan vermedim yarın vereceğim. Adet günü mü 100 çıktıHayirli olsun canim. Bende daha cok cok Yeni canim, en son kan degerim 100 cikmisti,yarin yine kan verecegim. Hayirlisi insallah degerlerim hayirla yükselir
Hic mi kan vermedin Sen?yok adetime 4 gün kala felan degerim 100 cikti.ondan iki gün öncede 38 di.yari yine verecegim.Ben daha kan vermedim yarın vereceğim. Adet günü mü 100 çıktı
Peki Senin regl günün gectimi?
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Regl günüm yok canım adetim düzensiz. Çatlatma iğnesinin 12.günündeyim. Geneldd 15-16 gibi geliyor. Bazen 18-19 değişiyor. 8 aydır tedavi görüyorum. Bunlar testler. 9.günden itibarenHic mi kan vermedin Sen?yok adetime 4 gün kala felan degerim 100 cikti.ondan iki gün öncede 38 di.yari yine verecegim.
Peki Senin regl günün gectimi?
Hayirlisi olsun canim insallah hakkimizda hayirlisi .evt suanda ikinci cizgi gözüküyor insallah yarin Kanindada güzel sonuclar alirsin.Regl günüm yok canım adetim düzensiz. Çatlatma iğnesinin 12.günündeyim. Geneldd 15-16 gibi geliyor. Bazen 18-19 değişiyor. 8 aydır tedavi görüyorum. Bunlar testler. 9.günden itibarenEki Görüntüle 2202943
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
İnşallah canımHayirlisi olsun canim insallah hakkimizda hayirlisi .evt suanda ikinci cizgi gözüküyor insallah yarin Kanindada güzel sonuclar alirsin.
Benimde 17 temmuz gösteriyor19 temmuzda bizi gösterdi
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Senin adetinin ilk günü ne zamandıBenimde 17 temmuz gösteriyor
Insallah canim hadi yarin guzel haberlerle gel insallahHayirli olsun canim. Bende daha cok cok Yeni canim, en son kan degerim 100 cikmisti,yarin yine kan verecegim. Hayirlisi insallah degerlerim hayirla yükselir
Tsk ederim canim insallah sizede mutlaka haber veririm:) Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallahInsallah canim hadi yarin guzel haberlerle gel insallah
Amin insallah canim. Daha önce düsüklerinmi oldu canim?rabbim Hepimizin yardimcisi olsunAyy insallah canim yaa o kdr cok hayal kurmak istiyorum ki yine kursagimda kalcak die kuramiyorum hayal falan