• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

tuboz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
2.675
3.280
133
Bismillahirrahmanirrahim

Ben burda olsam da olmasam da
2019 temmuz anneleri şimdiden mübârek olsun huzurla sağlıkla mutlulukla minik ellere kavuşsunlar amin amin amin
Rabbimden cümlemiz için gözaydınlığı olacak hayırla büyüteceğimiz evlatlar diliyorum sevgilerrrr

Amin amin inşallah bende çok yeni hamileyim ve 1 Temmuz gösteriyor doğumu sağlıkla sıhatle bir gebelik geçirip ona kavuşmayı iple çekiyorum :KK200:

Bismillahirrahmanirrahim

2019 temmuz anneleri şimdiden mübârek olsun huzurla sağlıkla mutlulukla minik ellere kavuşsunlar amin amin amin
Rabbimden cümlemiz için gözaydınlığı olacak hayırla büyüteceğimiz evlatlar diliyorum sevgilerrrr
aminnn insallah, rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. güzel bir hamilelik gecirelim insallah :KK200:

Bismillahirrahmanirrahim

Amin canim insallah rabbim herkese hayirli hamilelikler hayirli evlatlar nasip etsin

Hic mi kan vermedin Sen?yok adetime 4 gün kala felan degerim 100 cikti.ondan iki gün öncede 38 di.yari yine verecegim.
Peki Senin regl günün gectimi?
Regl günüm yok canım adetim düzensiz. Çatlatma iğnesinin 12.günündeyim. Geneldd 15-16 gibi geliyor. Bazen 18-19 değişiyor. 8 aydır tedavi görüyorum. Bunlar testler. 9.günden itibaren
IMG_20181104_110740.jpg

Regl günüm yok canım adetim düzensiz. Çatlatma iğnesinin 12.günündeyim. Geneldd 15-16 gibi geliyor. Bazen 18-19 değişiyor. 8 aydır tedavi görüyorum. Bunlar testler. 9.günden itibarenEki Görüntüle 2202943
Hayirlisi olsun canim insallah hakkimizda hayirlisi .evt suanda ikinci cizgi gözüküyor insallah yarin Kanindada güzel sonuclar alirsin.

Ayy insallah canim yaa o kdr cok hayal kurmak istiyorum ki yine kursagimda kalcak die kuramiyorum hayal falan

Malesef 2 dusuk yasadim ve ilk 10 hafta cok riskli bi donem benim icin o yuzden gozumu acip kapatayim 10 hafta gecmis olsun istiyorum riskli donemimi atlatmadanda birseyw heveslenmek iatemiyorum sonra dha cok yikiliyor insan

Back