2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

merhaba arkadaşlar. bende hikayemi paylaşmak istedim. mayısda evliliğimin ikinci yılına giriyoruz ve 40 yaşındayım. bir aşılamam oldu ve onun öncesinde yumurta büyütücü iğneler vs doğal yolla denedik sonuç hep negatif. şubatta tüpbebeğe başladım tahliller herşey normal eşimde sıkıntı yok vs. herneyse 11 şubatta iki embriyo transferi oldum 5.gün embriyosuydu. ve ilk betam 35.09 bugün yani 14.gün beta 54.90 bir sonrakini dört gün sonraya yap dediler kan tahlilini. bu arada üç gündür çok ara ara kahverengi lwkelenme oluyor bunun için sadece günde bir kez progynex ampul kullanıyorum. yükselirmi bilmem merak içindeyim ama sanıyorum kimyasal gebelik bu. bakalım cuma günü ne olacak.

pardon 11martta transferim oldu:) ayları karıştırmışım:) şubatta ilaçlarla tedaviye başladım rahmin hazırlanması gerekli tetstler falan.

merhaba arkadaşlar. bende hikayemi paylaşmak istedim. mayısda evliliğimin ikinci yılına giriyoruz ve 40 yaşındayım. bir aşılamam oldu ve onun öncesinde yumurta büyütücü iğneler vs doğal yolla denedik sonuç hep negatif. şubatta tüpbebeğe başladım tahliller herşey normal eşimde sıkıntı yok vs. herneyse 11 şubatta iki embriyo transferi oldum 5.gün embriyosuydu. ve ilk betam 35.09 bugün yani 14.gün beta 54.90 bir sonrakini dört gün sonraya yap dediler kan tahlilini. bu arada üç gündür çok ara ara kahverengi lwkelenme oluyor bunun için sadece günde bir kez progynex ampul kullanıyorum. yükselirmi bilmem merak içindeyim ama sanıyorum kimyasal gebelik bu. bakalım cuma günü ne olacak.

Hakkında hayirlisi olsun. Ama değerler dusuk
Sanki. İnsallah en yakın zamanda gebe kalır yavruna kavuşursun. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar dilimde 3 tane aft çıkmış. O kadar kötü ki ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum rahatça. Sağ kulagim da sızlanmaya başladı, ağrıyor. Cok korkuyorum. İnsallah faranjitim azmaz. Antibiyotiksiz asla iyileşmiyorum cunku ben. Hatta penisilinsiz. 😞😢😓😷😞😞😞

Ne yapsam ki? Onerebileceginiz bir seyler var mi???
😞😞😞😞😞😞😞

Hakkında hayirlisi olsun. Ama değerler dusuk
Sanki. İnsallah en yakın zamanda gebe kalır yavruna kavuşursun. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar dilimde 3 tane aft çıkmış. O kadar kötü ki ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum rahatça. Sağ kulagim da sızlanmaya başladı, ağrıyor. Cok korkuyorum. İnsallah faranjitim azmaz. Antibiyotiksiz asla iyileşmiyorum cunku ben. Hatta penisilinsiz. 😞😢😓😷😞😞😞

😞😞😞😞😞😞😞
ılık bir su bardağına silme çay kaşığıyla tuz ve karbonat karıştır gargara yap. iyi gelir inşallah

Yanı ben ikiz hevesiyle 2 tane kondurmamıştım biri olmazsa biri tutar belki 2 şansım olsun diye düşünmüştüm tabiki böyle bir risk vardı biliyordum ama beklemiyorduk 😊 aynen 31 aylık da kızım var..10.gun 170.5 12.gun 315.4 14.gun 863.61 di değerlerim
Canım beynimiz ne istiyorsa ona inanıyoruz işte, ben de tutarsa ikiz olacak diye şartlamıştım kendimi🙈 bir kerede hepsini büyütür sonra rahat edersin inşallah☺️ Benim de 12.gün 226 14.gün 500dü bi ihtimal sıradaki kontrolden bir sürpriz çıkar mı diye ümitlenmeden edemiyorum🤭 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah❤️

😞😞😞😞😞😞😞
Çok geçmiş olsun canım❤️ Ağız yaralarına karadut şurubu çok iyi geliyor, eczanelerde ve aktarlarda bulabilirsin, faranjit için istersen baştan doktora git canım, antibiyotiğe gerek kalmadan belki daha masum ilaç verirler, ben de bu hafta grip oldum 3 gün yattım ilaçsız zor iyileşiliyor malesef

Çok geçmiş olsun canım❤ Ağız yaralarına karadut şurubu çok iyi geliyor, eczanelerde ve aktarlarda bulabilirsin, faranjit için istersen baştan doktora git canım, antibiyotiğe gerek kalmadan belki daha masum ilaç verirler, ben de bu hafta grip oldum 3 gün yattım ilaçsız zor iyileşiliyor malesef

Kulak agrisi ile uyandım ya. Sağ kulak. 🤦🏻‍♀️

Canım beynimiz ne istiyorsa ona inanıyoruz işte, ben de tutarsa ikiz olacak diye şartlamıştım kendimi🙈 bir kerede hepsini büyütür sonra rahat edersin inşallah☺ Benim de 12.gün 226 14.gün 500dü bi ihtimal sıradaki kontrolden bir sürpriz çıkar mı diye ümitlenmeden edemiyorum🤭 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah❤

Ben de senin gibiyim. Değerlere göre doktor demişti yüksek ama tek kese gördük. Belki... demeden edemiyor insan. 😊

Kızlar iyi akşamlar ben bugün gittim kalp atışı duydum..ama kan pıhtılaşması cıktı iğne ve aspirin verdi 9 ay boyunca kullanacağım sizde.boyle.birsey cıktı mi
Hayırlı olsun Canım bende pıhtılaşma kanama görülmedi zaten kan sulandırıcı kullanıyorum en başından beri.. ikiz gebelik olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hapı doğuma kadar kullanacaksın dedi ayrıca riskli gebeliklerde uzman dr a yönlendirdi ikiz gebelik olması da ayrı bir stres 🙄

Ben de senin gibiyim. Değerlere göre doktor demişti yüksek ama tek kese gördük. Belki... demeden edemiyor insan. 😊
Benim de değerlerime göre tek olmasını normal buldu değerin çok yüksek değildi zaten tutunmamıştır büyük ihtimalle dedi 😂 ama gün doğmadan neler doğar deyip beklemedeyim tabi hayırlısıyla🤲🏻

Benim de değerlerime göre tek olmasını normal buldu değerin çok yüksek değildi zaten tutunmamıştır büyük ihtimalle dedi 😂 ama gün doğmadan neler doğar deyip beklemedeyim tabi hayırlısıyla🤲🏻

10.gun 155
12.gun 811 çıktı benim betahcg

811 i görünce geç tutunma diye düşünmüştük 🙈 ama tekmiş bizim de.

Hayırlı olsun Canım bende pıhtılaşma kanama görülmedi zaten kan sulandırıcı kullanıyorum en başından beri.. ikiz gebelik olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hapı doğuma kadar kullanacaksın dedi ayrıca riskli gebeliklerde uzman dr a yönlendirdi ikiz gebelik olması da ayrı bir stres 🙄
Bende de kan pıhtılaşma cıktı iğne ve coraspin verdi doktor bende kullanacağım mecburen

Sen iki katına yakın çıktı dememişmiydin canım
811 yanlışmı yazdın

2.Deger yazmamıştım, 811 olmustu şaşırmıştık biz de hatta. Ama bir taneymiş zaten 😍🤰🏻👶🏻
Bir tane olsun, bizim biriciğimiz olsun 🤲🏻🤰🏻👶🏻
Sağlıklı sıhhatli hayirli uzun ömürlü olsun insallah. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍🤰🏻👶🏻

X