Crinone jel kullanıyorum ben deİnsallah insallah. Progestan kullanıyor musun, fitilini kullanıyorum ben. Azaldı cok şükür akıntı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crinone jel kullanıyorum ben deİnsallah insallah. Progestan kullanıyor musun, fitilini kullanıyorum ben. Azaldı cok şükür akıntı.
Benim biraz lekelenmem oldu bu arada bulantılar da başladı
Benim lekelenmelerim bugün hala var ama doktor bir hafta takip edelim dedi inşaallah bi sorun olmazBen de bulantım yok oh cok şükür diye gezerken sabah uyanıp içtiğim süt, lavaboya zorla koşturdu beni.
Galiba sabah sabah süt istemedi benim minnos
Benim lekelenmelerim bugün hala var ama doktor bir hafta takip edelim dedi inşaallah bi sorun olmaz
Lekelenmemin başladığı gece vuruldum ama doktorum sürekli vurulmamamdan yanaProluton iğne yaptırsan ya, doktoruna sor bana olumlu etkisi oldu cidden.
Canim hayırlı olsun şimdi den benim yüzümde sivilce çok cıktı olabilir telaşlanmaHamile arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var..ben 17 Mart’ta 5.gün embriyo transferi oldum.bugün 5.günüm.bende adet öncesi belirtisi olan sivilce çıktı bu şekilde olan var mı?
Selam kızlar dün akşam kanamam oldu şuan hastanedeyim çok şükür kanamam durdu bebwğimde iyi çok şükür dua edin bana tekrarlamasın Allah yardımcımız olsun
Hamile arkadaşlarım yardımlarınıza ihtiyacım var..ben 17 Mart’ta 5.gün embriyo transferi oldum.bugün 5.günüm.bende adet öncesi belirtisi olan sivilce çıktı bu şekilde olan var mı?
Ben dondurulmuş embriyo tedavisi gördüm canım.embriyolarım geçen yıl dondurulmuştu :) transfer için folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmadım.şuan sadece crinone jel kullanıyorum..adet öncesi hep sivilce çıkınca bende psikolojik çöküş yarattı:) sendeki sivilce de test gününden önce mi oldu ? Bugün benim 5.günüm.26 Mart Salı günü test yaptıracağımBende hala çıkıyor. Hormon değişikliğinden , bir sürü iğne ilaç kullanıyoruz. Doğal. Kaygılanma.
Çok fazla kanamam oldu kırmızı hemen puruluton vurulduk hastanede 1-2 saat aürdü kanamam 5 gün sonra tekrar vurulmam gerek ancak iğneyi bulamıyoruzKıpkırmızı mi kahverengi mi oluyor?
Çok geçmiş olsun canim.
Hayirlisiyla kucağımıza alalım.
Rabbim çocuklarımıza sağlık sihhat hayırlı huzurlu uzun ömürler versin.
Çok fazla kanamam oldu kırmızı hemen puruluton vurulduk hastanede 1-2 saat aürdü kanamam 5 gün sonra tekrar vurulmam gerek ancak iğneyi bulamıyoruz