- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
Sende sagol kuzumm..gecms olsn tekrar..bi gelsinn ah bi gelsinn sorcm bn ona zatn :))Aminnnnn. Sağ ol canım.
Kıymetlimiz onlar. Hayırlısiyla saglikla bi gelsin de yaramaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sagol kuzumm..gecms olsn tekrar..bi gelsinn ah bi gelsinn sorcm bn ona zatn :))Aminnnnn. Sağ ol canım.
Kıymetlimiz onlar. Hayırlısiyla saglikla bi gelsin de yaramaz
Sende sagol kuzumm..gecms olsn tekrar..bi gelsinn ah bi gelsinn sorcm bn ona zatn :))
Canim vajinal jel var crione onu kullanmıyormuşum bende kullanıyorum ama progesteron düşer mi benimde acaba bende korktun insallh bir sıkıntı olmazKahverengi lekelenmem oldu. Acile gittik medipole. Proluton dusuk önleyici iğne yaptılar. Yüreğim ağzımda.
İğne olalı 1 saat oldu ama hala birkaç damla daha gelmiş akıntı. İnşaallah bir şey olmaz. Cok korkuyorum.
Geçmiş olsun kötü düşünme canim
Rabbim cümlemizi korusun.
Çok geçmiş olsun canım aynı durum bende de var Allah yavrularımıza sağ salim kavuştursunKahverengi lekelenmem oldu. Acile gittik medipole. Proluton dusuk önleyici iğne yaptılar. Yüreğim ağzımda.
İğne olalı 1 saat oldu ama hala birkaç damla daha gelmiş akıntı. İnşaallah bir şey olmaz. Cok korkuyorum.
Canim vajinal jel var crione onu kullanmıyormuşum bende kullanıyorum ama progesteron düşer mi benimde acaba bende korktun insallh bir sıkıntı olmaz
Selam kızlar ben de de kahverengi akıntı başladı doktorum normal dedi ama çok korkuyorum
Progesteron kaçtı kan testi yaparken çıkmıştır hormona da bakıyorlar.benim hastanede geçen hafta 34.idi şimdi 24 olmuş nede düşer kiEndişelenme, stres yapma demek dile kolay canim. Ama stres yapmamamız gerekmiş cidden.
Onca sıkıntının ,tedavinin ,aylarca yillarca beklemenin ardından sonunda hamileyiz bebeğimize kavuşuyoruz insallah derken.... insan endişelenmeden kendini alamıyor. Ama çok dikkatli olmalıyız. İstirahat yazdı doktor bana. Bu hafta gitmeyeceğim evde uzan dedi. İnsallah sağlıkla sıhhatle hayırla uzun ömürle gelir bebeklerimiz.
Progesteron kaçtı kan testi yaparken çıkmıştır hormona da bakıyorlar.benim hastanede geçen hafta 34.idi şimdi 24 olmuş nede düşer ki
5 mmSize verdiler mi kağıt olarak görüntüsü nasıl???? Kese boyutu ne kadar dedi???
Sağolasın inşallah biran önce gecerde içimiz rahatlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım endişelenmemek elde değil Allah yardımcımız olsun miniklerimiz bizimle olsun sağlıklı şekilde kucağımıza aldırsın baştan beri seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruzEndişelenme, stres yapma demek dile kolay canim. Ama stres yapmamamız gerekmiş cidden.
Onca sıkıntının ,tedavinin ,aylarca yillarca beklemenin ardından sonunda hamileyiz bebeğimize kavuşuyoruz insallah derken.... insan endişelenmeden kendini alamıyor. Ama çok dikkatli olmalıyız. İstirahat yazdı doktor bana. Bu hafta gitmeyeceğim evde uzan dedi. İnsallah sağlıkla sıhhatle hayırla uzun ömürle gelir bebeklerimiz.
Evet canım endişelenmemek elde değil Allah yardımcımız olsun miniklerimiz bizimle olsun sağlıklı şekilde kucağımıza aldırsın baştan beri seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz
Çıkmaz inşallah Rabbim korusun yavruları. Bir çok kişide oluyor.Dün akşamdan beri benim de kahverengi lekelenmem oluyor. Doktor proluton verdi tekrarlarda iğneyi yineleyecek. İnşaallah bir sorun çıkmaz
İnşallah canımAynen yaa.. bundan sonra bir daha korktuklarımızı yaşamayalım, güzellikleri paylaşalım insallah.
İnsallah Rabbim saglikla hayırla uzun ömürlerle kucağımıza almayı nasip etsin.
Dün akşamdan beri benim de kahverengi lekelenmem oluyor. Doktor proluton verdi tekrarlarda iğneyi yineleyecek. İnşaallah bir sorun çıkmaz