• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Ben de bugün 2. Kanı vereceğim ... güzel haberlerle git gel inşallah 🤲🤲🤲 senin kadar heyecanlı bekliyorum sonucunu 🤗

Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. 10.30 gibi çıkar dediler sonucu. Eve geldim. Mail bekliyorum hastaneden. 😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Allah’a binlerce kez şükürler olsun. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻Elhamdülillah pozitifi gördük. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Şimdi Pazartesi 2.kan tahlili icin bekleyeceğiz. Hemşire yaklaşık 2 katına çıkması gerek dedi.
Gözün aydın canım değerin kaç inşallah katlar iki katına bende gidiyorum şimdi kan vermeye yolum uzun

Allah’a binlerce kez şükürler olsun. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻Elhamdülillah pozitifi gördük. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Şimdi Pazartesi 2.kan tahlili icin bekleyeceğiz. Hemşire yaklaşık 2 katına çıkması gerek dedi.
Kuzummm cok sukurrrr cok sevindimmm siki siki tutunsunn yavrucak annesine birakmasin saglikla kucagina al cnm bnm

Sabahtan beri bakıyordum :) çok sevindim canım.gözünaydın.sayfada güzel haberler çoğalır inşallah.Allah dileyen herkese versin.

Back
X