- 27 Mayıs 2012
- 855
- 1.141
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel haberler bekliyoruz inşallahHerkese gunaydinnnnn.
10 günlük bekleyişin ardından test gününe ezan sesiyle uyandım çok şükür. Rabbim namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat haberleri versin insallah bize.
Günaydın güzel haberler bekliyoruz inşallah
Ben de bugün 2. Kanı vereceğim ... güzel haberlerle git gel inşallah senin kadar heyecanlı bekliyorum sonucunuGidiyorum şimdi kan vermeye.
Dua edin bana
Ben de bugün 2. Kanı vereceğim ... güzel haberlerle git gel inşallah senin kadar heyecanlı bekliyorum sonucunu
Bu kadar zaman bekliyorsun ama şu bir saat geçmiyoroffff.. zaman geçmiyor. Sonuç beklemesi de ne zor.
Sende mi çıkmadı daha sonuçBu kadar zaman bekliyorsun ama şu bir saat geçmiyor
Hadi bakalım az kaldı aç bak maillerine gelmiştiroffff.. zaman geçmiyor. Sonuç beklemesi de ne zor.
Gözün aydın canım değerin kaç inşallah katlar iki katına bende gidiyorum şimdi kan vermeye yolum uzunAllah’a binlerce kez şükürler olsun. Elhamdülillah pozitifi gördük.
Şimdi Pazartesi 2.kan tahlili icin bekleyeceğiz. Hemşire yaklaşık 2 katına çıkması gerek dedi.
Oh oh çok şükür inşallah çıkar iki katına bekleyen derviş muradına ermiş olduAllah’a binlerce kez şükürler olsun. Elhamdülillah pozitifi gördük.
Şimdi Pazartesi 2.kan tahlili icin bekleyeceğiz. Hemşire yaklaşık 2 katına çıkması gerek dedi.
Kuzummm cok sukurrrr cok sevindimmm siki siki tutunsunn yavrucak annesine birakmasin saglikla kucagina al cnm bnmAllah’a binlerce kez şükürler olsun. Elhamdülillah pozitifi gördük.
Sabahtan beri bakıyordum :) çok sevindim canım.gözünaydın.sayfada güzel haberler çoğalır inşallah.Allah dileyen herkese versin.Allah’a binlerce kez şükürler olsun. Elhamdülillah pozitifi gördük.
Allahimm ne guzel basladik gunee kizlar masallah size yaaa ayy darisi basimiza insallahKızlar Allahıma şükürler olsun pozitif
çookk sevindim canım.. sağlıkla kucağına al bebişini.. bundan sonra gebeliğin tadını cıkarmak kaldıAllah’a binlerce kez şükürler olsun. Elhamdülillah pozitifi gördük.
Siki siki tutunsun melegin saglikla al kucgina cnm bnmKızlar Allahıma şükürler olsun pozitif
Maşallah güzel bir sabaha uyandık.güzel haberler geliyor :) tebrik ederim seni de canımKızlar Allahıma şükürler olsun pozitif