- 7 Haziran 2010
- 922
- 577
Kızlar Allahıma şükürler olsun pozitif
Ayyy üst üste güzel haberler hayırlı ugurlu olsun canım.. bebişini sağlıkla al kucağına.. simdi artık yavas yavas doğuma hazırlık başlıklarına geçebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Allahıma şükürler olsun pozitif
Ben 1 saate giderim hastaneye ınsallah güzel haberlerle gelirim buraya
Inşallah değerin artar canm seninde güzel dileklerin için teşekkür ederim .
[/
tbrk ederim hayırlı olsun inşlh sağlıklı kucağına alırsınAllah’a binlerce kez şükürler olsun. Elhamdülillah pozitifi gördük.
Şimdi Pazartesi 2.kan tahlili icin bekleyeceğiz. Hemşire yaklaşık 2 katına çıkması gerek dedi.
Hayırlı olsun kızlar. 5.gün embriyosu muydu?
Değerin kaç çıktıHerkese çok teşekkürler canim.
Benimkisi 5.gun dondurulmustu.
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin dondurulmuş 3. Gündü değerlerimiz katlanarak artsın inşallah
Kız sonucun kaç çıktı diye soruyor ya millet niye yazmıyon ikiz gebelik habercisimi yoksaTeşekkür ederim ❤❤❤❤
Hayırlı olsun canım.senin yerinde olsam bir kez daha kan veririm kontrole kadar için rahat eder en azındanMerhaba, ben de 15 şubatta dondurulmuş embriyo transferi olmuştum 2 tane 2. gün embriyosuydu. Transferin 13. günü kan testi sonucumuz 101 çıktı. 5 senelik dileğim gerçekleşti:)
Progesteron hormonum düşükmüş. İğne takviyesi alıyorum.
Kan testini bir daha tekrarlamaya gerek duymadı doktor. Bu beni biraz endişelendirdi. Sadece progesteron için kan testi yaptı, iğne sayım 2 katına çıktı. Betahgc ye tekrar bakmaması kafamı karıştırdı ama heralde baksa da bişey değiştiremeyevek diye bakmadı.
Şimdi 20 martta ultrason var onı bekliyorum.
Sizce kan değerim iyi mi?
Ben yurtdışındayım, burada istediğim yerde istediğim zaman kan veremiyorum. prosedür daha farklı. Kendi kliniğiniz ne diyorsa öyledir diyebilirler.Hayırlı olsun canım.senin yerinde olsam bir kez daha kan veririm kontrole kadar için rahat eder en azından
Hayırlı olsun. Neden 2.gün embriyo transferi yaptılar?Merhaba, ben de 15 şubatta dondurulmuş embriyo transferi olmuştum 2 tane 2. gün embriyosuydu. Transferin 13. günü kan testi sonucumuz 101 çıktı. 5 senelik dileğim gerçekleşti:)
Progesteron hormonum düşükmüş. İğne takviyesi alıyorum.
Kan testini bir daha tekrarlamaya gerek duymadı doktor. Bu beni biraz endişelendirdi. Sadece progesteron için kan testi yaptı, iğne sayım 2 katına çıktı. Betahgc ye tekrar bakmaması kafamı karıştırdı ama heralde baksa da bişey değiştiremeyevek diye bakmadı.
Şimdi 20 martta ultrason var onı bekliyorum.
Sizce kan değerim iyi mi?
Aa o zaman bekleyeceksin mecburen canım.tekrar hayırlı olsun.sağlıkla gelsin yavrun.bence güzel değerinBen yurtdışındayım, burada istediğim yerde istediğim zaman kan veremiyorum. prosedür daha farklı. Kendi kliniğiniz ne diyorsa öyledir diyebilirler.