Ben de kızlarr :)) ne yapacağımı bilmiyorum annelik hissi yok bakalım ne zaman olcak :)Bende o moddayım aslında ama kan değerim başkalarına göre düşük çıkmış artırmış ama 400 olması gerekirken 268 lerde çıktı aklım buna takıldı yoksa bende düşünmicm bilseydim adetimden 1 hafta sonra kanda baktırırdm zaman durdu sanki
Ben henüz yaptırmadım onun için sadece hamile olup olmadığımı öğrenmek için yaptım onun içinde ayrıca yapmak mı gerek acabaİyi akşamlar kızlar. Hamileliğinizi öğrendikten sonra kan değerleriniz için test yaptırdınız mı? Yani kansızlık tiroid vitaminler gibi değerler için.
Bende o moddayım aslında ama kan değerim başkalarına göre düşük çıkmış artırmış ama 400 olması gerekirken 268 lerde çıktı aklım buna takıldı yoksa bende düşünmicm bilseydim adetimden 1 hafta sonra kanda baktırırdm zaman durdu sanki
Ben henüz yaptırmadım onun için sadece hamile olup olmadığımı öğrenmek için yaptım onun içinde ayrıca yapmak mı gerek acaba
Kızlar hamileyim ama kendimi hiç hamile gibi hissettmiyorum sizce bu normal mi??
Onun için verdi cnm hap hamilelik boyunca bebegin gelişimi için hap verdiCnm doktorunun vitamin mineral degerlerine bakip ona gore takviye vermeai gerekiyor.. Bebegin gelisimi icin
Onun için verdi cnm hap hamilelik boyunca bebegin gelişimi için hap verdi
Ama bana hangi vitamin değerlerim eksik söylemedi
Aynen idrara çıkıyorum ama anlatılan gibi değil kasıklarım ve sol kasığım da ağrı oluyo onun dışında idrar testi ve kan testinden başka bi şey yok senin sat ne zamndı canımBen de kızlarr :)) ne yapacağımı bilmiyorum annelik hissi yok bakalım ne zaman olcak :)
Yaa hadi inşallah o zaman sabretmekten başka çaremiz yk taki kırmızılar gelene kadar onlar da yok sıkıntı da yok sanırımCanim benm ilk 72ydi.. Adetten 4 gun sonraydi.. Sonra sonra artıyor emin ol.. Ben ikinci degerimi hiç beklemiodm binlerde.. Bazilari adeti 8 9 gun gecikince gittgnde 1500leri buluyor.. Herkesinkini kendininkiyle kiyaslama.. Her kadinin gebeligi farklıdır.. Ve su an acayip ağrım oldu.. Acaba alttan bakti diye mi yaa.. Bugun cok da yoruldum gerci onunla iligili mi bilmiorm:/
Yaa hadi inşallah o zaman sabretmekten başka çaremiz yk taki kırmızılar gelene kadar onlar da yok sıkıntı da yok sanırım
Göbücüğünü tekmelemeye başlayınca canımBen de kızlarr :)) ne yapacağımı bilmiyorum annelik hissi yok bakalım ne zaman olcak :)
Bende aranizdayim sanirim xd iki tane prediktor pozitif. Sabah kan tahlili yaptiricam. Hala saskinim.
İnşallah tatlım yaaaGöbücüğünü tekmelemeye başlayınca canım
Tebrikler canım :)Bende aranizdayim sanirim xd iki tane prediktor pozitif. Sabah kan tahlili yaptiricam. Hala saskinim.
Tebrikler canimm maasallah sana darisi isteyenlerin basinaaBende aranizdayim sanirim xd iki tane prediktor pozitif. Sabah kan tahlili yaptiricam. Hala saskinim.
maşaAllah canım tebrik ederim :) saglıcakla kucgımıza almak nasip olsun :*Bende aranizdayim sanirim xd iki tane prediktor pozitif. Sabah kan tahlili yaptiricam. Hala saskinim.