Merhaba kızlar bende varım aranızda Benim sat günüm 3 Ocak ama adetlerim 35 36. Günde oluyordu son 3 ay hep gecikiyordu
Ocak ayı boyunca eşimden ayrıydım tatile annemn yanındaydın 27 Ocak’ta görüştük o yüzden bu ay imkansız gibi birşeydi adetim 5 gün geçince test yaptım ve pozitif gördüm ertesi gün beta hcg 247 çıktı iki gün sonra 530 çıktı 2 gün sonra ise 1315 çıktı en son Pazar günü yaptırdık testi artışlarımın normal sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama Pazar günü ağrım olmayınca telaş yaptım acile gittim vajinal ultrason ile bakmak istediler kabul etmedim zaten değerin 1315 çıkmıştı çok zordu görmeleri vajinal ultrasonda bile 1500 ye görünüyormuş sonra bana saçma sapan şeyler yazdırdılar üstten ultrason ile bakınca doğal olarak göremediler değerim o kadar yüksek değildi bu yüzden bana dış gebelik olabilir tüpüm patlayabilir ölüm tehlikem var bunları kabul ediyorum ve hastaneden çıkmak istiyorum diye yazıp imza ve parmak bastırdılar
Aynı zamanda eşimden de imza aldılar bu arada ne kanamam nede lekelenmem var ara ara sol kaşığım belim bacağım ağrıyor ama bu dayanılmaz şekilde değil o günden beri stres yaşıyorum ya dış gebeliksem ya ölürsem diye yarın için özel bir hastanede randevum var ama inanin zaman geçmiyor yarın kesenin görünmesi gerekiyor ama stresten uyuyamıyorum bile bazı doktorların sırf kendilerini kurtarmak için bizim psikolojimizi bozmaya nasıl hakları var anlamıyorum inşallah yarın güzel haberler alırım dua edin lütfen