Canım aynı durumdayız salı günü 127 çıktı bu sabah yine kan verdim daha sonuç çıkmadı doktorum 250 civarı olması gerekiyor dedi. Merakla bekliyorumSelam kızlar öncelikle tebrik ederim hepinizi bebeğimizi Sağ Salim kucağımıza Rabbim Almayı Nasip etsin.. benim de adetim salı günü gelecekti kanda Çarşamba günü öğrendim kan değerim 127 çıktı cuma günü de 268 çıktı sizce nasıl ? Doktor güzel dedi yumurtladığım güne bakarak sanki biraz fazla çıkması lazım diye düşünüyorum bilemedim
Merhaba kızlar bende varım aranızda Benim sat günüm 3 Ocak ama adetlerim 35 36. Günde oluyordu son 3 ay hep gecikiyordu
Ocak ayı boyunca eşimden ayrıydım tatile annemn yanındaydın 27 Ocak’ta görüştük o yüzden bu ay imkansız gibi birşeydi adetim 5 gün geçince test yaptım ve pozitif gördüm ertesi gün beta hcg 247 çıktı iki gün sonra 530 çıktı 2 gün sonra ise 1315 çıktı en son Pazar günü yaptırdık testi artışlarımın normal sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama Pazar günü ağrım olmayınca telaş yaptım acile gittim vajinal ultrason ile bakmak istediler kabul etmedim zaten değerin 1315 çıkmıştı çok zordu görmeleri vajinal ultrasonda bile 1500 ye görünüyormuş sonra bana saçma sapan şeyler yazdırdılar üstten ultrason ile bakınca doğal olarak göremediler değerim o kadar yüksek değildi bu yüzden bana dış gebelik olabilir tüpüm patlayabilir ölüm tehlikem var bunları kabul ediyorum ve hastaneden çıkmak istiyorum diye yazıp imza ve parmak bastırdılarAynı zamanda eşimden de imza aldılar bu arada ne kanamam nede lekelenmem var ara ara sol kaşığım belim bacağım ağrıyor ama bu dayanılmaz şekilde değil o günden beri stres yaşıyorum ya dış gebeliksem ya ölürsem diye yarın için özel bir hastanede randevum var ama inanin zaman geçmiyor yarın kesenin görünmesi gerekiyor ama stresten uyuyamıyorum bile bazı doktorların sırf kendilerini kurtarmak için bizim psikolojimizi bozmaya nasıl hakları var anlamıyorum inşallah yarın güzel haberler alırım dua edin lütfen
Merhaba kızlar bende varım aranızda Benim sat günüm 3 Ocak ama adetlerim 35 36. Günde oluyordu son 3 ay hep gecikiyordu
Ocak ayı boyunca eşimden ayrıydım tatile annemn yanındaydın 27 Ocak’ta görüştük o yüzden bu ay imkansız gibi birşeydi adetim 5 gün geçince test yaptım ve pozitif gördüm ertesi gün beta hcg 247 çıktı iki gün sonra 530 çıktı 2 gün sonra ise 1315 çıktı en son Pazar günü yaptırdık testi artışlarımın normal sağlıklı olduğunu söylüyorlar ama Pazar günü ağrım olmayınca telaş yaptım acile gittim vajinal ultrason ile bakmak istediler kabul etmedim zaten değerin 1315 çıkmıştı çok zordu görmeleri vajinal ultrasonda bile 1500 ye görünüyormuş sonra bana saçma sapan şeyler yazdırdılar üstten ultrason ile bakınca doğal olarak göremediler değerim o kadar yüksek değildi bu yüzden bana dış gebelik olabilir tüpüm patlayabilir ölüm tehlikem var bunları kabul ediyorum ve hastaneden çıkmak istiyorum diye yazıp imza ve parmak bastırdılarAynı zamanda eşimden de imza aldılar bu arada ne kanamam nede lekelenmem var ara ara sol kaşığım belim bacağım ağrıyor ama bu dayanılmaz şekilde değil o günden beri stres yaşıyorum ya dış gebeliksem ya ölürsem diye yarın için özel bir hastanede randevum var ama inanin zaman geçmiyor yarın kesenin görünmesi gerekiyor ama stresten uyuyamıyorum bile bazı doktorların sırf kendilerini kurtarmak için bizim psikolojimizi bozmaya nasıl hakları var anlamıyorum inşallah yarın güzel haberler alırım dua edin lütfen
Keşke imzalamasaydın neden böyle bir şey istediler çok saçma. Gönlünü ferah tut hemen görülmemesi çok normal bence değerine göre. prof. Doktordan duydum vajinal ultrasonda aslında korkulacak bir şey değil bu zamana kadar hiç bir gebe kadına zarar vermemiş daha kolay görülüyor hem bence dış gebelik gibi olasılık düşünmektense vajinal muayene olsan daha iyi olurMerhaba kızlar bende varım aranızda Benim sat günüm 3 Ocak ama adetlerim 35 36. Günde oluyordu son 3 ay hep gecikiyordu
Hoşgeldin canım bebişin sağlıcakla gelsin inşallah :)18 şubatta mı keseyi gördün yani o gün değerine de baktırmış mıydınMerhabalar kızlar, hepinizin bebişi hayırlı olsun. Sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Ben de şubat gebelerindenim :) sat 16 ocak, günümde öğrendim hamile olduğumu. Ertesi gün doktora gittim kan testi 1100 çıktı. 3 gün önce keseyi gördüm, 2 hafta sonra tekrar randevum var. Kan değerim bana yüksek geldi de doktorum kese durumu normal, sorun yok dedi. İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi
Hayirli olsun Rabbim tamamini erdirsin canim tebriklerrMerhabalar kızlar, hepinizin bebişi hayırlı olsun. Sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Ben de şubat gebelerindenim :) sat 16 ocak, günümde öğrendim hamile olduğumu. Ertesi gün doktora gittim kan testi 1100 çıktı. 3 gün önce keseyi gördüm, 2 hafta sonra tekrar randevum var. Kan değerim bana yüksek geldi de doktorum kese durumu normal, sorun yok dedi. İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi
merhaba,öncelikle hayırlı ugurlu olsun inş Allah'n izniyle saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize.bence telaş yapılacak bi durum yok hastane neden değere bakıp kese gözükmedi diyerek size böyle bsy imzalatmıs anlamıs değilim,bn kan testi bi defa yaptırdım bidaha yaptrmadım oda sizinki kadar yüksek degildi yani ve haliyle kese içinde erken bi vakitti 1 hafta snra yani 5.haftada gördük keseyi.endise etmeyin ve olabildgnce sakin olun.inşaAllah keseyide görürsünüz.Merhaba kızlar bende varım aranızda Benim sat günüm 3 Ocak ama adetlerim 35 36. Günde oluyordu son 3 ay hep gecikiyordu
Hoş bulduk canım, teşekkür ederim. Hep birlikte inşallah. 18 şubatta gittiğimde keseyi gördük, doktorum tekrar beta bakmaya gerek yok keseyi gördükten sonra dedi.Hoşgeldin canım bebişin sağlıcakla gelsin inşallah :)18 şubatta mı keseyi gördün yani o gün değerine de baktırmış mıydın
Senin de hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Sarı akıntıdan bişey olmaz canım, benim de oluyor arada.Arkadaslar sat 8 ocak hamileyim haftam daha belirsiz 1 hafta once gittim kese yeniydi. ara ara sari akinti oluyor bugun sanki bi tık artti sorun yoktur degil mi
Evet folik asit birde tüm vitaminleri içeren bir ilaç verdiFolik asit mi verdi canım? Folik asitin yaninda da omega3 gibi bazi vitaminlerin bulundugu takviye ilactan verio.. Once kanda degerlerine bakio elbette
Öyle hissedecegiz herhalde hamile oldugumuzuGöbücüğünü tekmelemeye başlayınca canım
Evet folik asit birde tüm vitaminleri içeren bir ilaç verdi
Amin İnşAllah hep beraberHeh güzel.. Saglikli saglikli buyusun bebislerimiz:)
Cok tesekkur ediyorum canimm sagolasinSenin de hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Sarı akıntıdan bişey olmaz canım, benim de oluyor arada.
Valla al benden de o kadarÖyle bir uyku hali var ki.. Hayatımda ilk defa 10.30 da yattım
Al bendede o kadar yani her akşam erkenden uyuyorumÖyle bir uyku hali var ki.. Hayatımda ilk defa 10.30 da yattım