Folik asit olarak hangisini kullaniyorsunuz kizlar
Gorursun insallah canim haftam cok erken oldugundan benimki direkt alttan bakti ama sen karindan gorursun insallah guzel haberlerini bekliyoruz. Bende haftaya gidecegim insallah
Ben de folbiol ama folic plus mı kullansam dıye düşünüyorum ıcerıgı daha iyiCanim ben foliboil kullaniyorum ama yarin doktoruma sorcam.. Uzun sure kullanimda bazi sorunlar olabiliomus. Gecen baska bi forum konusunda okudum.. Sen ne kullaniosun?
Cekinme canim kasma kendini sonucta muayene eden kisi bi doktr . Isin uzmani sorun olsa zaten bakmaya gerek duymazlarYa ben alttan muayeneden cekiniorm hamileyken.. Bi sorun olur diye cekiniorum.. Cok cahilce mi dusunuyorum bilmiyorum ama cekiniyorum:/
Kendini nasil rahat hissediyorsan onu yap. Cahilce falan dusunmuyorsun bence. Burada doktorun yaklasimi onemli kimi hemen alltan bakiyor kimi 10 gun sonra cagiriyor. Bence benimkide once karindan bakmaliydi ama nasip yapacak bir sey yok artik bende vesvese yapip gormek istedim bir an once cunku cok hasta oldum. 6 penisilin yedim 14 antibiyotik ictim cok korktum hayirlisi olsun insallahYa ben alttan muayeneden cekiniorm hamileyken.. Bi sorun olur diye cekiniorum.. Cok cahilce mi dusunuyorum bilmiyorum ama cekiniyorum:/
Folbiol kullanıyorum ben canim hamile kalmadan önce başlamıştım zaten doktor devam et aynen dedi.Folik asit olarak hangisini kullaniyorsunuz kizlar
Aynı konuyu bende okudum doktoruma sordum. Hiç dozu düşük ya da kullanımı kesmeye gerek yok öyle bir şey yok devam et dedi banaCanim ben foliboil kullaniyorum ama yarin doktoruma sorcam.. Uzun sure kullanimda bazi sorunlar olabiliomus. Gecen baska bi forum konusunda okudum.. Sen ne kullaniosun?
Cekinme canim kasma kendini sonucta muayene eden kisi bi doktr . Isin uzmani sorun olsa zaten bakmaya gerek duymazlar
Kendini nasil rahat hissediyorsan onu yap. Cahilce falan dusunmuyorsun bence. Burada doktorun yaklasimi onemli kimi hemen alltan bakiyor kimi 10 gun sonra cagiriyor. Bence benimkide once karindan bakmaliydi ama nasip yapacak bir sey yok artik bende vesvese yapip gormek istedim bir an once cunku cok hasta oldum. 6 penisilin yedim 14 antibiyotik ictim cok korktum hayirlisi olsun insallah
Bende aranıza yeni katıldım bende 3 gün önce hamile oldugumu ögrendim yeni konu hayırlı olsun herkes hayırlısıyla bebişlerini kucağına Almayı rabbim nasip etsin İnşAllah
Aynı konuyu bende okudum doktoruma sordum. Hiç dozu düşük ya da kullanımı kesmeye gerek yok öyle bir şey yok devam et dedi bana
AminHayırlı olsun canım.. Benimde daha yeni.. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Yani zaten mantıksız aslında çünkü vitamin vücutta depolanmaz günlük olarak atılır. O yüzden bizde günlük olarak alıyoruz uzun süreli kullansak bile bir birikim olamayacağı için bence hiç sorun olmaz her kafadan bir ses çıkıyor bu zamanlarda fark ettimde benim gibi ilk gebeliklerde o yüzden ben çok stres oluyorum en iyisi bilmemek mutluluktur :) bizim annelerimiz bunların hiçbirini bilmeden bizleri dünyaya getirdi çok takilmamaya çalışıyorum ben o yüzdenBencede bi sıkıntı yok.. Sanrm cok cok uzun kullanimlarda bazi sorunlar oluyo gibime geldi..
Hosgeldin canım :) daha cok yeni keseyi görmemen normal ben de o yüzden 1 marta randevu aldım :)Bende aranıza yeni katıldım bende 3 gün önce hamile oldugumu ögrendim yeni konu hayırlı olsun herkes hayırlısıyla bebişlerini kucağına Almayı rabbim nasip etsin İnşAllah
Sagol canım şu an devam ediyorumFolbiol kullanıyorum ben canim hamile kalmadan önce başlamıştım zaten doktor devam et aynen dedi.
Yani zaten mantıksız aslında çünkü vitamin vücutta depolanmaz günlük olarak atılır. O yüzden bizde günlük olarak alıyoruz uzun süreli kullansak bile bir birikim olamayacağı için bence hiç sorun olmaz her kafadan bir ses çıkıyor bu zamanlarda fark ettimde benim gibi ilk gebeliklerde o yüzden ben çok stres oluyorum en iyisi bilmemek mutluluktur :) bizim annelerimiz bunların hiçbirini bilmeden bizleri dünyaya getirdi çok takilmamaya çalışıyorum ben o yüzden
Bugün doktora gittim daha küçük kese görünmüyor dedi ama gebelik var dedi kan testi falan yaptı. Rahmin hamileliğine hazırlanmış dedi
Sizce kesenin görülmemesi normalmi