kac haftaliksin canm doktor soyledi miBugün doktora gittim daha küçük kese görünmüyor dedi ama gebelik var dedi kan testi falan yaptı. Rahmin hamileliğine hazırlanmış dedi
Sizce kesenin görülmemesi normalmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac haftaliksin canm doktor soyledi miBugün doktora gittim daha küçük kese görünmüyor dedi ama gebelik var dedi kan testi falan yaptı. Rahmin hamileliğine hazırlanmış dedi
Sizce kesenin görülmemesi normalmi
Yok canım daha söylemedi çünkü kese görünmedi henüz en sonki adet tarihime göre kaba hesap yaptı 3 haftalık hamile olabilirsin dedikac haftaliksin canm doktor soyledi mi
anladım canim sıkma canini o zamn hamile oldugunu soylemis zaten sen sabret guzel seyler olucak insallahYok canım daha söylemedi çünkü kese görünmedi henüz en sonki adet tarihime göre kaba hesap yaptı 3 haftalık hamile olabilirsin dedi
İnşAllah canım sağol senin göründümü kesenanladım canim sıkma canini o zamn hamile oldugunu soylemis zaten sen sabret guzel seyler olucak insallah
Bnde gecen hafta giitim doktora . 5 haftalik dedi ultrasndan bakti kese gorundu ama bebek gorunmedi. Haftaya bidaha gel dedi kalp atisina bakalm dedi bnde bekliyorum iste hayirlisi bakalim canimİnşAllah canım sağol senin göründümü kesen
Hımm aynen canım ya İnşAllah kazasız belasız atlatalım hamileligimiziBnde gecen hafta giitim doktora . 5 haftalik dedi ultrasndan bakti kese gorundu ama bebek gorunmedi. Haftaya bidaha gel dedi kalp atisina bakalm dedi bnde bekliyorum iste hayirlisi bakalim canim
Amin canim hersey allahtanHımm aynen canım ya İnşAllah kazasız belasız atlatalım hamileligimizi
Amin canim hersey allahtan
:) kesinlikle ben de çok şeyi buradan duydum. Hamile kalamadigim 5 6 ay boyunca okumaktan delirecektim. Burayı bıraktım o ay hamile kaldım strese girdim okuyan okuyanAynen yaa burada herkes cok pimpirikli.. Evet gdolu beslendgmz icin kötü sonlanan gebelikler çoğaldı ama ne biliyim bu kadar pimpiriklilik de bi garip.. Ben daha yeni öğrendim sat nedir.. Yumurtlama testi nasil yapilir bilmem.. Bu kulüpte hersey incik cincik didiklenio.. Bi yonden iyi de bazi yonden de insan garipsiyor:)
:) kesinlikle ben de çok şeyi buradan duydum. Hamile kalamadigim 5 6 ay boyunca okumaktan delirecektim. Burayı bıraktım o ay hamile kaldım strese girdim okuyan okuyan
Amin canim guzel dileklerin icin.. Ben haftaya git derim simdi gitsen vajinal usg ile bakabilirler beta hcg biraz daha artsin oyle git tercih senin tabi ki. Hayirli olsun insallahSlm kızlar öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun rabbim inşAllah kucağımıza almayıda hayırlısı ise nasip eder bende bu ay hamile kalanlardanım 16 şubat adet olmam gerekirdi olmadım ama ben perşembe 14 şubat kan verdim dayanamayıp 30 çıktı pazar tekrar verdim 152 çıktı bu gün tekrar verdik 472 çıktı değerler normal mi Sizcede yani ben şimdi doktora gitsem kese görünür mü
Amin canim guzel dileklerin icin.. Ben haftaya git derim simdi gitsen vajinal usg ile bakabilirler beta hcg biraz daha artsin oyle git tercih senin tabi ki. Hayirli olsun insallah
öncelikle hayırlı olsn rabbim saglıcakla kucagınıza Almayı nasip etsin.bnde 13 subatta olmam gerekiyordu 14 subat aksamı kan değerim 844 dü 15 subatta karından bakıldı gözükmedi kese erken dediler değerin 1500lüleri bulunca yani 5 veya 6. haftada gözükürmüş.bende o yüzden bidaha hastaneye gitmedim tahlilde vermedim.haftaya giderim diye düşünüyorum bakalım nasip.Slm kızlar öncelikle herkesin bebeği hayırlı olsun rabbim inşAllah kucağımıza almayıda hayırlısı ise nasip eder bende bu ay hamile kalanlardanım 16 şubat adet olmam gerekirdi olmadım ama ben perşembe 14 şubat kan verdim dayanamayıp 30 çıktı pazar tekrar verdim 152 çıktı bu gün tekrar verdik 472 çıktı değerler normal mi Sizcede yani ben şimdi doktora gitsem kese görünür mü
Amin canım inşAllah rabbim inşAllah hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin en iyisini yapmışsın bende bir daha vermem zaten direk doktora giderim bende önümüzdeki hafta içi giderim inşAllah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah hayırlı sonuçlar alırız bebişlerimiz Allah’a emanet bol bol su için Kızlaröncelikle hayırlı olsn rabbim saglıcakla kucagınıza Almayı nasip etsin.bnde 13 subatta olmam gerekiyordu 14 subat aksamı kan değerim 844 dü 15 subatta karından bakıldı gözükmedi kese erken dediler değerin 1500lüleri bulunca yani 5 veya 6. haftada gözükürmüş.bende o yüzden bidaha hastaneye gitmedim tahlilde vermedim.haftaya giderim diye düşünüyorum bakalım nasip.
Benim doktorum beta hcg ye bakmadan sat tarihim 8 ocakti ona gore karindan gozukmez direkt alttan bakti keseyi gordu. Daha kesenin yeni olustugunu 2 hafta sonra gelmem gerektigini soyledi canim haftaya carsamba gidecegim insallah hayirli ve guzel haberler alirimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canım aslında bende öyle düşündüm ama aceba giden arkadaşlarımız varmıdır diye paylaştım hayırlısı inşAllah bu hafta çıksın haftaya nasip bakalım bu Arada senin değerlerin Nasıl çıktı