- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
Değeri n çok güzel cnm ne uzuluyosunMasallah masallah:) bende kopkoyu gormek isterdim ama olmadi
Hiiiiii ayyyy pardon :) artar artar pozitif olalım her şey güzel olur inşallahYok kiz hamileyim de kopkoyu olmadi idrar testi.. Hatta doktora gitmeden onceki aksam yaptm gene koyu degildi.. Degerim 1036ymis.. Ya testin duyarliligi ya da benim degerler yeni oldugu düşük.. Bakalim insallh gun gectikce artar:)
Değeri n çok güzel cnm ne uzuluyosun
Hiiiiii ayyyy pardon :) artar artar pozitif olalım her şey güzel olur inşallah
Hoşgeldin canim amin insallahArkadaslar gunaydin ben de araniza dahil olabilirim sat 8 ocak. Kese vajinal usg den gorundu daha yeni olusmus kese bu yuzden haftasini 15 gun sonra geldiginde soyleyebilirim dedi. yumurtlama tarihi 22 ocakti. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah
Benimde gec yumurtlama oldu canimArkadaslar gunaydin ben de araniza dahil olabilirim sat 8 ocak. Kese vajinal usg den gorundu daha yeni olusmus kese bu yuzden haftasini 15 gun sonra geldiginde soyleyebilirim dedi. yumurtlama tarihi 22 ocakti. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah
Suan her sey yolunda degil mi ne kadarlik oldunuzBenimde gec yumurtlama oldu canim
Gecen hafta cuma gunu gttik doktra 5 haftalik dedi ultrasondan bakti kese gorundu haftaya bidaha gidicem kalp atisi icin hersey yolunda fakat benim icin erken bi gebelik oldu hic beklemiyordum ondan hala saskinim canmSuan her sey yolunda degil mi ne kadarlik oldunuz
Dosya yuklemeye basiyosun degil mi bir de internetin de sorun olabilir canımResim Yükleme neden olmuyo kaç gündür bi yüklüyor bir yüklemiyo
Ultrasonla karindan mi gordu keseyi acaba? Benim karindan gozukmez diyip direkt vajinal usg ile bakti. Insallah kalp atisinida duyarsiniz. Benimde 2. cocuk olacak Allah izin verirse istiyorduk ama bu kadar cabuk beklemiyordum hastalik sureciyle erken ogrendim gebeligimi bendeGecen hafta cuma gunu gttik doktra 5 haftalik dedi ultrasondan bakti kese gorundu haftaya bidaha gidicem kalp atisi icin hersey yolunda fakat benim icin erken bi gebelik oldu hic beklemiyordum ondan hala saskinim canm
Aynen direk karindan bakti ve gorundu benimde 2. Cocugum bu. Dgerindede 5 haftalikken gorunmstuUltrasonla karindan mi gordu keseyi acaba? Benim karindan gozukmez diyip direkt vajinal usg ile bakti. Insallah kalp atisinida duyarsiniz. Benimde 2. cocuk olacak Allah izin verirse istiyorduk ama bu kadar cabuk beklemiyordum hastalik sureciyle erken ogrendim gebeligimi bende
Arkadaslar gunaydin ben de araniza dahil olabilirim sat 8 ocak. Kese vajinal usg den gorundu daha yeni olusmus kese bu yuzden haftasini 15 gun sonra geldiginde soyleyebilirim dedi. yumurtlama tarihi 22 ocakti. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah
Gorursun insallah canim haftam cok erken oldugundan benimki direkt alttan bakti ama sen karindan gorursun insallah guzel haberlerini bekliyoruz. Bende haftaya gidecegim insallahBenimde sat 9 ocak canim... Bende keseyi gormedim daha.. Yarin gittigimde gorurum insallah:)
Allah tamamini erdirsin hepimizin insallah canimAynen
Aynen direk karindan bakti ve gorundu benimde 2. Cocugum bu. Dgerindede 5 haftalikken gorunmstu
Cumlemizin insallh canimAllah tamamini erdirsin hepimizin insallah canim