2019 Şubat' ta gebe olanlar

Yok kiz hamileyim de kopkoyu olmadi idrar testi.. Hatta doktora gitmeden onceki aksam yaptm gene koyu degildi.. Degerim 1036ymis.. Ya testin duyarliligi ya da benim degerler yeni oldugu düşük.. Bakalim insallh gun gectikce artar:)
Hiiiiii ayyyy pardon :) artar artar pozitif olalım her şey güzel olur inşallah

Gecen hafta cuma gunu gttik doktra 5 haftalik dedi ultrasondan bakti kese gorundu haftaya bidaha gidicem kalp atisi icin hersey yolunda fakat benim icin erken bi gebelik oldu hic beklemiyordum ondan hala saskinim canm
Ultrasonla karindan mi gordu keseyi acaba? Benim karindan gozukmez diyip direkt vajinal usg ile bakti. Insallah kalp atisinida duyarsiniz. Benimde 2. cocuk olacak Allah izin verirse istiyorduk ama bu kadar cabuk beklemiyordum hastalik sureciyle erken ogrendim gebeligimi bende

Aynen
Aynen direk karindan bakti ve gorundu benimde 2. Cocugum bu. Dgerindede 5 haftalikken gorunmstu

Benimde sat 9 ocak canim... Bende keseyi gormedim daha.. Yarin gittigimde gorurum insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…