2019 Şubat' ta gebe olanlar

Gorursun insallah canim haftam cok erken oldugundan benimki direkt alttan bakti ama sen karindan gorursun insallah guzel haberlerini bekliyoruz. Bende haftaya gidecegim insallah

Ya ben alttan muayeneden cekiniorm hamileyken.. Bi sorun olur diye cekiniorum.. Cok cahilce mi dusunuyorum bilmiyorum ama cekiniyorum:/

Canim ben foliboil kullaniyorum ama yarin doktoruma sorcam.. Uzun sure kullanimda bazi sorunlar olabiliomus. Gecen baska bi forum konusunda okudum.. Sen ne kullaniosun?
Ben de folbiol ama folic plus mı kullansam dıye düşünüyorum ıcerıgı daha iyi

Ya ben alttan muayeneden cekiniorm hamileyken.. Bi sorun olur diye cekiniorum.. Cok cahilce mi dusunuyorum bilmiyorum ama cekiniyorum:/
Kendini nasil rahat hissediyorsan onu yap. Cahilce falan dusunmuyorsun bence. Burada doktorun yaklasimi onemli kimi hemen alltan bakiyor kimi 10 gun sonra cagiriyor. Bence benimkide once karindan bakmaliydi ama nasip yapacak bir sey yok artik bende vesvese yapip gormek istedim bir an once cunku cok hasta oldum. 6 penisilin yedim 14 antibiyotik ictim cok korktum hayirlisi olsun insallah

Kendini nasil rahat hissediyorsan onu yap. Cahilce falan dusunmuyorsun bence. Burada doktorun yaklasimi onemli kimi hemen alltan bakiyor kimi 10 gun sonra cagiriyor. Bence benimkide once karindan bakmaliydi ama nasip yapacak bir sey yok artik bende vesvese yapip gormek istedim bir an once cunku cok hasta oldum. 6 penisilin yedim 14 antibiyotik ictim cok korktum hayirlisi olsun insallah

Allah herkesin gonlune gore versin.. Rabbim meleklerimizi bize bagislasin:dua:

Bende aranıza yeni katıldım bende 3 gün önce hamile oldugumu ögrendim yeni konu hayırlı olsun herkes hayırlısıyla bebişlerini kucağına Almayı rabbim nasip etsin İnşAllah

Hayırlı olsun canım.. Benimde daha yeni.. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:dua:

Bugün doktora gittim daha küçük kese görünmüyor dedi ama gebelik var dedi kan testi falan yaptı. Rahmin hamileliğine hazırlanmış dedi
Sizce kesenin görülmemesi normalmi :110:

Bencede bi sıkıntı yok.. Sanrm cok cok uzun kullanimlarda bazi sorunlar oluyo gibime geldi..
Yani zaten mantıksız aslında çünkü vitamin vücutta depolanmaz günlük olarak atılır. O yüzden bizde günlük olarak alıyoruz uzun süreli kullansak bile bir birikim olamayacağı için bence hiç sorun olmaz her kafadan bir ses çıkıyor bu zamanlarda fark ettimde benim gibi ilk gebeliklerde o yüzden ben çok stres oluyorum en iyisi bilmemek mutluluktur :) bizim annelerimiz bunların hiçbirini bilmeden bizleri dünyaya getirdi çok takilmamaya çalışıyorum ben o yüzden

Bende aranıza yeni katıldım bende 3 gün önce hamile oldugumu ögrendim yeni konu hayırlı olsun herkes hayırlısıyla bebişlerini kucağına Almayı rabbim nasip etsin İnşAllah
Hosgeldin canım :) daha cok yeni keseyi görmemen normal ben de o yüzden 1 marta randevu aldım :)

Yani zaten mantıksız aslında çünkü vitamin vücutta depolanmaz günlük olarak atılır. O yüzden bizde günlük olarak alıyoruz uzun süreli kullansak bile bir birikim olamayacağı için bence hiç sorun olmaz her kafadan bir ses çıkıyor bu zamanlarda fark ettimde benim gibi ilk gebeliklerde o yüzden ben çok stres oluyorum en iyisi bilmemek mutluluktur :) bizim annelerimiz bunların hiçbirini bilmeden bizleri dünyaya getirdi çok takilmamaya çalışıyorum ben o yüzden

Aynen yaa burada herkes cok pimpirikli.. Evet gdolu beslendgmz icin kötü sonlanan gebelikler çoğaldı ama ne biliyim bu kadar pimpiriklilik de bi garip.. Ben daha yeni öğrendim sat nedir.. Yumurtlama testi nasil yapilir bilmem.. Bu kulüpte hersey incik cincik didiklenio.. Bi yonden iyi de bazi yonden de insan garipsiyor:)

Bugün doktora gittim daha küçük kese görünmüyor dedi ama gebelik var dedi kan testi falan yaptı. Rahmin hamileliğine hazırlanmış dedi
Sizce kesenin görülmemesi normalmi :110:

Bnde goremedim daha canim yaa.. Yarin gitcem bakalim helki görünür.. Deger yukselmeden goruntulenemio sanrm

X