- 25 Mart 2015
- 295
- 211
- 31
Daha çok yeni şu an değer takip ediyorum canım 1 mart doktora gidicem bakalım insallah o zaman görürümHoşbuldum canımm... Ne zaman doktor kontrolün, kese ve kalp atışı için tarih verdi mi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok yeni şu an değer takip ediyorum canım 1 mart doktora gidicem bakalım insallah o zaman görürümHoşbuldum canımm... Ne zaman doktor kontrolün, kese ve kalp atışı için tarih verdi mi doktor
Anladım canım benim de seninle aynı hemen hemen o yüzden sordum. Bana da hemşire iki günde bir takip yap belli bir sayının üstünde olunca randevu vericekler doktordan. Benimde tahminim haftaya gibi giderim doktora. Perşembe ya da cuma. Inşallah keselerimizi görürüz sağlıcakla, sonrası kalp atışlarına ve sağlıcakla kucağa almaya... AminDaha çok yeni şu an değer takip ediyorum canım 1 mart doktora gidicem bakalım insallah o zaman görürüm
Insallah tatlim ama beklemek zor insan bir an önce görmek istiyor :)Anladım canım benim de seninle aynı hemen hemen o yüzden sordum. Bana da hemşire iki günde bir takip yap belli bir sayının üstünde olunca randevu vericekler doktordan. Benimde tahminim haftaya gibi giderim doktora. Perşembe ya da cuma. Inşallah keselerimizi görürüz sağlıcakla, sonrası kalp atışlarına ve sağlıcakla kucağa almaya... Amin
Aynen öyle canım ya... Hiç sorma :) sağlıcakla büyüsünler de göbüşlerimizde, bekleriz napalımInsallah tatlim ama beklemek zor insan bir an önce görmek istiyor :)
Çok normal tatlim bende de oluyo ama dikkat et kendine fazla uzanma bir yerlere
Hemen ekliyorum.Keseyi kac haftalikken gördün tatlimKızlaaar beni de ekleyin listeye 9 şubatta öğrendim hamile olduğumu şuan 6+3 olduk kese ilk muayenede göründü değer 1300dü zaten. Bu hafta yine kontrolüm var kalp atışı duyulur inşallah
Maşallah canım gözün aydın senin de... Darısı bize bakalım henüz değerin artmasını bekliyoruz kese için. Sen de sağlıcakla kalp atışını duyarsın inşallah..Kızlaaar beni de ekleyin listeye 9 şubatta öğrendim hamile olduğumu şuan 6+3 olduk kese ilk muayenede göründü değer 1300dü zaten. Bu hafta yine kontrolüm var kalp atışı duyulur inşallah
5 haftallikken gördün canim adetim 1 hafta geçmiştiHemen ekliyorum.Keseyi kac haftalikken gördün tatlim
Amiiin canim inşallah boş gebelik olmasın da rahatlayayımMaşallah canım gözün aydın senin de... Darısı bize bakalım henüz değerin artmasını bekliyoruz kese için. Sen de sağlıcakla kalp atışını duyarsın inşallah..
Yakında kalp atışını da duyarsın inşallah5 haftallikken gördün canim adetim 1 hafta geçmişti
Amin canım inşllah kimse yaşamasın, Rabbim sağlıcakla tamamlatsın bu Süreci, sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah miniklerimiziAmiiin canim inşallah boş gebelik olmasın da rahatlayayım
bende de ara sira kasik agrisi oluyo bazen agzima aci bi tat geliyo bir de ogrenmeden once yuzumde ergenligimde cikmayan sivilceler çıkmıştı simdi onlar biraz olsun geçmeye basladi :)Kızlar durumlar nasıl birazdan onu konuşalım benim akıntım yoğun sizlerin ne alemde. Iştahlarınız nasıl? Kasıklarımda da bazen sol bazen sağ da oluyor ağrı
Anladım canım. Herkesin, her bünyenin farklı oluyor işte.. Benim de yüzümde , dudak kenarlarında hafif pembemsi lekelenme oldu. Olsun bunları yaşamakta güzel...bende de ara sira kasik agrisi oluyo bazen agzima aci bi tat geliyo bir de ogrenmeden once yuzumde ergenligimde cikmayan sivilceler çıkmıştı simdi onlar biraz olsun geçmeye basladi :)
İnşallah ödüm kopuyor duyamicam bir şey olacak diye cemrevde o kadar arkadaşımın ilk gebelik düşük oldu ki stresten olucem galiba :)Yakında kalp atışını da duyarsın inşallah
Amiiiin inşallah hepimize kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelimAmin canım inşllah kimse yaşamasın, Rabbim sağlıcakla tamamlatsın bu Süreci, sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi
Benim akıntı bazen sütlü kahve gibi gün içinde 1 2 kez doktora gittim yerlesmeden kaynaklı korkacak bir şey yok dedi bunyeden bunyeye degisiyormus gerisi normal beyaz akıntı. Göğüs uçlarında tomurcuklar baya arttı göğüslerim acıyor dokununca bile. Mide bulantim yok çok şükür. İstahim çok açıktı tonluk hissim yoktu resmen o bu hafta geçti uyku hali ve halsizlik var şuan en belirginAnladım canım. Herkesin, her bünyenin farklı oluyor işte.. Benim de yüzümde , dudak kenarlarında hafif pembemsi lekelenme oldu. Olsun bunları yaşamakta güzel...
Perşembe günü randevum var cumartsii de özel den randevu aldım. Devlette olmasa da ozelde duyarım inşallah cihazları kalitesiz çünkü buradaki devlet hastanesinin inşallah tabi Allah omur vermişse dünyanın en güzel sesi olacak banaAslinda gitsen duyarsın bence 6+3 olduguna gore :)