2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlar bana da dua edin yarın doktorda kalp atışı duyayım bebişi göreyim kesenin içinde çok korkuyorum boş gebelik vs olur diye sat 4 ocaktı ben 7.haftanın içindeyim artık

Hepimizde aynı endiseler var.. Insallah allah hepimize yardim eder.. Dogurana kadar rahat yok bize:/ umarm seninde için rahat edecek sekilde gecer muayenen:)

Merhaba arkadaşlar, yeni hamile olduğumu öğrendim:anneadayı: ve bu konuyu açtım. Değerleriniz nasıl benim nasip olursa ilk cocugum olacak o yüzden tecrubesizim. Konu altında birbirimize yardımcı olalım :KK68:

Hamişler:anneadayı:
@gurbetci41
@Asli2016
@Sevdalikelebek
@BONCUK23
Berikko Berikko
portakalcicegi3457 portakalcicegi3457
@dgdln
@Sibelymc
@saribaykus
hayat_bir_oyun hayat_bir_oyun
@Vuslatty
Ankara3151 Ankara3151
Merhaba arkadaşlar bende şimdi üye oldum kusura bakmayın daha tam çözemedim yardımcı olun lütfen benim son adetim 13 ocak tam adet günümde yani 13 Şubat kan testim 50.8 15 şubatta 100.3 doktor güzel dedi ayın 19 unda özel hastanede yaptırdım 388.80 çıktı doktor artışın iyi değil dedi yarın tekrar kan vereceğim neden böyle sizce

Merhaba arkadaşlar bende şimdi üye oldum kusura bakmayın daha tam çözemedim yardımcı olun lütfen benim son adetim 13 ocak tam adet günümde yani 13 Şubat kan testim 50.8 15 şubatta 100.3 doktor güzel dedi ayın 19 unda özel hastanede yaptırdım 388.80 çıktı doktor artışın iyi değil dedi yarın tekrar kan vereceğim neden böyle sizce
Bencede artisin gayet iyi. Gec yumurtlamissindir sadece. Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah tebrikler:KK25:

Merhaba canım bence de gayet iyi nasıl öyle demişanlayamadım bak ben sana be diyeceğim sen sakın buna kafanı takma bol bol su iç ve dua et rabbim en güzelini bilir ne değerler var ümitsiz ama bi gidiyor değerler o biçim Allahtan ümit kesilmez sen şimdi bebişini sakın üzme etkilenmesin tamam mı gayet iyi bence takılma ❤️

Merhaba canım bence de gayet iyi nasıl öyle demişanlayamadım bak ben sana be diyeceğim sen sakın buna kafanı takma bol bol su iç ve dua et rabbim en güzelini bilir ne değerler var ümitsiz ama bi gidiyor değerler o biçim Allahtan ümit kesilmez sen şimdi bebişini sakın üzme etkilenmesin tamam mı gayet iyi bence takılma ❤️
Dünden beri o kadar mutsuz oldum ki Allah razı olsun içime su serptiniz ona bişey olacak diye çok korkuyorum birden iki kat artmamış düşük biraz dedi 15 inde 100 19 unda 388 nasıl düşük anlamıyorum

Onların istediği iki günde bir iki katı olması ama seninde zaten 400 e yakın geç döllenmeden biraz düşük çıkmış olabilir bazı doktorlar hemen kötü şeyler söylüyor ya malesef

Dünden beri o kadar mutsuz oldum ki Allah razı olsun içime su serptiniz ona bişey olacak diye çok korkuyorum birden iki kat artmamış düşük biraz dedi 15 inde 100 19 unda 388 nasıl düşük anlamıyorum

Benim görümcenin çok düşük çıkmıstı yavaş yavaş ilerledi sonra bi yaptırdı bütün hepsini kat kattttt katlamıştı bizde şaşırmıştık yani rabbim isterse düşürür ister ise bi anda fırlatır değerleri o yüzden sakın üzülme canım takma ilgilenme inşAllah her şey gönlünce olur değerlerin inşAllah kat kat Artar ❤️

Benim görümcenin çok düşük çıkmıstı yavaş yavaş ilerledi sonra bi yaptırdı bütün hepsini kat kattttt katlamıştı bizde şaşırmıştık yani rabbim isterse düşürür ister ise bi anda fırlatır değerleri o yüzden sakın üzülme canım takma ilgilenme inşAllah her şey gönlünce olur değerlerin inşAllah kat kat Artar ❤️
Evet tam iki katı bekliyorlar ama insanın da moralini bozuyorlar inşallah yarın yüksek çıkar o kadar bekledik ki bu bebişi

Onların istediği iki günde bir iki katı olması ama seninde zaten 400 e yakın geç döllenmeden biraz düşük çıkmış olabilir bazı doktorlar hemen kötü şeyler söylüyor ya malesef
Değerin çok düşük sıkıntı olabilir dedi direk ya dünden beri yatıyorum pekmez içiyorum belki iyi olur umuduyla nasıl geç döllenmede böyle mi oluyor

Perşembe randevum var görünür mü acaba kese ? Yada kalp atışları duyarmıyım bilemedim şimdi benimde son adetim 13 ocaktı

Canim kese benim yeni göründü.. 4 veya 4.5 haftalik dedi doktor.. Ilerlediyse gebeligin cikar bence.. Hemen cikmazsa da endiselenme hemi.. İcini ferah tut.. Bebisler ne zaman kendisini gostrecegni bilir:)

Değerin çok düşük sıkıntı olabilir dedi direk ya dünden beri yatıyorum pekmez içiyorum belki iyi olur umuduyla nasıl geç döllenmede böyle mi oluyor

Canim hosgeldin gebeler topigine:) ama icini ferah tut.. Gerçekten tam tevekkul edersen hersey yoluna girecektir.. Ben cok anlamıyorum değerlerden ama umarm bikac gune hersey duzelir:) dualarm hepinizle:dua:

Canim hosgeldin gebeler topigine:) ama icini ferah tut.. Gerçekten tam tevekkul edersen hersey yoluna girecektir.. Ben cok anlamıyorum değerlerden ama umarm bikac gune hersey duzelir:) dualarm hepinizle:dua:
Teşekkür ederim umarım herkesin gebeliği güzel gider sağlıkla kucağına alır

Hayırlı olsun canım çok sevindim maşAllah size

Cok sagol.. Valla goremedik aslnda bizde.. Karin ultrasonda gorunmedi.. Tekrar hcg testi oldum.. Bu sefer alttan bakalim dedi korktum.. Megerse asiri kilolu oldugum icin göbek yağlarndan gorememisiz.. Ah daha neler yasayacam bu kilolar yuzunden bilmiorm:KK64:

X