2019 Şubat' ta gebe olanlar

Canim suan kac haftaliksin ve ne zaman cagirdilar tekrar. kese var miydi
Şu an 6+5im muayene oldun vajinal bakıldı kese 15 mm olmuş yolk sac büyümüş fakat bebek oluşumuna dair bişey yok dedi. Bi hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi😔 iki yıl sonra ilk gebeliğimdi çok üzgünüm 😔

Şu an 6+5im muayene oldun vajinal bakıldı kese 15 mm olmuş yolk sac büyümüş fakat bebek oluşumuna dair bişey yok dedi. Bi hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi😔 iki yıl sonra ilk gebeliğimdi çok üzgünüm 😔
Canim icini ferah tut dua et bolca insallah bebek de olusur icinde. Yolk olunca bebekde olmali diye biliyorum yani kesede ayrica yol kesesi olustuysa bebek mutlaka olur diye biliyordum. Belki de ben yanlis biliyorumdur. Sonuc ne olursa olsun karatma kalbini hayirlisini en guzelini nasip etsin rabbim sana da insallah

Canim icini ferah tut dua et bolca insallah bebek de olusur icinde. Yolk olunca bebekde olmali diye biliyorum yani kesede ayrica yol kesesi olustuysa bebek mutlaka olur diye biliyordum. Belki de ben yanlis biliyorumdur. Sonuc ne olursa olsun karatma kalbini hayirlisini en guzelini nasip etsin rabbim sana da insallah
İnşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için allah razı olsun

Ben de öyle biliyorum canım inşallah oluşur kalbini duyarsın kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz bizi de haberdar et mutlaka

Arkadaslar aksam bulantilari yasiyorum 7+3 teyim sat a gore. Sarmisak, tavuk ve baliktan tiksindim. Bir kizim var. Vallahi durum fena. Sogan salca karisimi yemek yapmak iskence. Anladim ki insan ara verince biraz unutuyormus bu gunleri. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglicakla gelsin insallah miniklerimiz. Ee ne demisler. Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir:anne:
Vallahi benim oğlan 2 yaşında... Bu ikinci gebeliğim.. İlki daha kolay daha rahattı.. Bu da devamlı ağrı ve bulantı..

Başka doktora git lütfen..

Aa neden hemen kendi kendine düşmezse falan diyor ya. Ne olacağı belli mi olurmuş? Her hamilelik aynı olacak diye bir kaide mi var?
Hep gittiğin güvendiğin bir doktor mu?
Sen başka bir doktora daha git bakalım.

Aa neden hemen kendi kendine düşmezse falan diyor ya. Ne olacağı belli mi olurmuş? Her hamilelik aynı olacak diye bir kaide mi var?
Hep gittiğin güvendiğin bir doktor mu?
Sen başka bir doktora daha git bakalım.
5 gün önce aynı dr a gittiğimde kese 5 haftalık gözüküyor yolk sac oluşmuş bi hafta bekleyelim demişti zAten, şimdide kese büyümüş ama hala bebeğe dair bişey yok dedi bi hafta daha bekle dedi adet tarihime göre 6+5teyim şu an bekliyorum bi umut 🤲🏻 Bu arada karından değil vajinal ultrasonla bakıyor 😕

Canim yanlis yonlendirmek istemem ama bugun parkta bi bayanla karsilastim. Onunda bebegini 8. haftada ancak gorebilmisler. Gercekten baska bir dr a git insallah guzel haberler alirsin lutfen bize de haber ver olur mu? Allah yardimcin olsun insallah
İnşallah.. pazartesi gidicem başka bi dr a hayırlı haberlerle gelirim umarım.. teşekkürler ilginiz için

5 gün önce aynı dr a gittiğimde kese 5 haftalık gözüküyor yolk sac oluşmuş bi hafta bekleyelim demişti zAten, şimdide kese büyümüş ama hala bebeğe dair bişey yok dedi bi hafta daha bekle dedi adet tarihime göre 6+5teyim şu an bekliyorum bi umut 🤲🏻 Bu arada karından değil vajinal ultrasonla bakıyor 😕
Belki geç dollenmedir bi arkadasın da da olmuştu 1 hafta sonra gittiğinde normale dönmüştü ınşallah sende de döner canım ha yirlisi olsun rabbim sagliklisindan nasip etsin

Kızlar bugün doktora gittim 6+1 haftadayım çok şükür kalp atışlarını duyduk.zaten bulantılarım hafif hafif başlamıştı kalp atışının başladığını ondan anladım kizimdada aynısı olmustu.heralde buseferde kız geliyor sağlıkla gelsin ınşallah hepimizinki

Cok hastayim, nezle oldum doktora gittim ama ilac kullanamayinca gecmiyor bu hastalik napicam bilmiyorum.

Arkadaslar aksam bulantilari yasiyorum 7+3 teyim sat a gore. Sarmisak, tavuk ve baliktan tiksindim. Bir kizim var. Vallahi durum fena. Sogan salca karisimi yemek yapmak iskence. Anladim ki insan ara verince biraz unutuyormus bu gunleri. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglicakla gelsin insallah miniklerimiz. Ee ne demisler. Beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir:anne:
Benimde 2. Gebeligim ilk gebeligimde aynilarini yaşadım ama simdi kasık agrim vardi azaldi gogus agrim var baskada bi belirti yok acaba her hamileliktw farklimi oluyo endiselenmeye basladim baska bisey olmasin dusuk olu gebelk Allah korusun daha doktora gitmedim saglik ocagi hgc testi yapti sonuc bekliyom

Benimde 2. Gebeligim ilk gebeligimde aynilarini yaşadım ama simdi kasık agrim vardi azaldi gogus agrim var baskada bi belirti yok acaba her hamileliktw farklimi oluyo endiselenmeye basladim baska bisey olmasin dusuk olu gebelk Allah korusun daha doktora gitmedim saglik ocagi hgc testi yapti sonuc bekliyom

İciniz rahat olsun bence, ilerleyen haftalarda baslayabiliyor. ilk gebeligimde adetin geciktigi ilk hafta basladi hemen anladim. Bunda daha gec basladi. Rabbim gonlunuze gore versin insallah

X