2019 Şubat' ta gebe olanlar

Benim pembe akıntım var 2 gündür kızlar inşallah bir şey olmaz doktora gittim kanamaya çevirmediği sürece bir şey yok dedi beta hcg 3243 keseyi göremedik pazartesi görünür dedi ama cuma gidebilcem ben o zaman net görürüz dedi doktor bakalım inşallah

Merhaba kızlar. Bende aranızdayım. bat da değerim 80 di. Salı günü akşma yani 1 gün sonra 174 perşembe de 430 çıktı. Kimyasal gebelikten sonra bu değerleri görünce çok ama çok şükrediyorum.

Merhaba kızlar. Bende aranızdayım. bat da değerim 80 di. Salı günü akşma yani 1 gün sonra 174 perşembe de 430 çıktı. Kimyasal gebelikten sonra bu değerleri görünce çok ama çok şükrediyorum.
Hoşgeldin canım inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın :KK200:

Arkadaslar gunaydin ben de araniza dahil olabilirim sat 8 ocak. Kese vajinal usg den gorundu daha yeni olusmus kese bu yuzden haftasini 15 gun sonra geldiginde soyleyebilirim dedi. yumurtlama tarihi 22 ocakti. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah
Benimde sat 8 ocakti 5+2 de karından gorduk keseyi cok şükür kalp atisi icin ne zaman gidiceksin

Merhaba kızlar bugün keseyi gördük çok şükür sata göre 7+0 ultrasona göre 5+5 geç döllenme oldu çünkü Eşimle 27 Ocak’ta görüşebildik öncesinde tatildeydim doktorda aynı şeyi söyledi haftaya kalp atışını için gidicem inşallah sorun çıkmaz Rabbim hepimizin Bebişlerine sağlık versin

Merhaba kızlar bende 18 şubatta öğrendim 6 +6 hamileyim şuan :) bhcg 53.388 miş çok yüksek ikiz olablr demiştir kana bakan , ama doktor kontrolünde çıkmadı sonradan çıkarmı bilmem hayırlı doğumlar yaparız inşallah :)

Masallah kız.. Öyle de olabilir bak.. Bayagi yuksek çünkü değer:) ayy hadi haberlerini bekliyoruz:)

Bu arada ikiz demisken ben hiç istemiyorum ikiz filan.. Degerlerimde normal insallah surpriz bisey olmaz:))

Kizlar benim sabah bulantilarim hic yok ama kokulardan midem bulaniyor, en ufak bir seyden etkileniyorum. Ilk gebeligimde gecikme basladigindan 4 yada5 gun sonra bulanti basladi. Sat 8 ocak benim gibi sabah bulantisi yasamayan var mi

X