Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım anladığım kadarıyla kalp duyulunca bazı testleri doktor kendisi istiyormuş.Ben henüz yaptırmadım onun için sadece hamile olup olmadığımı öğrenmek için yaptım onun içinde ayrıca yapmak mı gerek acaba
Hoşgeldin canım inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsınMerhaba kızlar. Bende aranızdayım. bat da değerim 80 di. Salı günü akşma yani 1 gün sonra 174 perşembe de 430 çıktı. Kimyasal gebelikten sonra bu değerleri görünce çok ama çok şükrediyorum.
Benimde sat 8 ocakti 5+2 de karından gorduk keseyi cok şükür kalp atisi icin ne zaman gidiceksinArkadaslar gunaydin ben de araniza dahil olabilirim sat 8 ocak. Kese vajinal usg den gorundu daha yeni olusmus kese bu yuzden haftasini 15 gun sonra geldiginde soyleyebilirim dedi. yumurtlama tarihi 22 ocakti. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah
amin inşallah :)Hoşgeldin canım inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın
Haftaya çarşamba yada perşembe gel dedi doktorum. :)Benimde sat 8 ocakti 5+2 de karından gorduk keseyi cok şükür kalp atisi icin ne zaman gidiceksin
Canim 15 gun sonra gel dedi. haftaua carsamba gidecegim insallah ama haftam net degil benim kese yeniydiBenimde sat 8 ocakti 5+2 de karından gorduk keseyi cok şükür kalp atisi icin ne zaman gidiceksin
tebrikler canimmmSabah hastaneden sonucumu aldim bhcg 3284 yani hamileyim :)) ne kadar mutlu oldugumu anlatamam.
Amin canimmm tebriklerrrMerhaba kızlar bende 18 şubatta öğrendim 6 +6 hamileyim şuan :) bhcg 53.388 miş çok yüksek ikiz olablr demiştir kana bakan , ama doktor kontrolünde çıkmadı sonradan çıkarmı bilmem hayırlı doğumlar yaparız inşallah :)
Sabah hastaneden sonucumu aldim bhcg 3284 yani hamileyim :)) ne kadar mutlu oldugumu anlatamam.
Merhaba kızlar bende 18 şubatta öğrendim 6 +6 hamileyim şuan :) bhcg 53.388 miş çok yüksek ikiz olablr demiştir kana bakan , ama doktor kontrolünde çıkmadı sonradan çıkarmı bilmem hayırlı doğumlar yaparız inşallah :)
Sagliklaa gelsin bebislerimiz insallhh sorunsuz atlatirizzCanim 15 gun sonra gel dedi. haftaua carsamba gidecegim insallah ama haftam net degil benim kese yeniydi
Hadi hayirli olsun bakalimm :)Haftaya çarşamba yada perşembe gel dedi doktorum. :)