2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlar bende perşmbe günü gitmiştim değerim 4 bin küsür aşmıştı yeni olduğu için kese tam kendini belli etmedi doktor anladı sadece bana gösterdi ama anlayamadım tabi kanda herşey belli olduğu için benim içim rahatladı bende 2 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah bende de belirti yok sadece iştahım açıldı 2 saatte bir acıkıyorum çok yememe rağmen sarı akıntılarım arada bi geliyor yoksa beyaz akıntım devam ediyor ha birde erkenden uykum geliyor Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin günler geçmiyor kızlar :cool:

Kızlar bende perşmbe günü gitmiştim değerim 4 bin küsür aşmıştı yeni olduğu için kese tam kendini belli etmedi doktor anladı sadece bana gösterdi ama anlayamadım tabi kanda herşey belli olduğu için benim içim rahatladı bende 2 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah bende de belirti yok sadece iştahım açıldı 2 saatte bir acıkıyorum çok yememe rağmen sarı akıntılarım arada bi geliyor yoksa beyaz akıntım devam ediyor ha birde erkenden uykum geliyor Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin günler geçmiyor kızlar :cool:
Canim ayni durumdayiz benimde sat 8 ocak gecen hafta 14 subatta gittim keseyi alttan gordu karindan gozukmez bu haftalarda dedi. Beta hcg 4594 idi 15 gun sonra gel dedi haftaya carsamba gidecegim bende insallah. Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin:anneadayı:

7 martta doktora gidip kalp atışlarını duyacağım ben de. Ama böyle sanki ben de hissedemiyorum daha anne olacağımı. Anne psikolojisine giremesem de hamileliğin bende etkileri fazla oldu ya. Belim aşırı ağrıyor. Kalçam sanki kopacakmış gibi kuyruk sokumum falan. Bacaklarımda eklem yerlerim sızlıyor adım atamıyorum biraz çok yürüyünce. Sanki regl olacakmışım gibi kramplarım oluyor ve aşşşşırı uyuyorum. Yani sabah erkenden uyanıyorum kendiliğimden ama gün içinde belki 5 kez uykuya dalıyorum. Geçen ablamla telefonda konuşurken uyumuşum resmen çok utandım. Bir kere de eşimin iş çıkış saatine kadar uyumuşum yemek memek yapamadım. Normal mi ki bunlar acaba? İştahım çok yok. Mide bulantılarım oluyor ara ara. Hazımsızlığım çok var. Gaz çıkaramıyorum ve bu beni öldürüyor :KK43: ilk üç aydan sonra bu etkiler geçer dedi doktor valla gün sayıyorum resmen.

bende aynıyım suan ara ara adet olacakmısım gibi sancılarım oluyor cok fazla bi skntım yok geçen gece uyku esnasında mide bulantısı yasadım bdaha da olmadı inş hep böyle rahat gebelik yasarızzzz hepimzzzz :anneadayı:

Kızlar benim bat'a 2 gün kaldi ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor ??

Eklentiler

• 15509389621803616819533189022543.jpg
    15509389621803616819533189022543.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 45
X