- 25 Ocak 2019
- 202
- 298
- 39
Amin canim amin insallah sende sabah bulantilari var mi pekiSagliklaa gelsin bebislerimiz insallhh sorunsuz atlatirizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim amin insallah sende sabah bulantilari var mi pekiSagliklaa gelsin bebislerimiz insallhh sorunsuz atlatirizz
Yaa ben hicbisey hissetmiyorum inanirmisin ne bulantim var ne halsizligim ne baska biseyim. Tek belirtim istahim acildiAmin canim amin insallah sende sabah bulantilari var mi peki
Yaa ben hicbisey hissetmiyorum inanirmisin ne bulantim var ne halsizligim ne baska biseyim. Tek belirtim istahim acildi
Allah sonumuzu hayir etsin kizlarBende de belirti olarak sayilacaksa yüzümde hiç sivilce çıkmaz.. 5 tane filan var su an
Sonuç ne oldu kuzumCanım aynı durumdayız salı günü 127 çıktı bu sabah yine kan verdim daha sonuç çıkmadı doktorum 250 civarı olması gerekiyor dedi. Merakla bekliyorum
Canim ayni durumdayiz benimde sat 8 ocak gecen hafta 14 subatta gittim keseyi alttan gordu karindan gozukmez bu haftalarda dedi. Beta hcg 4594 idi 15 gun sonra gel dedi haftaya carsamba gidecegim bende insallah. Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizinKızlar bende perşmbe günü gitmiştim değerim 4 bin küsür aşmıştı yeni olduğu için kese tam kendini belli etmedi doktor anladı sadece bana gösterdi ama anlayamadım tabi kanda herşey belli olduğu için benim içim rahatladı bende 2 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah bende de belirti yok sadece iştahım açıldı 2 saatte bir acıkıyorum çok yememe rağmen sarı akıntılarım arada bi geliyor yoksa beyaz akıntım devam ediyor ha birde erkenden uykum geliyor Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin günler geçmiyor kızlar
Aynen canım bende öyleyim bazen diyorum gerçekten hamilemiyim acabaYaa ben hicbisey hissetmiyorum inanirmisin ne bulantim var ne halsizligim ne baska biseyim. Tek belirtim istahim acildi
Aynen 3 tane de bende varBende de belirti olarak sayilacaksa yüzümde hiç sivilce çıkmaz.. 5 tane filan var su an
Hayırlı olsun canımSabah hastaneden sonucumu aldim bhcg 3284 yani hamileyim :)) ne kadar mutlu oldugumu anlatamam.
Kızlar benim bat'a 2 gün kaldi ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor ??
Kızlar benim bat'a 2 gün kaldi ovulasyon testi yaptım bu ne demek
Bende bilmiyorum hiç yapmadım ovulosyon testiKızlar benim bat'a 2 gün kaldi ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor ??
Ya bir kez daha yumurtluyosun ya da gebelik olabilir bir ihtimal beta hcgye karşı da hassas bir test gebelik testi yap bence bi ben 2 gün kala öğrendimKızlar benim bat'a 2 gün kaldi ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor ??