- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
Merhaba bayanlar yaşadığımız belirtileri burdan yazıp cinsiyetlerin belirtilerle alakası olup olmadığını burdan öğrenelim mesela benim 3. Gebeliğim ve 1 kız 1 oğlan annesiyim oğlumun hamileliğinde tek problem koku hassasiyeti bulantı vardı kusma sadece 9 ayda 2 kez tek yaşadım yani kusma yoktu diyebilirim bide bel ağrısı devamlı sürdü kızımda ise 6 ay boyunca sadece kustum kesinlikle yemek ve sudan tiksinmiştim 6 ay su yerine limonata içiyordum 6 ayda 5 6 kilo vermiştim..
Şuanki gebeliğimde ise daha 8. Haftanın içindeyim koku hassasiyeti var ama daha hiç kusma olmadı bel ağrılarım var eğer gerçekten belirtilerden anlaşılıyorsa benimki erkek olmalı
Uzun oldu ama açıkça anlattım ki kıyaslama yapabilelim sizlerde böyle yazınki belli olsun sonuçları değerlendirelim
Şuanki gebeliğimde ise daha 8. Haftanın içindeyim koku hassasiyeti var ama daha hiç kusma olmadı bel ağrılarım var eğer gerçekten belirtilerden anlaşılıyorsa benimki erkek olmalı
Uzun oldu ama açıkça anlattım ki kıyaslama yapabilelim sizlerde böyle yazınki belli olsun sonuçları değerlendirelim