• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 şubat mart anneleri cinsiyet tahminleri

Bebeğiniz kız mı erkek mi

• Ankete Katılan
    27

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Merhaba bayanlar yaşadığımız belirtileri burdan yazıp cinsiyetlerin belirtilerle alakası olup olmadığını burdan öğrenelim mesela benim 3. Gebeliğim ve 1 kız 1 oğlan annesiyim oğlumun hamileliğinde tek problem koku hassasiyeti bulantı vardı kusma sadece 9 ayda 2 kez tek yaşadım yani kusma yoktu diyebilirim bide bel ağrısı devamlı sürdü kızımda ise 6 ay boyunca sadece kustum kesinlikle yemek ve sudan tiksinmiştim 6 ay su yerine limonata içiyordum 6 ayda 5 6 kilo vermiştim..
Şuanki gebeliğimde ise daha 8. Haftanın içindeyim koku hassasiyeti var ama daha hiç kusma olmadı bel ağrılarım var eğer gerçekten belirtilerden anlaşılıyorsa benimki erkek olmalı :emir_bebek::KK51:

Uzun oldu ama açıkça anlattım ki kıyaslama yapabilelim sizlerde böyle yazınki belli olsun sonuçları değerlendirelim:KK54:

Benin hamileligimin en basindan beri hic bir belirtim yok aslinda aralarda basim donuyor karnim aralarda agriyor okadar onun disinda bulanti kusma hic yasamadim cok sukur cok rahat geciyor hamileligim bundan snrada bulantin olmaz diyolar aslinda ama bakalim cok sukur simdilik iyiyim

benim de ara ara bulantılarım oluyor koku hassasiyetim benimde war arada bir bel ağrımda oluyor.şu aralar karpuzu ve dondurmayı çok sewiyorum. ilk bebeğim cinsiyetini bende çok merak ediyorum.

merhaba arkadaslar benim ilk gebeligimde bulantim cok az olmustu genel olarak iyi bir hamilelik gecirdim ödem dışında. Ayaklarımda aşırı ödem olusmustu ozellikle 3. trimesterde onun disinda cok fazla erik yemistim tiksintimde olmamisti.
Suan ikinci bebegime hamileyim henuz 5 haftalik ve bel agrisi disinda hic bir belirtim yok. Aserme, tiksinme, mide bulantisi vs hic biri yok. Cinsiyet bakalim ne olacak Allah hakkimda olani nasip etsin!! Hepimizin

Merhaba bende 9haftalık hamileyim 2. Bebeğime. 1kızım var onda çok bulantım vardı su bile içemiyordum. Bunda o kadar yok şükür ama sabahları bir posta lavaboya gidiyorum. Çilekli dondurma benim de favorim. Kızımda limon yiyordum. Bakalım kısmet artık bekliyoruz

Benin hamileligimin en basindan beri hic bir belirtim yok aslinda aralarda basim donuyor karnim aralarda agriyor okadar onun disinda bulanti kusma hic yasamadim cok sukur cok rahat geciyor hamileligim bundan snrada bulantin olmaz diyolar aslinda ama bakalim cok sukur simdilik iyiyim
Belirtilerin erkek gibi bakalım bu tabir doğru mu rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

benim de ara ara bulantılarım oluyor koku hassasiyetim benimde war arada bir bel ağrımda oluyor.şu aralar karpuzu ve dondurmayı çok sewiyorum. ilk bebeğim cinsiyetini bende çok merak ediyorum.
Bel ağrısı erkeğe karın ağrısı kıza işaret edermiş çevremdekilerin dediğine göre bende de hep bel ağrıları var hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağlıklı versin rabbm

merhaba arkadaslar benim ilk gebeligimde bulantim cok az olmustu genel olarak iyi bir hamilelik gecirdim ödem dışında. Ayaklarımda aşırı ödem olusmustu ozellikle 3. trimesterde onun disinda cok fazla erik yemistim tiksintimde olmamisti.
Suan ikinci bebegime hamileyim henuz 5 haftalik ve bel agrisi disinda hic bir belirtim yok. Aserme, tiksinme, mide bulantisi vs hic biri yok. Cinsiyet bakalim ne olacak Allah hakkimda olani nasip etsin!! Hepimizin
İlki kızmıydı acaba 2. Erkek belirtileri gibi rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Merhaba bende 9haftalık hamileyim 2. Bebeğime. 1kızım var onda çok bulantım vardı su bile içemiyordum. Bunda o kadar yok şükür ama sabahları bir posta lavaboya gidiyorum. Çilekli dondurma benim de favorim. Kızımda limon yiyordum. Bakalım kısmet artık bekliyoruz
Ben ilk gebeliğimde (oğlumda) çilek için ağlamıştm bunda da çilek aşeriyorum hayırlısı olsun inşallah bakalım aşerme ile yada bulantı ile alakalı mı gerçekten bu cinsiyet meselesi

Haftaya cumartesi dr. A gidicem ense kalınlığı ölçümü yapılacak 11. Hafta oluyor. Forumda bazı arkadaşlar 10haftalıkken 11 haftalıkken cinsiyet öğrenmişler umarım bana da bi ipucu verir. İnsan çok merak ediyo:anneadayı:

Öyle aş erme durumum çok yok ama bulantı çıkıyorum sadece bide bel ve kasık ağrım var ilk çocuk inş hayırlısıyla gelirse

Bulantım sürekli hiç geçmiyo. Çıkartıyorum ama aşırı öğürtüyo. Suyu bile zorla içiyorum. İki kızım var onlarda da böyleydim ama tiksintim olmamıştı bunda yumurta görmeye bile dayanamıyorum melemen bile kötü yaptı beni ki çok severdim önceden.
2li tarama testi için gitcem yakında

Kızlar ben bugün tam 12.haftama girdim 11 haftalıkken doktora israrimla erkeğe benziyor dedi ben belirti olarak yalnizca tiksinti yaşadım resmen evime girmek istemiyordum biraz biraz azaldı hala öğürme ve kurnalarım oluyor ara sıra ama çok şükür çünkü 2 hafta leblebi çubuk krakerle beslendim oyuzden şuan muhteşem sayılırım:) perşembe kontrolüm var cinsiyet netlesir inşallah gönlümden kız geçiyordu ilk çocuk olduğu için ama tabiki sağlıklı olsun önceliğim:)

Bende 15.haftadayim 1 tanede kizim var..kizimda pembe lekeler oluyordu daha istahsizdim ve eksi meyveler cekiyordu canim sert kivi elma falan yiyordum bu sefer en basindan beri tatli istiyorum midem daha rahat bulantilar olmadi oyle uzun zamanli farkli belirltiler yaşıyorum ama cinsiyet ne olucak biletiyorum ayni cinsiyette farkli belirtiler oluyormus bakalim hayirlisi olsun

Back