• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 şubat çok çok silik ebelik,Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayanlar ben bugun hasta oldum.Bu deneyimimden anladımki varsa testte hemen cikiyor. Silik de olsa bes dakka icinde çıkan çıkıyor. Hic kafa kurcalamaya gerek yok. Bi sonraki aya ins:-)

Herkese merhaba
Adetime bes gun kala dayanamadım gene yaptim bir test. Ben cok silik bir cizgi goruyorum. Çok heyecanlıyım. Adet günü gecikmeden kan testi yaptırmıcam.Benim gibi dayanamayip 5 gun onceden test yapan varmı?tabi bahar bu dururmu 4 gun kalada bir test yaptım. Sonuc negatif net negatif teste gore. Gutgide belirginlesmesi gerekirken umut kirici oldu tabi. Adetime kadar gun gün test yapip buraya aticam. Bakalim sonuc pozitif olursa buda boyle bir deneyim olur bize. Allahim hadi inşallah isteyen herkese nasip et:KK72:
Merhaba , benim de 5 günüm var ve hassas testlerden aldım çok çok silik bir çizgi daha çıktı ama kafam çok karıştı , kasık ağrıısı ve batması var ben de günlerdir , ben artık adet gümümü bekliycem , senin son durum nedir

merhaba,
09/02/2018da regl oldum birimdinden sonra ortalama yumurtlama gününde eşimle beraber olduk :elk: tabi ben tetikte acaba hamilemiyim hamilemiyim diye dolanmaya başladım. 03/03de dayanamadım evde idrar testi yaptım cift cizgi çıktı aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 52,73 çıktı gebelik gözüküyor ama çok düşük henüz değer 2 gün sonra tekrar yaptırın dediler bugün gidicem yine kan vermeye bu şekilde hamile olan var mı yoksa henüz erken mi sevinmek için bi sonraki bat ise 07/03 yani daha 2 gün var bugünde sanki regl olacakmışım gibi bel ağrısı kasık ağrısı falan çekiyorum şimdiden teşekkürler yardımılarınız için

Back