ibufeni az önce attım, calpolü de atayım mı? doğru söylüyorsunuz
teşekkür ederim
benim oğlum var. ablalarımdan biri doktor, eşi doktor, diğer ablam diş hekimi eşi diş hekimi, ben yıllarca farmakoloji çevirisi yaptım, doktorumuz bence üst düzey, bana böylesi denk geldi, kendim de araştırdım, otizm şüphesinde ilk başlatılan şeylerden biri balık yağı. Türkiyedeki bu algıdan dolayı balık yağı 4 yaşından önce başlatılmıyor. örneğin möllersin amazondaki sitesinde birkaç haftalık bebeklerde başlayabilirsiniz yazarken mölllersin türkiye amazon sayfasında 4 yaşından sonra kullanın yazıyor. bu bizim ülkemizle alakalı. ben Türklerin daha zeki olmasını istemiyorlar diye yorumlamıştım :) kendi araştırmanızı yapıp içgüdülerinize göre hareket etmeniz en doğrusu
valla biz de anlamadık, ben 1,60 eşim 1,74. kısayız yani. bebiş uzun seyrediyor ama 2 yaşında bakmak lazım. eşimin tüm akrabaları leylekgillerden, bir tek eşim ve abisi kısa. eşim bizim tarafa çekmiştir diyor ben yaşı arttıkça normal seviyeye (1,74-1,78 civarı) inecektir diyorum, ne yalan söyleyeyim fazla uzun olacağını beklemiyorum