- 4 Ocak 2015
- 1.087
- 2.296
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.341
kullandığınız oyuncak 3,5-4 yaş oyuncağı, baya inceledim, erken bize daha. çocuğunuz hayali oyunlara ve oyun kurmaya da başlamış, o da 18 ay sonrasında başlayan bir özellik. maşallah diyelim, geç yürüyecek belki ama kafası zehir gibi çalışıyor, algıları çok açıkÇok güzel bilgiler. Bir tane zenci bebeğimiz var, ona mama yediriyo, uyutuyor, bisikletine binince onu da önüne oturtuyor, arabasına binince yanına oturtup sarılıyor. Arada da kafasına esince bir tane kafasına patlatıyor. Bu çocuk kardeş istiyor Bu arada magnetli hayvan oluşturma puzzle ve kıza giysi giydirme magnet puzzle aldım. Çok kolay ve eğitici. ebebekten
döküntüler kendiliğinden geçti, hiçbir fikrimiz yok, sadece iki gündür domates vermiyorum, domatestenmiş sanırımNe yaptınız cnm döküntüler gecti mi? Sebebı neymıs öğrendiniz mi?
her gün banyomuz var. banyoda Allaha şükür sorunumuz hiç olmadı ama giyinmede çok zorluyor bizi. su sıcaklığı çok önemli bizim için. soğuk veya sıcak olduğunda ağlıyor. ben veya eşim kucağımıza alıyoruz, altımıza kaydırmaz seriyoruz. ben yıkarken eşim su tutuyor. iki kişi yıkıyoruz hala.Kızlar bebegınızı kac gunde bır yıkıyorsunuz? Ve nasıl yıkıyorsunuz kuvvette mi? Ayakta mı kucagınızda mı? Benımkı hala banyo yaparken aglıyor elim ayagıma karısıyo bir sevemedi banyoyu bebekken severdı. Nasıl sevdirebilirim acaba?