bacak göbek kasık, minnacık silik noktalar, döküntü gibi. benim anlamadığım acaba dönem dönem bazı şeylere alerji çıkabiliyor mu, yani besin etkileşmeleri falan.. acaba domatesi daha önce başka şeylerle veya pişmiş olarak yediği için mi alerji çıkmadı da şimdi aç karnına tek başına yediği için çıktı. bebeğim çok huzursuz tabii ben de. dün gece banyoda vücuduna uzun uzun su tuttum rahatladı gibi. keşke elimden birşey gelse. bulamıyorum neden olduğunu, domatesten bile emin değilim, paranoyak gibi oldum, mango biraz çürümüş gibiydi acaba ondan mı oldu veya ilk kez avakado verdim bir çay kaşığı kadar, ondan mı oldu. aman geçsin de. doktorumuz bu tip hafif doküntüleri önemsemeyin diyor, hatta bilakis yedirin, bebeklik döneminde alerjilerin iyileşebileceğine dair yeni çalışmalar var demişti ve biz de hipokort ilacını atmıştık. aylardır olmuyordu. dün calpol verdik öyle sakinleşti, 3 saate yakın aferdersiniz ota boka ağladı, calpoldan sonra gülücükler oynamalar.. gece de güzel uyudu. bugün ilaç vermeyeceğim bakalım ne olacak