çok üzüldüm bu sorunun devam etmesine. ısırılmak çok zor, seni o kadar iyi anlıyorum ki, çevremdekiler hafife almıştı, ufak bir deri parçası kopardı deyince kv benimkini kanatmıştı, annem siz de ısırırdınız falan diyor, olayın ciddiyetini anlatamamıştım, hala ısırıyor benimki ama seninkiler kadar çok değil. bir de bizimki gerçekten ısırırsa kopartır 15 dişle! bazen korkarak emziriyorum, Allahtan hafif ısırıyor, her gün iki üç kez ısırıyor hepsinde de meme yasağı veriyorum ona. soğuma falan da olmadı. ısırdın meme yasak diyorum ve kapatıyorum memeleri. 1 saat cidden vermiyorum. yasak bitince yine saldırıyor. benim emzirme yenidoğan döneminden çok farklı değil. bugün başka bir doktora gittik. memeyi azalt dedi o da. hala iştah yerlerde sürünüyor. neredeyse herseyi şırınga ile veriyoruz ve gerçekten çok yorucu.
bizde köpek dişi ve azı dişi aynı anda çıktı ikişer tane. hangisi zordu derseniz benim gördüğüm azı dişleri daha zordu. tetagil diye bir toz sürüyoruz oradan biliyorum. ayrıca almanyada çok kullanılan diş topları varmış, onu da aldık (140 liraya) hiç işe yaramadı, karanfilli zeytinyağı da işe yaramadı, bize en iyi tetagil (granül şase) geldi. yan etkisi yok, diş etlerindeki ağrıyı hafiflettiği söyleniyor, bizimki yediği üç lokmayı tetagilden sonra yediği için kullanıyoruz