- 31 Ekim 2016
- 4.532
- 18.969
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #48.901
Selam kızlar, benim bıcırık da zor uyuyor ama uyuduktan sonra 4-5 saatte bir kalkıyor. Bir de uyandığında bayağı ağlıyor, ben gelene kadar sakinleşmiyor. Babası asla sakinleştiremiyor. Kucağıma aldığım gibi susuyor, hiç böyle bir huyu yoktu. Mem, mem diye bağırıyor ama bana anne değil meme diyo sanırım. Bu ara beni emerken bırakıp, totosunu dönüp kendi uyumaya başladı. Uyumadan önce bıcır bıcır sürekli bir şeyler anlatıyor. Zaten ondan zor uyuyor bence.
Gündüz- 07-08 arası kalkış
İlk uyku 10-10.30 arası 1 saat
2. Uyku 14.30-16.00 arası 1.30 saat
Akşam 8.30’da yatış. 1 ya da 2 kere kalkıyor. Emerek uyuyor kendi kendine değil. Gün içerisinde çok fazla emziriyorum ben, çok sık meme teklif ediyorum. Bu gece uykularının düzelmesini sağlıyormuş emen bebeklerde. Gerçekten gündüzleri az emdiği geceler oğlum daha çok uyanıyor. İsterseniz bir deneyin.
Bir de bazen ne denerseniz deneyim yine de kalkıyorlar. Büyümek çok zor ama hepsi geçecek. Geçmeyen görmedim.
Gündüz- 07-08 arası kalkış
İlk uyku 10-10.30 arası 1 saat
2. Uyku 14.30-16.00 arası 1.30 saat
Akşam 8.30’da yatış. 1 ya da 2 kere kalkıyor. Emerek uyuyor kendi kendine değil. Gün içerisinde çok fazla emziriyorum ben, çok sık meme teklif ediyorum. Bu gece uykularının düzelmesini sağlıyormuş emen bebeklerde. Gerçekten gündüzleri az emdiği geceler oğlum daha çok uyanıyor. İsterseniz bir deneyin.
Bir de bazen ne denerseniz deneyim yine de kalkıyorlar. Büyümek çok zor ama hepsi geçecek. Geçmeyen görmedim.