Güzelce konuşmayı defalarca denedim, Dr a da anlattırdım bir işe yaramıyor canım. iki hafta ayrı kalalım biraz nefes alalım dedik. Ben istanbulda ailemle kalıcam, biraz arkadaşlarımı göreyim, azıcık dışarı çıkayım. Eltim yeni duymuş beni aradı. Yemek yediği yağlı çatalla kafasını kaşıyormuş da kızmış onlardayken onu anlatıyor bana. Ne kadar söylesen de evde aynı tas aynı hamam olunca olmuyor diyor o da.
Bir ara gene çocuk ateşlendi, ilaç kar etmiyormuş, düşürememiş annesi, hastaneye götürdü, cumartesiydi, Bir dünya test ne olduğunu bulamadılar, bir virüs ama adlandıramadık dediler. Pazartesi eşim çocuğu görmeye gitti biraz onla vakit geçirdi. Sonra aynı akşam gelince şapır şupur Denizi öptü kokladı. Dedim ki Mesut bari bu akşam mı biraz uzak dursan, bir bakışı var bana. Salı gecesi Deniz ateşlendi, cumaya kadar düşüremedim, cuma hastaneye gittik. 3 gün hastanede yattık. Hem idrar yolu enfeksiyonu ( o da bir var çıktı, bir yok çıktı belli değil), hem de ne tesadüf bir türlü bulamadıkları bir virüs. Bir dünya test yaptılar, öpücük hastalığına karar verdiler. Canı çıktı kızımın gelen kan aldı, giden serum bağladı, travma yaşadı çocuk. Ateş kırk, sonra ilaçlarla bir düştü 35,5 bu sefer sıcak havlularla ısıttık hastanede. 6 gün bir gr uyku uyumadım. Çok korktum. O zamanda sinirle dediydim, bir daha öpülmeyecek bu çocuk diye, çok büyük kavga ettiydik. Bir süre ben kızımı alıp gideyim bakalım...