Selam kızlar çooook uzun zamandır yazamadım giremedim, 15 tatil olunca okuyamadığım sayfaları bir bir okudum...
Benim bebişin doğumgününü 15 tatilde kutladık 10 gün kadar erken oldu ama işe başladığımda zor olurdu,tavsiyem bi mekan tutarsanız çocumşarın oynayabileceği bi yer olsun biz çok memnun kaldık, doğumgünü çok. Güzel geçti
@CigdemAsya M MervaTeacher benim bebişimde süt ve ürünlerine alerjik, bende kekin içine süt koyarak başlıcam bbakalım inşaallah karın ağrısı çekmez gece, doktor dene dedi. Artık yoğurt inek sütü yesin istiyorum, kilosu ve boyu iyi kan değerleride iyi çıktı gerçi
1.yaş aşısı yaptıran varmı, sonra hangi aşılar vardı, bi skntı oluyor mu, birde 1 yaş göz kontrolü varmış ona giden var mı
Benim bebiş baya erken yürümeye başladı fakat dişlerde gerideyiz
altta iki diş var peşpeşe gelcek sanırım
Bu arada atak haftalatını hangi programdan takip ediyosunuz ben hiç takip etmedim
Bu arada tv den muhabbet çıkmiş ben evdeyken hiç açmıyorum gibi babaneside açmaz, babası arada açar tv ye baktığını gördüğümüz an kapatıyoruz oyuna dalarsa bi daha açıyoruz.
@Karabiberim123 senin verdiğin bi tarif varmış yazmışlar sayfalarda böle hurmalı filan onu beni etiketleyerek yazar mısın
bende denim bakalım
Bu arada anne sütü konusunda başlarda ben hep sağarak vermiştim biliyorsunuz emmemişti daha sonra bi kaç süt annesi oldu (hepside çok tatlı insanlar) buzluktaki sütlerini verdiler bi kaç defa ve ben de10. 5 aya kadar anne sütü vermiş oldum
ama zor bi süreçti, şimdi sadece uyuyacağı zaman mama içiyor zaten bide gece 2 kere maksimum 3 kere, meme olayı olmadığından benimkinin uykuları fena değil gece, ama gece beslenmesini kesicem bende doktor diş çürüğü yapıyor ilerleyen dönemlerde dedi bide çok sık beslenme reflü yapıyormuş gece, süresi ne kadar uzun olursa gece okadar iyiymiş, ilk hedefim gece beslenmesini kesmek bakalım halledebilcekmiyiz
Bu arada ne çabuk büyüdüler ya geçen sene bu zamanlar hamileliğin son demlerindeydik, ilk zamanlar ne kadar zordu hem besin alerjili gece gündüz aglayan bi bebek hem emmeyen bi bebek sürekli süt sagan bi anne Ayyyy hepsi geçti
bugünümüze şükürler olsunnn
İşe başlayan başlamal isteyen anneler iş bana çok iyi geldi, hatta çocugun düzeni daha iyi oturdu, şuan 15 tatilde işe gitmediğimden onunda düzeni bozuldu çok ağır saatleri olmayanlar için işe başlamayı öneririrm