- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
Canım bizimkiler 2 kız 3 oğlan.. oğlanlar kızlardan becerikli..
Boynuz kulağı geçer hesabı istisnalar var tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bizimkiler 2 kız 3 oğlan.. oğlanlar kızlardan becerikli..
Kuatu ama cok yedi galiba yogurdu onu cikardi uyutacamGeçmiş olsun, gözlerde kayma, kusma, ensede sertlik bildiğim kötü belirtiler, öyle şeyler varsa hemen götürün kızlar, bence yoksa da götürün içiniz rahat eder.
uyuttum kuZum saolasinAhh yavrum yaa gecmis olsun size de iyi mi şimdi naptın
Ah Tamam. Pek iştahlı değil galiba :)o öğünü direkt atlıyor canım
Benimki de aynen böyleydi ve çok eğlenceliydi :) videolarını açar izleriz bazen. Her yemek sonrası banyo, mutfakta halı yok zaten antilop altı bi örtü çok da zor olmuyordu.Sözde ek gıdada klasik ilerliyoruz Hazırlıyorum oturtuyorum mama sandalyesine kaşığı uzatıyorum hop diye kapıyor kaşığı elimden kendisi yiyor. Yemesine yiyor da onla birlikte üstü başı kolları dirseklere kadar süzülüyor, o elleriyle yüzünü kafasını sıvazlıyor bir güzel. Burnunun içi bile yemek doluyor. Dün hemen banyoya soktuk. Zıbınına kadar kirlenmişti saçlarının arasından filan temizledik. Bugün de aynı Kaşığı da öyle sıkı tutuyor ki alamıyorum geri elinden. Üzerine yemek koymasına yardım ediyorum, o ve tüm bedeni yiyorlar
Hergun biz zaten erken kalkiyoruz ona gore o 08 de kalkar
Herkese günaydın P Puddingmuf cim yalnız değilsin ben de her sabah hazırlıyordum da şu 2 haftadır diyette benimki sabah yemiyor onun diyeti bana yaradi
Sagol canim
pisiriliyor canim ezmesi
hadi yine iyisin
Ben variiimm
T tanem-tane20 Nilufer_3457 kızlar geçmiş olsun büyük oğlumdan bilirim o düşmeleri. En çok annelerin içi yanar onu da en iyi anneler anlar.
I ISIK27 hayrlı olsun kuzum Rabbim damatlığını da göstersin darısı bize. sanırım bir biz kaldok
Nilufer_3457 T tanem-tane20 kızlar geçmiş olsun e adar dikkat etsede insan farkedemiyor bir an.bende hamaktan düşürdüm geçenlerde aklım çıkacaktı
T tanem-tane20 Nilufer_3457 geçmiş olsun kızlar.. kusmalarını da takip edin isterseniz.. Rabbim korur hepsini inşallah bir şey olmaz..
Kizlar asiri kusma olursa goturun bakin bakiim cisimleri takip ediyormus seslenince bakiyormu bunlar carsa birsey olmamistir allahin izniyle biyeri agriyomu diye bi bakin ama kontrol edin ona hore gidin hastaneye cok gecmis olsunnn bende benmki dönmüyor diye diye bigun dusurecem ya hayırlısıcok gevsek davraniyorum resmn uzuldum cok
saolun kizlar uyuttum şimdi birazda benim hatamdi yatagin tam uc degilde az ottesi deydi birde telefon vardi icimdende dedim telefon almaya gelir diye ama mutfak cok yakin yogurt katiliydi mama tabaginda onu alip gelene kadar pat ses bizimki sirt ustu yatiyor Ya artik illallah dedim sabah muhallebi yedirdim bogazina yapisti bir kustu butun yedikleri cikti carsaf alez degistirdim sonra yogurt yesin mideai boş dedik cocuk yere dustu sakinlesince yogurt peynir yedirdim hamakta sallarken allahm bir kusuşu var fiakira fiskira butun yogurt cikti gitti dusmedeb kaynakli degildir diye dusunuyorum cunku sabahta muhallebiyi kustu hamak hep yogurt banyoya soktum fosur fosur cisini haliya yatak ortusu carsaf pikeye herseysi batti sinirden kudurdum kendimemi kizayim uca koydum dusurdum diye yoksa cocugami bilemedimAyy en korktuğum bizimki de düşecek bi gun de bakalım ne zaman hep bizim yatağın üzerinde yatıyor çünkü çok geçmiş olsun kızlar T tanem-tane20 Nilufer_3457
Benimki de 4 buçuk bi kaç kez yemek istemedi bende doyduysan ellerini yıka dedim aç kaldı herhalde Konu kapandı taviz vermiyorum =)Canım benimki kendi yiyor, 4 yaşında. Ama kardeşi olalı benim yedirmemi istiyor belli, bende kendin yiyebilirsin diyorum, güya yiyor ama öyle yavaş ki cinnet geçirmemek elde değil, galiba 20-30 kez hadi diyorumdur . Bazen tehdit ediyorum hızlanıyor, bazen dayanamayıp alıp ağzına sokusokuveriyorum özellikle acelem varsa. Galiba 2. Çocuk kendi yemeye başladıkça düzene anca giricez biz
Kujum senin düşünce yapını fiziğini çocuk yetiştirmeni pek beğeniyorum daha önce de yazmıştım sanırım eş konusunda şanssızsın Allah kolaylık versin biliyorsun çocuklar olunca olumlu ılımlı olmak gerekiyor daha serttim aslında insanlara karşı çok çok yumuşadım anne olunca kuralları seviyorum uymayanları sert dille uyarıyorum sadece evde değil bu durum bi çok arkadaşımın evliliğine de dokundum eşlerine yardım etmeleri konusunda hep arkamdan arayıp çok işe yaradı dedilerEşimde abin gibi yetiştirilmiş. Yengeni tanımıyorum ama belki de senin gibi kesin kurallarını koymuştur ama benim eşimle ev işleri konusunda kural belirlemem şiddetli tartışmalara yol açar. Eşim inanılmaz ataerkil bir düşünce yapısında. Erkek ev işi yapar mı, o kadar çalışıp ev işide mi yapsın, çocuk bakmakta kadının işi yaklaşımında. Kızım doğduğundan beri bir kere bile altını değiştirmedi defalarca istememe rağmen.
Bende artık yardım isteyip sinirlenmektense kendi işimi kendim yapayım deyip yardım istemeyi bıraktım. Şuanki gündemimiz: lütfen açtığın çekmeceleri geri kapat :)
Ne işi varmış otursun evinde
İnsan bi kapta sana getirir neyse en azından tok gelmiş
Yaa ne
Vallahi denizden yeni geldin beni anlarsın pek dinlenme olmuyor sipalarla deniz banyo yemek akşam gezme derken
Sunnetiniz hayırlı olsun sağlıkla atlatin inşallah rabbim damat olduğu günleri de göstersin sizlereI ISIK27 sünnetiniz hayırlı olsun cnm geçmiş olsun miniğe...
P Puddingmuf bende çok nadiren hazırlarım kendisi birşeyler atıştırıp gider genelde.. bazende dışarda çorba içiyor sanırım.. 2 çocukla iyi kalkabiliyorsun ben çocuksuzken bile duymuyordum gittiğini:))Oyy gecmis olsunnT tanem-tane20 Nilufer_3457 kızlar geçmiş olsun büyük oğlumdan bilirim o düşmeleri. En çok annelerin içi yanar onu da en iyi anneler anlar.
I ISIK27 hayrlı olsun kuzum Rabbim damatlığını da göstersin darısı bize. sanırım bir biz kaldok
hepinize tesekkür ederim arkadaslar işlem bitti kucagımda emzirdim uyudu
kontrolden sonra eve gecicez inşallah
Bilmiyorumki..bi bakarim.sagol canimGeçmiş olsun canım. Sgk da varsa bi devlet hast götür istersen
Bizimde ilk testte vardi ureme..sonra yoktu canim.o gecmis.Biz de suan ilaç kullanıyoruz enjeksiyon için yarın tekrar tahlil vericez kültürde de üreme çıktı bakalım nolcak
Ay yok okadarini sa yapmasinlar bi zahmet yaAynen bizim bebe de kalkıyor o vakitte şu sıralar kolay oluyor kalkmak. Ama bugün oğlan kalktı emmek istiyor ağlıyor emzirirken uyuyakalmışım ben de. Söylene söylene gitti valla
saolun kizlar uyuttum şimdi birazda benim hatamdi yatagin tam uc degilde az ottesi deydi birde telefon vardi icimdende dedim telefon almaya gelir diye ama mutfak cok yakin yogurt katiliydi mama tabaginda onu alip gelene kadar pat ses bizimki sirt ustu yatiyor Ya artik illallah dedim sabah muhallebi yedirdim bogazina yapisti bir kustu butun yedikleri cikti carsaf alez degistirdim sonra yogurt yesin mideai boş dedik cocuk yere dustu sakinlesince yogurt peynir yedirdim hamakta sallarken allahm bir kusuşu var fiakira fiskira butun yogurt cikti gitti dusmedeb kaynakli degildir diye dusunuyorum cunku sabahta muhallebiyi kustu hamak hep yogurt banyoya soktum fosur fosur cisini haliya yatak ortusu carsaf pikeye herseysi batti sinirden kudurdum kendimemi kizayim uca koydum dusurdum diye yoksa cocugami bilemedim
Hep bunun miymintili yuzunden basimiza gelmedik kalmadi bugun
Of of bir gun oncesi yazdim siz yapmayin ben yaptim bu hatayi. Kusmasi hic iyi degil bence doktora gidin, uyku hali var mi ? Bizimki kusmadigi icin doktora gitmedik. Hala kendimi affetmiyorum , acaba kafasini carpti mi ? Carptiysa cocukta ileride bor sikinti olur mu ? Benim amcam bebekken kafasini carpmis, sizofreni hastasi oldu bu sebeple.saolun kizlar uyuttum şimdi birazda benim hatamdi yatagin tam uc degilde az ottesi deydi birde telefon vardi icimdende dedim telefon almaya gelir diye ama mutfak cok yakin yogurt katiliydi mama tabaginda onu alip gelene kadar pat ses bizimki sirt ustu yatiyor Ya artik illallah dedim sabah muhallebi yedirdim bogazina yapisti bir kustu butun yedikleri cikti carsaf alez degistirdim sonra yogurt yesin mideai boş dedik cocuk yere dustu sakinlesince yogurt peynir yedirdim hamakta sallarken allahm bir kusuşu var fiakira fiskira butun yogurt cikti gitti dusmedeb kaynakli degildir diye dusunuyorum cunku sabahta muhallebiyi kustu hamak hep yogurt banyoya soktum fosur fosur cisini haliya yatak ortusu carsaf pikeye herseysi batti sinirden kudurdum kendimemi kizayim uca koydum dusurdum diye yoksa cocugami bilemedim
Hep bunun miymintili yuzunden basimiza gelmedik kalmadi bugun
İşin tuhafi annesi hizmet edecek biri değil hasta gençliğinden beri. Bu fazla rahatına düşkün. Geç kalıyorum der sabah bir saat çıkmaz lavabodan. Bebek küçükken çok yemek yaptı bana hakkını yiyemem. Yemek mutfak işlerine giriyor yapıyor ama sabah saat kurmayinca kalkamıyormuş. Uykusuda ağır ellikere kalk de. Ben gidip sessizden kaldiricam artık.Anneleri erkek çocuklarını rahata,ev içinde işlevsizliğe alıştırınca,evliliklerinde böyle problemler yaşanıyor . Seni çok iyi anlıyorum benzer mentalitelere sahip eşlerimiz.