2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
He aynindan diyorlar valla ama ana evi degil malesef benim bebe genelde o saatlerde kesin kalkiyor ya emmeye ya direk kalkiyor sadece kahvaltiligi ciksrip bi catal koyuyorum ama cok yorgunsam vs kesinlillr kalk hazirla fln demez ya kendi yer gider yada yemeden gider bioyle bi boyle bizimde gidiyor iste
Aynen bizim bebe de kalkıyor o vakitte şu sıralar kolay oluyor kalkmak. Ama bugün oğlan kalktı emmek istiyor ağlıyor emzirirken uyuyakalmışım ben de. Söylene söylene gitti valla

Cnm biraz da içinde istek olacak bence benim eşim sever ev işlerini yada yemek yapmayı falan işten gelir evi süpürmeye başlar hele şu dönen viledaları çıkarandan Allah razı olsun:)) çok seviyor onu.. sabah gitmeden balkonu falan yıkar.. ama canı istemezse çöpü bile kaldırmaz yerden bende hiç demiyorum kendi isteyince yapıyor değilse inat biraz:)) bir arkadaşımın eşi telini bile şarja takmıyormuş eşinden istiyormuş bir kere çocuğu bırakıp çıkmış bezi ters bağlamış çocuk pişik olmuş :)) onunla uğraşana kadar kendim yaparım diyor..
Canım ben de senin gibiyim. Daha benim birde eli sopalı kayinvalidem var. Neymiş bir kere kahvaltı etmeden göndermemişmiş. Ben de kalkacakmışım.

Ne kadar benzettim kayınvalidelerimizi :) elisopalı bir tip değil ama öyle alıştırmış. 23 yaşında bir kızı var üniversite öğrencisi. Annesi dışarıdayken arar gel çabuk bana kahvaltı hazırla diye evlerden Irak :KK70:
Kendini daha iyi hissetmen için bir ekstramı daha anlatayım. Benim öğle yemeği sorumluluğumda var. Sabah hazırlar eşime veririm. Pek fastfood sevmiyor ev yemeklerde burada yok zaten çokta pahalı dışarıda yemek. Velhasıl kadınların iş yükününde hatrı var ama genelde yok sayılıyor.

Cnm biraz da içinde istek olacak bence benim eşim sever ev işlerini yada yemek yapmayı falan işten gelir evi süpürmeye başlar hele şu dönen viledaları çıkarandan Allah razı olsun:)) çok seviyor onu.. sabah gitmeden balkonu falan yıkar.. ama canı istemezse çöpü bile kaldırmaz yerden bende hiç demiyorum kendi isteyince yapıyor değilse inat biraz:)) bir arkadaşımın eşi telini bile şarja takmıyormuş eşinden istiyormuş bir kere çocuğu bırakıp çıkmış bezi ters bağlamış çocuk pişik olmuş :)) onunla uğraşana kadar kendim yaparım diyor..

Kesinlikle içinden gelmezse sonu kavga ile bitiyor biz de ben çok alınganlık yaparım 🙈geçen baştan sona temizlik yaptım kız uyudu uyandı eşim baktı kucakta gezdiriyor oyuncak oynatıyor vs en son dayanamadı sen al ben sileyim süpüreyim 😂😂ama hakkını yemeyeyim doğumdan sonra hep destekçim hala da öyle sağ olsun 😍

s i d e l y a s i d e l y a sagol canim

Senin kaynanan eli masaliysa sen de ol
Birsey demiyor musun
Benimkinin de oglu cok kıymetlidir
Ona perde astirdik ev yeni kurulurken ah ahh ben ogluma bir bardak suyunu bile aldirtmadim dedi
Bende eline yapismadi onun boyu musait asti dedim 😄

Marifet sanki bardak aldırtmamış 🙄😂

Nilufer_3457 Nilufer_3457 canım mesaj yarım kaldı 😁 yapı gereği kavgayı hiç sevmiyorum söyleyecek çok sözüm kalıyor içimde ama uzatmak istemediğim için susuyorum ha noluyo yine içime ata ata bana oluyor olan.
🤷
Sen patlama bence , birike birike hic iyi olmaz onun sonu
Benim normalimde deli , birikimim daha deli
Kisaca ben deli 😅

Sen patlama bence , birike birike hic iyi olmaz onun sonu
Benim normalimde deli , birikimim daha deli
Kisaca ben deli 😅
😂
Tam üstüne bastın. Benimkiler patlama oluyor genelde o daha da kötü oluyor bu sefer kendimden beklemediğim şeyler yapıyorum. Burada bir konum var kumandayi duvara fırlatmışlığım var zamanında 😂😂

😂
Tam üstüne bastın. Benimkiler patlama oluyor genelde o daha da kötü oluyor bu sefer kendimden beklemediğim şeyler yapıyorum. Burada bir konum var kumandayi duvara fırlatmışlığım var zamanında 😂😂
Arada delirmek iyidir
Benimde ogluma birsey yapmamak icin kislik kalin penyemi nasil deli gücü geldiyse bogazimdan bi ayirdim kacacak yer aradi
Iki kere oldu bu
Kocama deliliklerimi hic anlatmayim 🙄🙄

X