Sağol cnmGeçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnmGeçmiş olsun.
Benimki tam tersi, hiç mi rahatsız olmuyorsun der dağınıklık görünce her akşam kalkınca koltuk minderlerini kabartır, yastıkları düzeltir, ben dal düz gidince kızar arkanı topla arkanıııııı diye
Çok geçmiş olsunBugün bi düşme vakası da bizden yatağa enlemesine yatırdım, daha dönemiyor zaten tam. Yastıktan inip popo popo gelmiş galiba, ayak ucuna taraf düşmüş, girdiğimde yüzüstü ağlıyordu allah korudu şükür bişey yok ama bana ders oldu tabi
İyidir insallah kuzum bilmiyorumki aksam bi acile goturelim dedikGeçmiş olsun kuzum benim ya iyi degil mi
Geçmiş olsun kızlar ne çok düşmüş bebekler bugün T tanem-tane20Sagolun kizlar
Uyuttum dustugunde de cok uykusu vardi ama o zaman uyutmadim 1 bucuk saat bekledim ne olur ne olmaz Allah korusun
Artik dayanamadı uykusuzluğa uyuttum beşiğine koydum
Y
Bugun bebeklerin uçuş günüydu pilot sandilar yere cakildilar tovbe yarabbimGeçmiş olsun ya ne çok düşmüş bebekler bugün T tanem-tane20
Sanki aralarında haberleşip patır patır aynı şeyleri yapıyorlar aynı tarihlerdeBugun bebeklerin uçuş günüydu pilot sandilar yere cakildilar tovbe yarabbim
Evet kuzum ben haddinden fazla yedirdim sebebide sut icmiyor hic oyuzden oda cikardı aksam acile goturelim dedim cok uykusu vardi hamak yikaninca kendi odasi degisik geldi uyuttum yataga koyunca hep uyandi simdi uyudu daha oyuzden aksama kaldi incebellibardakCanım şimdi nasıl kusma devam ediyor mu? Dediğin gibi bizim bebeler hep kusuyor düşmeden kaynaklı olmayabilir de yine de tedbirli olmak gerek, bu bebelerin bi günü diğerini tutmuyor son bir haftadır burnumdan getiren kız bugün kendi kendine yerlerde yuvarlanıyor oynuyor ağlamıyor
Sizdemi hayret cok gecmis olsun doktora falan goturdunuzmu yuksekmiydi yataginizBugün bi düşme vakası da bizden yatağa enlemesine yatırdım, daha dönemiyor zaten tam. Yastıktan inip popo popo gelmiş galiba, ayak ucuna taraf düşmüş, girdiğimde yüzüstü ağlıyordu allah korudu şükür bişey yok ama bana ders oldu tabi
Sagol canimGeçmiş olsun kızlar ne çok düşmüş bebekler bugün T tanem-tane20
Haberlesseler bukadar olmazdi cocuklarin ayni araliklarda neler yapabileceklerinin ornegi burasiSanki aralarında haberleşip patır patır aynı şeyleri yapıyorlar aynı tarihlerde
Ben şaştim artik uyutacagim cocugu yesinde uyusun dedim oda ortaligi batirdi uc yemek kasigi yogurt verdim ama midesi bomboskenSagol canim
T tanem-tane20 canim midesi yumrugu, avucu kadarmis
Yeteri kadar yedir,daha sonra tekrar teklif et
Boyle cok yedirince ikiniz icin yipratici oluyor, fazlasini kusuyor
Ya bunu demeseydin kuzum mideme aci düştü ya aslinda en guvenli yer odasi bidaha ordan cikmayalimOf of bir gun oncesi yazdim siz yapmayin ben yaptim bu hatayi. Kusmasi hic iyi degil bence doktora gidin, uyku hali var mi ? Bizimki kusmadigi icin doktora gitmedik. Hala kendimi affetmiyorum , acaba kafasini carpti mi ? Carptiysa cocukta ileride bor sikinti olur mu ? Benim amcam bebekken kafasini carpmis, sizofreni hastasi oldu bu sebeple.
Ben şaştim artik uyutacagim cocugu yesinde uyusun dedim oda ortaligi batirdi uc yemek kasigi yogurt verdim ama midesi bombosken
Evet bayadir yiyor herhangi bi alerji durumu olmadi aut icmedi bende yogurt verdim oturup aglayasim geliyor cocuk hicbisey yiyemiyor sut icmiyor daha dikkat edeyimYoğurt tadımını yapmış mıydın 3 gün alerji durumu yoksa dr 1 ay içinde 1 kaseye kadar arttırabilirsin dedi bize. Açken fazla geldi galiba 3 yemek kaşığı
Sukhr kuzum ertesi gune gecti hepsiCok sevindim canim, ates kusmasi ne oldu devam ediyor mu
Evet bayadir yiyor herhangi bi alerji durumu olmadi aut icmedi bende yogurt verdim oturup aglayasim geliyor cocuk hicbisey yiyemiyor sut icmiyor daha dikkat edeyim
Şom agizlilik yapmayim ama bizede ders olsun. Simdi yarin evde yalnizim nereye koyacagim bilmiyorumYa bunu demeseydin kuzum mideme aci düştü ya aslinda en guvenli yer odasi bidaha ordan cikmayalim